تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2563 از 4105 اولاول ... 1563206324632513255325592560256125622563256425652566256725732613266330633563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,621 به 25,630 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه. پدر من ناجا خدمت کرده (ژاندارمری سابق) الان تو تهران من کجا ابید برم دنبال کسری؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

والا داداش فعلا که نمیزنن اما با این قانونایی که هر روز درمیارن هیچ چیز صد در صد نیست یه وقت دیدی تا روزی که بخای کارت بگیری قانون عوض شد و زدن روی کارتت اونوقت با کسی که معافیت پزشکی داره هیچ فرقی نمیکنی جز اینکه 2 سال از عمرت رو الکی تلف کردی پس شما که داری 2 سال سختی میکشی کاری نکن که زحماتت هدر بره .معاف از رزمی گاهی بیشتر از یه سرباز سالم از ادم کار میکشن اگه به این امید میخای معاف بشی که برای خودت استراحت کنی باید بگم از این خبرا نیست من خودم مشکل کلیوی دارم اما چون معاف از رزمی چیز جالبی نیست میخام با همین مریضیم برم خدمت دردش رو هم تحمل میکنم .خوب همین دیگه ممکنه معاف از رزم بشی بعد از کار اداری هم ازت کار بکشن در عوض نگهبانی دادن

داداش اینم بگم که ممکنه معاف از رزم بشی کلی هم بهت خوش بگذره و نزارن دست به سیاه و سفید بزنی و طبق همین قانون فعلی توی کارتت چیزی ننویسن و خلاصه کلی به نفعت بشه من فقط خاستم بهت بگم که اینم مثل بقیه چیزای خدمت شانسی اینکه وضعت بهتر بشه یا بدتر رو نمیشه پیش بینی کرد.فعلا توی کارت نمیزنن اما در اینده معلوم نیست چه جوری بشه .

یا علی
    ممنون
    ولی داداش من کارم تو پادگان اداریه. 2 ام میرم. فقط میخوام هفته ای یه بار پست که داریم رو بپیچم. اونم به شرطی که رو کارتم نزنن و آینده شغلیم رو تهدید نکنه.
    میخوام غروبای هر روز به زندگیم برسم همین

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ممنون
    ولی داداش من کارم تو پادگان اداریه. 2 ام میرم. فقط میخوام هفته ای یه بار پست که داریم رو بپیچم. اونم به شرطی که رو کارتم نزنن و آینده شغلیم رو تهدید نکنه.
    میخوام غروبای هر روز به زندگیم برسم همین
    من نظرم اینه که بی خیال شی .ارزش نداره .اگه تصمیم بگیرن بزنن اونوقت مثل اینه که معافیت پزشکی گرفتی پس ریسک نکن مخصوصا الان که کارت هم اداریه .هفته ای یک بار پست رو بده تا از شر این سربازی خلاص شی .ممکنه معاف از رزم بشی بگن به جای پست برو نظافت کن .گذشته از مسئله کارت و اینا معاف از رزمی به این معنی نیست که دیگه پست ندی اگه بخوان 24 ساعته ازت کار بکشن فرقی نمیکنه معاف از رزم باشی یا نباشی فقط ممکنه کاری که ازت میکشن سبک تر یا سنگین تر بشه تازه معاف از رزم بستگی داره برای چی باشه اگه مشکلت طوری باشه که نتونی پست بدی بدردت میخوره .اول ببین اونایی که معاف از رزمن اونجا وضعیتشون چه جوریه اگه خوبه که برو دنبالش اگه نه که بی خیال شو .

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان بالاخره بعد از 56 روز کارتم به دستم رسید... ان شاء الله شما هم هر چه زودتر خدمتتون تموم بشه و برید سر کار و زندگی

شاید براتون جالب باشه بدونید که چرا انقدر کار من طول کشید. بالاخره من رفتم یگان صحبت کردم و اونها گفتن که به موقع مدارک رو فرستادن نظام وظیفه. بعدا نظام وظیفه اعلام کرده که من 3 ماه سنوات دارم!!! (حتی برگه ای از پروندم رو نشون داد که با خودکار قرمز نوشته بودن 3 ماه سنوات و تماس گرفته شود و ...)
    تاریخ فراغت از تحصیل من 31/4/91 بوده و تاریخ اعزام 1/10/91 که اصلا 3 ماه از این هیچجوری در نمیاد
    چه در زمان ثبت اطلاعات در پلیس+10 و چه زمانی که برگ سبز و سفید برام اومد، هیچگونه سنوات و غیبتی حتی به اندازه 1 روز نداشتم.
    حتی موقع ورود به یگان هم یادمه که نظام وظیفه مدت خدمت ما رو برای یگان فرستاده بود و اونها کاملا میدونستن و تقریبا برنامه داشتن

