منظور من این بود که برای dial-up نیاز به روتر نیست و به واسطه همون کارت شبکه لپ تاپ وصل میشه...
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
منظور من این بود که برای dial-up نیاز به روتر نیست و به واسطه همون کارت شبکه لپ تاپ وصل میشه...
Last edited by 4l1r3z4; 20-11-2015 at 14:31.
شوخی میکنی؟ ساعتهای رایگان قطره قطره میاد...
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
خیر. ساعت رایگان سرعت واقعا خوبه
مطمین باشد اگه اسیاتک ساعات رایگانش بدرد نمیخورد الان توشهر من هرماه پورت اضافه نمیکرد باز بعد چند روز تموم بشه پورت خالیش!! (اونم برای همه مراکز بزرگش) اگه قطره چکانی بود خب ما هم تخلیه میکردیم میرفتیم مخابرات یا های وب!
در حال حاضر برای سرویس 10 مگ من از سرور خارجی 500 تا سرعت میده حداقل .... یوتیوب هم راحت میتونم ببینم از نظر کیفیت هم خوبه
کدوم شهری، اصفهان؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
نه گرامی. کرمانشاه هستم.
این فقط در مورد من و شهرم نیست. اگه شبانه درست حسابی نداشت ایا هنوزم بیشترین مشترک رو در کشور می داشت این شرکت؟ اونم با کیفیت نامناسب ساعات روز؟!
دوست عزیز شما وضعیتت خوبه خدا رو شکر،ولی لطف کن شرایط خودت رو تعمیم نده به کل کشور!
این شرکت درسته از لحاظ پوشش و گستردگی در کل کشور وضع خوبی داره ولی از لحاظ تضمین کیفیت سرویس هاش به هیچ وجه در نقاط مختلف یکسان عمل نکرده!
از خود من که بکذریم خیلی از دوستام هستن تو شهر و استان خودمون و حتی استان های دیگه که بسیار از آسیاتک ناراضین!
دلیلش هم مشخصه فدا شدن کیفیت بخاطر کمیت و مشتری بیشتر و گسترش بیشتر!
دوست عزیز شما وضعیت خوب نیست متاسفم! ای کاش خوب بود....
ولی لطف کن شرایط بدی که داری تعمیم نده به کل کشور!! می بینم کسایی رو که از اسیاتک ناراضی بودن و رفتن شرکت دیگه در تاپیک دیگه خیلی از اونجا هم راضی نیستن....
انشالله وضع کل کشور خوب بشه نه فقط اینترنتش!
من در ماه بیش از 20-30 گیگ مصرف نت دارم بیشتر اینستاگرام هستم اینستاگرام هم ترافیک زیادی مصرف میکنه سرویس حجم بدرد من نمیخوره فقط سرویس نامحدود خوبه که اسیاتک هم نامحدوداش داغونه کلا همش محدودیته نامحدوداش فقط اسمی نامحدوده
Last edited by reza1375534; 20-11-2015 at 15:48.
سرویس های اسیاتک بیشتر شناورن سرعتشون هر 5 دقیقه سرعت یه جوره هیچ موقع به سرعت 512 که اشتراک گرفتم نرسیدم هر چیزی که تبلیغاتش بیشتر شده کیفیتش هم پایینتر اومده
نامحدود دارم بدرد هیچی نمیخوره اینجا محدود هم گرفتم سرعت پیج باز کردنش هم متل همون نامحدوداست فقط سرعت دانلودشون فرق میکنه پیج یکیه ولی گاهی اوقات سرعت نامحدود افتصاحه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)