اسم شرکتش چیه ؟
کسایی که اینترنتی ثبت نام میکنن میفتن ماناماد ؟
اسم شرکتش چیه ؟
کسایی که اینترنتی ثبت نام میکنن میفتن ماناماد ؟
Annex M برای خط های ضعیف پیشنهاد نشده! فقط اونایی که SNR بالایی دارن بهتره برای افزایش پهنای باند آپلود تا 3Mbps از این قابلیت استفاده کنن. کمتر داشتن بهتره یا اصلا نداشتن.
مطمئنی مودمت باگ نداده من یه بار پهنای باند آپلودم رسید به 96Kbps و صفحه باز کردن خیلی محسوس کند شده بود، مشخص بود یک چیزی داره سرعت رو محدود میکنه.
عالی!!!!
انگار که فیبر باشه و جفت مرکز
این یعنی دریافت شده ولی به این معنی نیست که پیگیر شدن، ولی بزودی یعنی مثلا فردا پیگیر میشن.
پسره خودت نیستی یحتمل؟
یکی از اپراتورها هست خیلی راحت SNR رو بالا و پایین میکنه و الکی جر و بحث نمیکنه.
مشکل نویز رو با مودم چک کنید ببینید SNR پایینه یا Attenuation بالاس؟ گاهی اوقات SNR پایینه و Attenuation هم پایینه، که این میشه مشکل از طرف مخابرات ولی اگر Attenuation بالا باشه، باید اول مسیر مرکز تا مودم رو بررسی کنید.
من از ساعت 9 تا 3 خواب بودم نفهمیدم چی به چی شد
فردا بعد از 6 چک میکنم ببینم اسمی شده یا نه.
ساعت 6 گذشت و فعلا نت من اسمی نشده سرعتش:
![]()
ساعت 1:30 که چک کردم سرعت بین 100 تا 200 بود
منم الان تست کردم باز سرعت رفته بالا
ولی دیشب چیز عجیبی بود دقیقا 270 کیلو سرعت میداد
Last edited by sh@y@n; 20-07-2015 at 05:44.
برادر سوال من چیز دیگه ایه
من گفتم فهمیدم مشکل از مخابراته حالا چطوری بهشون اطلاع بدم؟
اگر مشکل از مسیر باشه، باید زنگ بزنید 117 فکر کنم(خرابی تلفن) و بگید صدا خش خش داره و از این صوبتا... احتمالا یکی رو بفرستن بیاد سیم کشی رو بررسی کنه و شایدم مرتب کنه.
اگر مشکل از پورت باشه که باید دست به گریبان پشتیبانی بشید... اگر کارتون راه افتاد، گوسفند زمین بزنید![]()
رفتیم مخابرات واسه تعویض پورت ، خلاصه گفت باس درخواست بدیم الان تا فردا مشخص بشه!
اگه کسی مستقیم بره مخابرات هم قبول می کنن ؟![]()
واسه درخواست تعویض پورت کدوم بخش رفتی ؟
یه اشنایی داشتیم کار میکنه اونجا! زنگ زد یکی دیگه گفت درخواست میدم اهواز که فردا واست تعویض کنیم همینجوری نمیتونیم.
خلاصه گفت الان واسه تعویض پورت سخت میگیرن ولی واست درستش میکنیم.
شکایتی که به 195 کردم روانصراف بزنم یا نه؟
اگه شکایتت فقط بابت کیفیت خط بوده و مطمئنی پورتت رو عوض میکنن میتونی انصراف بزنی (البته به نظرم صبر کن تا پورتت رو عوض کنن ببین کیفیت خطت خوب میشه یا نه )
ولی اگر به پینگ بالا و .... اعتراض داشتی فعلا شکایتت رو نگه دار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)