خود مسئول مربوطه هم میگفت تا الان چنین چیزی ندیده بودن و حالا خواست خدا بوده که به یکی از بخششها خورده و بخشیده شده وگرنه من 3 ماه دیگه مهمون بودم

این هم تجربه جالب دیگری از وضع نابسامان مملکت!
    اگر مشمولید سریعتر برید دنبالش... هر چی بگذره معلوم نیست چه عواقبی پیش بیاد. دستتون هم به هیچ جایی بند نیست
    Last edited by farzad02; 17-11-2014 at 21:52.

5. 4 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان ممنون میشم جواب سوال منم بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

معاف از رزم به هیچ عنوان تاثیری در کارت پایان خدمت نداره و یه موضوع داخلی هست مثل بازداتشگاه یا مرخصی!
    امتیاز مثبتی هم نیست چون وقتی تشخیص بدن شما میتونی نگهبانی بدی میزارنت نگهبان فقط ممکنه یگان پاسدار نفرستن معاف از رزم ها رو!
    معاف از رزم داشتیم که نگهبانی نمی داد ولی مرخصی هم بهش نمی دادن و بیشتر از همه هم ازش نظافت می کشید آخرش خودش قبول کرد هفته ای 4روز نگهبانی بده و دوشنبه و آخر هفته ها مرخصی بهش بدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان یکی کمک کنه
    معاف از رزمی رو تو کارت پایان خدمت میزنن؟؟؟
    دوست عزیز روی کارت پایان خدمت نمیزنن اما توی کارت پایان خدمت میزنن

کارت ها هوشمند شده و تمامی اطلاعات وارد میشه

از اینکه کدوم یگان بودی کدوم قسمت بودی

تنبیهاتد دلیلش

تمامی نمرات اموزشی و دوره کد

همش درج میشه

روش چیزی نمیزنن اما داخلش پر از اطلاعات هستش که وصل بشه به سامانه نشون میده

به نظر من ارزش نداره حالا خود دانید

من رفیقم به علت مشکل مغزی رفت معاف از رزم و نگهبانی گرفت

اونا هم قبول کردن گفتن فقط میزاریمت نگهبان اسایشگاه بمون تو اسایشگاه و بخواب نمیخواد بیدار باشی

هیج جوره نمیتونی زرنگ بازی برای نظام در بیاری

بمیری هم باید نگهبانیتو بدی یا 100 برابر بد ترشو ازت میخوان

9. 3 کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

با قطعیت میگید؟ شکی نیست؟ چون من میتونم معاف از رزم باشم. به نظر شما بگیرم معاف از رزمیم رو؟
    روی کارت نیست ولی داخل چیپ هست.

ممنون دوست عزیز
    پس یعنی به هیچ وجه رو آینده ی شغلیم تاثیر نمیذاره؟ منم پایان خدمت عادی میگیرم مث همه؟
    دوست عزیز شما اگه مشکلی داشته باشین، چه معاف از رزم بگیری و چه پنهان کنی اگه قرار باشه جای درست و حسابی استخدام بشی و کارت هم سلامت کامل بدن را بخواد در طب صنعتی مشخص میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

سلام دوستان...
    من دانشجوی ترم 7 رشته روانشناسی هستم.الان به شدت دنبال تغییر رشته هستم...یعنی میخوام دوباره آزمون سراری شرکت کنم و اینبار وزارت بهداشت قبول بشم.میخواستم ببینم چطور میتونم اینکارو بکنم که از نظر سربازی برام مشکلی پیش نیاد...اصلا میتونم دوباره یه رشته تحصیلی رو شروع کنم؟ یا باید حتما برم خدمت بعدش بیام کنکور بدم؟ بچه ها خیلی برام مهمه لطف کنین اگه میدونین کمکم کنین...

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها امروز رفتم تعجیل زدم از1/12 به 1/10
    خودم که زیر20 درصد احتمال موافقت میدم
    گفتش هفته دیکه جوابش میاد.راهی نداره به جای رفتن به پلیس +10 از نتیجه مطلع شد؟
    کسی نظری نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •