[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:
"هر چند «شرکت ارتباطات زیرساخت» کنونی پیرو سیاستها و برنامه های کلان نظام جمهوری اسلامی در راستای ابلاغ سیاستهای اصل 44 قانون اساسی، به عنوان شرکتی مستقل از شرکت مخابرات ایران به فعالیت خود ادامه می دهد اما این استقلال ؛ روندهای تاریخی را طی نموده که به طور اختصار به آن اشاره می شود : "
خب اونطور که مشخص هستش این شرکت از شرکت های دارای رابطه با مخابرات هستش و قبل جزیی از مخابرات بوده که الان مثلا جدا و مستقل شده ! مثلا !!! و بعد برادران س پ که مخابرات رو خریدن به رئیس زیرساخت گفتن که یه چی بگو و اصلا متن رو دادن بهش که چی بگه تا اوضاع همراه اول و ADSL مخابرات از این بدتر نشه و ایرانسل بسته های خودش رو برداره !!!
مملکت همینه همین رابطه و رابطه و رابطه !!! قانون و عقل و منطق جایی نداره !
الان این داره چی میگه ؟!
سایر شرکت های ارایه دهنده نت در بازار چون کیون کشاد هستن و برای رقابت کار نمیکنن و مهمتر از اون دزدهایی هستن که به دزدی کم قانع نیستند بعد اونوقت ایرانسل که خودش رو از این ها جدا کرده و طی این چند سال گذشته به واقع خوب کار کرده به نسبت بقیه باید تاوان رفتارهای اون ها رو پس بده ؟!! این چه کیس شعری بود آخه ؟! این چه مملکتیه ؟! چه آشغالدونی که ما داریم ؟! یعنی به چی این آشغالدونی دل خوش باشیم ؟! به چرندیان این بی شعور که هیچ منطق و عقل درستی نمی پذیره چرندیاتش رو ؟! اینا چی میزنن ؟!
من کار نمیکنم <......... ببین خب حالا که من کار نمیکنم تو هم حق نداری رقابت کنی میفهمی ؟! حق نداری از اونی که من دارم میدم ارزون تر بدی ؟! اگه بدی میرم پیش وزیر بهش میگم . رقابت در این خراب شده معنی نداره چون وقتی رقابت کنی با منطق خودشون زمینت میزنن که آی ارزون میدی .

دقیق قضیه الان ایرانسل و اپراتورهای دیگه تلفن همراه که گشاد هستند و ملت رو پوست میکنن همینه !
به این منطق گریه کنم یا بخندم ؟!
هزینه چی 7000 تومن میشه ؟! یعنی برا شرکت های ارایه کننده نت اونقدر درمیاد بعد میدن 1800 یا مثلا 2000 تومن ؟!