سلام
اینطور که چند جا خوندم و گفتن که اگر slim باندل بگیریم درایوش هیتاچیه ،حالا اگه فقط یدونه xbox بگیریم درایوش حتما 0225 یا 9504 یا باز هم ممکنه که هیتاچی باشه؟
سلام
اینطور که چند جا خوندم و گفتن که اگر slim باندل بگیریم درایوش هیتاچیه ،حالا اگه فقط یدونه xbox بگیریم درایوش حتما 0225 یا 9504 یا باز هم ممکنه که هیتاچی باشه؟
باز هم ممکنه هیتاچی باشه...
سلام بچه ها...
يه nba 2k11 دارم كه تو هارد بريزم تو 90 درصد گير ميكنه ...بازيم با سي دي ميكنم يكم ميگذره هنگ ميكنه و سي دي واميسته..
يه red dead دارم كه وقتي ميزارم اصلا تو داشبورد هم عكس بازيرو نمياره و نميره توش...
يه 007 :blood stone هم دارم كه ميزارم play dvd مياره...
همه اين مشكلام با عوض كردن cd حل ميشه.. ؟؟
اگه برم جا يارو عوض كنه باز اين مشكلات هست يا نه ؟؟؟؟
سی دیات مشکل داره اگه عوض کنی حل میشه...
شما کنسول رو دست 2 گرفتی؟
مشکل شما ناشی از 2 عامل هست
1- کیفیت پایین دی وی دی و بد بودن رایت بهتره از دی وی دی با کیفیت و مطمئن استفاده کنین تو شهرستانا کمتر هست می تونین از سایت های مطمئن بگیرین
2- اگه بازم مشکل باقی موند ناشی از ضعیف شدن لنز یا مشکل در درایوتو هست با یه درایو نو و یا تعویض و تنظیم لنز مشکل حل میشه
کلا سعی کنین بازی رو از روی هارد اجرا کنین
Last edited by flasher_for_nokia; 03-07-2011 at 16:21.
نه بابا ...نو نو خريدم پارسال...آركيد جسپر...
هاردم براش ازين 120 گيگا خريدم...مثلا l.a.moire رو از رو هارد بازي ميكنم....اما بعضي وقتا هنگ ميكنه و بايد كنسول رو خاموش كنم...يا بازي cars 2 رو از رو هارد اجرا ميكنم اما بعد مثلا 1 ساعت يهو هنگ ميكنه....
هر بازي رو 1700 تومان خريدم ...از مشهد...چون مشهديم...
مشكل از هارده يعني ؟؟؟
هاردم نو خريدم..آك....
كمكم كنيد...چرا هنگ ميكنه....؟؟قبلا اينجوري نبود كه...
خوب معلومه دیگه بازی 1700 تومنی همینم میشه بازی xbox از 2500 شروع می شه تا 300 تومن .
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
دوستان من اسلیم 0225 دارم نمی خوامم به لایو وصل شم چون گلد 30 روزه رو نیاز دارم بعد که هکش کردم .
الان می شه بازی limbo رو از اینترنت دانلود کنم و با فلش بریزم روش ؟
درایوم هنوز کپی خور نشده .
اگه می شه یه لینک دانلود برام بزارین لطفا
دوستان من امروز به LIVE وصل شدم دستگاه اپدیت شد بعد یه بازی گذاشتم میگه PLAY DVD...
می خوام بدونم با ریختن LT 1.9 مشکل حتما حل میشه؟؟
دوم اینکه هزینه نصب LT 1.9 چقدره؟؟
با تشکر از شما.
بّله حل میشه.قیمتش هم 10-20 تومن بسته به انصاف طرف داره
.
.
.
.به نظرتون این کیتو از این سایت بخریم؟؟؟:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aha2012; 03-07-2011 at 19:44.
مگه pcb عرضه شد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)