دوستان یه سوال دیگه. پدر من ناجا خدمت کرده (ژاندارمری سابق) الان تو تهران من کجا ابید برم دنبال کسری؟
دوستان یه سوال دیگه. پدر من ناجا خدمت کرده (ژاندارمری سابق) الان تو تهران من کجا ابید برم دنبال کسری؟
ممنون
ولی داداش من کارم تو پادگان اداریه. 2 ام میرم. فقط میخوام هفته ای یه بار پست که داریم رو بپیچم. اونم به شرطی که رو کارتم نزنن و آینده شغلیم رو تهدید نکنه.
میخوام غروبای هر روز به زندگیم برسم همین
من نظرم اینه که بی خیال شی .ارزش نداره .اگه تصمیم بگیرن بزنن اونوقت مثل اینه که معافیت پزشکی گرفتی پس ریسک نکن مخصوصا الان که کارت هم اداریه .هفته ای یک بار پست رو بده تا از شر این سربازی خلاص شی .ممکنه معاف از رزم بشی بگن به جای پست برو نظافت کن .گذشته از مسئله کارت و اینا معاف از رزمی به این معنی نیست که دیگه پست ندی اگه بخوان 24 ساعته ازت کار بکشن فرقی نمیکنه معاف از رزم باشی یا نباشی فقط ممکنه کاری که ازت میکشن سبک تر یا سنگین تر بشه تازه معاف از رزم بستگی داره برای چی باشه اگه مشکلت طوری باشه که نتونی پست بدی بدردت میخوره .اول ببین اونایی که معاف از رزمن اونجا وضعیتشون چه جوریه اگه خوبه که برو دنبالش اگه نه که بی خیال شو .
سلام
دوستان بالاخره بعد از 56 روز کارتم به دستم رسید... ان شاء الله شما هم هر چه زودتر خدمتتون تموم بشه و برید سر کار و زندگی
شاید براتون جالب باشه بدونید که چرا انقدر کار من طول کشید. بالاخره من رفتم یگان صحبت کردم و اونها گفتن که به موقع مدارک رو فرستادن نظام وظیفه. بعدا نظام وظیفه اعلام کرده که من 3 ماه سنوات دارم!!!(حتی برگه ای از پروندم رو نشون داد که با خودکار قرمز نوشته بودن 3 ماه سنوات و تماس گرفته شود و ...)
تاریخ فراغت از تحصیل من 31/4/91 بوده و تاریخ اعزام 1/10/91 که اصلا 3 ماه از این هیچجوری در نمیاد
چه در زمان ثبت اطلاعات در پلیس+10 و چه زمانی که برگ سبز و سفید برام اومد، هیچگونه سنوات و غیبتی حتی به اندازه 1 روز نداشتم.
حتی موقع ورود به یگان هم یادمه که نظام وظیفه مدت خدمت ما رو برای یگان فرستاده بود و اونها کاملا میدونستن و تقریبا برنامه داشتن
خود مسئول مربوطه هم میگفت تا الان چنین چیزی ندیده بودن و حالا خواست خدا بوده که به یکی از بخششها خورده و بخشیده شده وگرنه من 3 ماه دیگه مهمون بودم
این هم تجربه جالب دیگری از وضع نابسامان مملکت!
اگر مشمولید سریعتر برید دنبالش... هر چی بگذره معلوم نیست چه عواقبی پیش بیاد. دستتون هم به هیچ جایی بند نیست
Last edited by farzad02; 17-11-2014 at 21:52.
دوستان ممنون میشم جواب سوال منم بدید
معاف از رزم به هیچ عنوان تاثیری در کارت پایان خدمت نداره و یه موضوع داخلی هست مثل بازداتشگاه یا مرخصی!
امتیاز مثبتی هم نیست چون وقتی تشخیص بدن شما میتونی نگهبانی بدی میزارنت نگهبان فقط ممکنه یگان پاسدار نفرستن معاف از رزم ها رو!
معاف از رزم داشتیم که نگهبانی نمی داد ولی مرخصی هم بهش نمی دادن و بیشتر از همه هم ازش نظافت می کشید آخرش خودش قبول کرد هفته ای 4روز نگهبانی بده و دوشنبه و آخر هفته ها مرخصی بهش بدن![]()
دوست عزیز روی کارت پایان خدمت نمیزنن اما توی کارت پایان خدمت میزنن
کارت ها هوشمند شده و تمامی اطلاعات وارد میشه
از اینکه کدوم یگان بودی کدوم قسمت بودی
تنبیهاتد دلیلش
تمامی نمرات اموزشی و دوره کد
همش درج میشه
روش چیزی نمیزنن اما داخلش پر از اطلاعات هستش که وصل بشه به سامانه نشون میده
به نظر من ارزش نداره حالا خود دانید
من رفیقم به علت مشکل مغزی رفت معاف از رزم و نگهبانی گرفت
اونا هم قبول کردن گفتن فقط میزاریمت نگهبان اسایشگاه بمون تو اسایشگاه و بخواب نمیخواد بیدار باشی
هیج جوره نمیتونی زرنگ بازی برای نظام در بیاری
بمیری هم باید نگهبانیتو بدی یا 100 برابر بد ترشو ازت میخوان
روی کارت نیست ولی داخل چیپ هست.
دوست عزیز شما اگه مشکلی داشته باشین، چه معاف از رزم بگیری و چه پنهان کنی اگه قرار باشه جای درست و حسابی استخدام بشی و کارت هم سلامت کامل بدن را بخواد در طب صنعتی مشخص میشه.
سلام دوستان...
من دانشجوی ترم 7 رشته روانشناسی هستم.الان به شدت دنبال تغییر رشته هستم...یعنی میخوام دوباره آزمون سراری شرکت کنم و اینبار وزارت بهداشت قبول بشم.میخواستم ببینم چطور میتونم اینکارو بکنم که از نظر سربازی برام مشکلی پیش نیاد...اصلا میتونم دوباره یه رشته تحصیلی رو شروع کنم؟ یا باید حتما برم خدمت بعدش بیام کنکور بدم؟ بچه ها خیلی برام مهمه لطف کنین اگه میدونین کمکم کنین...
کسی نظری نداره
هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)