تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2564 از 3745 اولاول ... 1564206424642514255425602561256225632564256525662567256825742614266430643564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,631 به 25,640 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اینجا تو قم آسیاتک سالها خوب و دو ماه پیش چندین پیامک از مخابرات و آسیاتک اومد راجع به بهینه سازی DSL. از اون موقع خراب شد و سرعت و حجم رایگان داغون شده

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوست عزیز شما وضعیت خوب نیست متاسفم! ای کاش خوب بود....

ولی لطف کن شرایط بدی که داری تعمیم نده به کل کشور!! می بینم کسایی رو که از اسیاتک ناراضی بودن و رفتن شرکت دیگه در تاپیک دیگه خیلی از اونجا هم راضی نیستن....

انشالله وضع کل کشور خوب بشه نه فقط اینترنتش!
    من تا الان از هر شرکتی که بگی اینترنت تهیه کردم ،قبول هم دارم که یکی از اون یکی بدتره!
    ولی کمتر شرکتی رو غیر از این شرکت سراغ دارم که به این شکل کمیت سرویس هاش و پوشش اون ها رو کل کشور در اولویت کاری خودش قرار بده بدون اینکه اهمیتی به کیفیت داده باشه!حداقلش اینکه که شرکت های مشابه اومدن شبانه رو حذف یا نیم بها کردن عوض پینگ مناسب و سرویس پایداری رو بهت میدن!(غیر از مخابرات که بحثش جداست)(در ضمن تایید نمیکنم این موضوع رو هم ولی بهرحال در طول روز قابله تحملن!!!!)
    آسیاتک شبانش که حساب کتاب نداره!!برای یکی بازه !برای یکی دیگه....
    در طول روز هم نه پینگ مناسبی رو بهت میده و نه ثبات خوبی داره!
    نمیدونم شما ایران رو کرمانشاه میدونی یا نه ولی بحث من اینجاست که پینگ ها،شکایات و بقیه مسایل رو که در نظر بگیری فقط تو هم تاپیک مربوط به نقاط مختلفی از این کشوره!
    اما تعاریف چطور؟
    تعریف دوستان گویا از اینترنت فقط در دانلود شبانه خلاصه میشه و دیگر هیچ!

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من تا الان از هر شرکتی که بگی اینترنت تهیه کردم ،قبول هم دارم که یکی از اون یکی بدتره!
    ولی کمتر شرکتی رو غیر از این شرکت سراغ دارم که به این شکل کمیت سرویس هاش و پوشش اون ها رو کل کشور در اولویت کاری خودش قرار بده بدون اینکه اهمیتی به کیفیت داده باشه!حداقلش اینکه که شرکت های مشابه اومدن شبانه رو حذف یا نیم بها کردن عوض پینگ مناسب و سرویس پایداری رو بهت میدن!(غیر از مخابرات که بحثش جداست)(در ضمن تایید نمیکنم این موضوع رو هم ولی بهرحال در طول روز قابله تحملن!!!!)
    آسیاتک شبانش که حساب کتاب نداره!!برای یکی بازه !برای یکی دیگه....
    در طول روز هم نه پینگ مناسبی رو بهت میده و نه ثبات خوبی داره!
    نمیدونم شما ایران رو کرمانشاه میدونی یا نه ولی بحث من اینجاست که پینگ ها،شکایات و بقیه مسایل رو که در نظر بگیری فقط تو هم تاپیک مربوط به نقاط مختلفی از این کشوره!
    اما تعاریف چطور؟
    تعریف دوستان گویا از اینترنت فقط در دانلود شبانه خلاصه میشه و دیگر هیچ!
    دوست گرامی

شما در ابتدا به جمله من در مورد سرعت ساعات رایگان اعتراض کردید و الان اسمان ریسمان می بافید برای توجیه گفته های خودتون!! و با گفتن همه اینترنت دانلود نیست فرار به جلو می کنید در بحث!!

گفته های من صریح بود! در تمام توصیه هام ضمن انتقاد از وضعیت در ساعات روز از وضعیت شبانه تعریف کردم چیزی که حقیقته!!

در ضمن نمیدونم کدوم شهرستانی که یکی از کلان شهرای ایران رو حقیر جلوه میدی...

ادم باید حقیقت رو بگه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

در دنیای اینترنت دانلود در اولویته، هم در روز هم در شب، هر چه ارزانتر و یا "رایگان" بهتر. میخواهید بگید دانلود فقط حاشیه هست اشتباه میکنید و فهم اینترنت ندارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوست گرامی

شما در ابتدا به جمله من در مورد سرعت ساعات رایگان اعتراض کردید و الان اسمان ریسمان می بافید برای توجیه گفته های خودتون!! و با گفتن همه اینترنت دانلود نیست فرار به جلو می کنید در بحث!!

گفته های من صریح بود! در تمام توصیه هام ضمن انتقاد از وضعیت در ساعات روز از وضعیت شبانه تعریف کردم چیزی که حقیقته!!

در ضمن نمیدونم کدوم شهرستانی که یکی از کلان شهرای ایران رو حقیر جلوه میدی...

ادم باید حقیقت رو بگه.
    احتمالا مشکل از منه که شما برداشت متفاوتی از نوشته های من میکنید!
    در همین بقول شما آسمان ریسمان ها در مورد سرعت در ساعات شبانه بنده عرض کردم که وضع هیچ کس یکسان نیست!فردی سرعت 1 مگ رو تجربه میکنه و فردی دیگه با همون سرویس شهاب سرعت 250 کیلو!
    این افراد هم در نقاط مختلقی از این کشور از این سرویس دهنده استفاده میکنن!
    این جمله شما :
    این فقط در مورد من و شهرم نیست. اگه شبانه درست حسابی نداشت ایا هنوزم بیشترین مشترک رو در کشور می داشت این شرکت؟ اونم با کیفیت نامناسب ساعات روز؟!
    دلیل اعتراض من به جمله بالا بود!
    شما دلیل مشترکین زیاد این شرکت رو شبانه با کیفیتش میدونن در حالی که اصلا اینطور نیست!
    تنها دلیلی که مردم به سمت این ISP کوچ کردن فقر شرکتهایی بود که امکان شبانه رایگان داشتن!نه کیفیت آسیاتک!
    دلیل اعتراض دوم همین تعمیم دادن کیفیت خوب شبانه این شرکت به کل کشور هست در حالی که همونطور که قبلا گفتم این تاپیک و حتی تاپیک های مشابه در فروم های دیگر هم بخوبی گواهی میکنه که به هیچ وجه شبانه این شرکت برای همه یکسان و با کیفیت نیست!
    اون توضیحاتی که در مورد پینگ و بازه غیر رایگان هم دادم برای این بود که این شرکت در هیچ کدام از این دو زمینه(کیفیت سرویس در طول روز و شبانه-پینگ و دانلود) خوب و استاندارد و یکسان در نقاط مختلف عمل نکرده!
    اتفاقا این شمایی که در اولبن نقل قولی که از پست من گرفتین با گفتن جمله** لطفا شرایط بدت رو به همه تعمیم نده** فرافکنی کردین!
    در حالی که تمام این پست ها در طول این مدت از کاربران مختلف نشان از ناراضی بودن اونها از شرایط این شرکت بوده ولی چرا عده ای درخواست تخلیه نمیکنن بدلیل همون مورد ناچاریشون هست ولاغیر!
    کسی به استان شما بی احترامی نکرد.
    در ضمن من تو دهکوره زندگی میکنم...

در دنیای اینترنت دانلود در اولویته، هم در روز هم در شب، هر چه ارزانتر و یا "رایگان" بهتر. میخواهید بگید دانلود فقط حاشیه هست اشتباه میکنید و فهم اینترنت ندارید

آفرین به فهم شما!
    موفق باشین!
    Last edited by ODADO; 20-11-2015 at 17:06.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

پس سرانجام یه تفاهمی به دست اومد

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

کلا اینترنت خوب خانگی باید با کیفیت باشه چه از لحظ سرعت دانلود و چه از لحاظ ۲۴ ساعته در دسترس بودن و پینگ و داشتن پلن های گوناگون برای کاربران با مصرف های متفاوت شبانه رایگان هم فیلمی هست که اینا درآوردن تو خارج برای دانلودرها تو شرکت های دیگه پلن های نامحدود یا چند صد گیگی با قیمت مناسب وجود داره ولی متاسفانه هیچ کدام از شرکت های اینترنتی ایران کیفیت استاندارد جهانی رو ندارن و هر شرکتی حداقل یک عیب و ایرادی داره و علت اینکه اینترنت ایران کم سرعت و بی کیفیت هست عدم نظارت و مسائل مالی و سیاسی هست و در نهایت عدم اعتراض همگانی کاربران هست که به همین اینترنت قانع هستن و قیمت اینترنت ۱۰ برابر هم نشه با بدترین کیفیت صداشون در نمیاد

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

ممنون.پس بی خیالش.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینجا تو قم آسیاتک سالها خوب و دو ماه پیش چندین پیامک از مخابرات و آسیاتک اومد راجع به بهینه سازی DSL. از اون موقع خراب شد و سرعت و حجم رایگان داغون شده

سلام
    شما در کدوم منطقه و مرکز مخابراتی هستید؟
    +
    سرعت شما قبل و بعد از بهینه سازی چقدر بود و چقدر شد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام دوست عزیز، اول بگو چرا؟ قبلا رایگان تک کنکشن خارج 300 بود الان 20 شده. داخلی از همون 300 شده حدود 70 تا 150
    Last edited by dadash42; 20-11-2015 at 20:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •