تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2562 از 3347 اولاول ... 156220622462251225522558255925602561256225632564256525662572261226623062 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,611 به 25,620 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال SHAHAB-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

والا سرعت من به 30 مگابیت می رسید نماز شکر می خوندم

دوستان لطفا طمع نکنید و قانع باشید
    نه اتفاقا من اهل دانلود نیستم شاید هفته ای یه شب پاشم یه 10 گیگ دانلود کنم ولی بخاطر اینکه گوشی داغ میکنه میخوام فشار نیاد به گوشی و مودم بگیرم
    بعضی ها واقعا بیخودی دانلود میکنن یه فیلمی که روی ال سی دی 50 اینچ کیفیت 2 گیگی و کیفیت 20 گیگی هیچ فرقی نداره چرا خب 20 گیگی را دانلود کنم
    زور بزنم هفته ای یه شب
    مودم ارزون 4g چه مدلی بگیرم؟

Sent from my MI 5s using Tapatalk

2. 4 کاربر از SHAHAB-P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نه اتفاقا من اهل دانلود نیستم شاید هفته ای یه شب پاشم یه 10 گیگ دانلود کنم ولی بخاطر اینکه گوشی داغ میکنه میخوام فشار نیاد به گوشی و مودم بگیرم
    بعضی ها واقعا بیخودی دانلود میکنن یه فیلمی که روی ال سی دی 50 اینچ کیفیت 2 گیگی و کیفیت 20 گیگی هیچ فرقی نداره چرا خب 20 گیگی را دانلود کنم
    زور بزنم هفته ای یه شب

E3372 برای دانلود خوبه

4. این کاربر از adreno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

به نظر من هم ۳۳۷۲عالیه

6. این کاربر از ابوالفضل ۴۰۴۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان اگه با گوشیم با سرعت 65 مگابیت دانلود میکنم اگه مودم بگیرم سرعتش بیشتره؟

65مگابیت با گوشی میگیری؟ پس با این آنتن ها که تو صفحات قبل بحث هست در موردش با جه سرعتی میگیری

پروفشنال SHAHAB-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

65مگابیت با گوشی میگیری؟ پس با این آنتن ها که تو صفحات قبل بحث هست در موردش با جه سرعتی میگیری
    بله
    این انتن هایی که میگیدو من نمیدونم و بلد نیستم این یه تسته تو روز گرفتم نصف شب هم همینجوری بود با سرعت 8 مگ با برنامه adm دانلود میکردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از SHAHAB-P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

روی ال سی دی 50 اینچ کیفیت 2 گیگی و کیفیت 20 گیگی هیچ فرقی نداره چرا خب 20 گیگی را دانلود کنم

شما فرقی نمیبینی دلیلی نمیشه بقیه هم فرقی نبینن . من بین 20 گیگی با 40 گیگ هم فرق میبینم .

11. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خُب شاید تلویزیون-شون 4k باشه

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله
    این انتن هایی که میگیدو من نمیدونم و بلد نیستم این یه تسته تو روز گرفتم نصف شب هم همینجوری بود با سرعت 8 مگ با برنامه adm دانلود میکردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی گوشی شما فقط 4 جی می نویسه + نمیاد. گوشی شما کت 6 هست و شاید با حالت پلاس 65 مگ می گیری پس احتمال داره با مودم به این سرعت نرسی اما 3372 کلا خوبه داشته باشی

داره خودمونی میشه MR.MAHMOOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

زور بزنم هفته ای یه شب

تلویزیون من ۳۲ اینچه اما بازم فرق کیفیت دو گیگ با بیست گیگ رو متوجه میشم و اتفاقا خیلی هم تفاوت دارن حالا ۵۰اینچ که بماند!

15. 5 کاربر از MR.MAHMOOD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

او ( رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت* ) ادامه داده است: «وزارت ارتباطات باید در حوزه ی پهنای باند موبایل، جلوی یک گیگ اینترنت موبایل که ۱۷۵۰ تومان است را بگیرد، زیرا هزینه ی آن با توجه به سایز بازار و هزینه‌ های سرمایه‌گذاری حدود ۷۰۰۰ تومان می‌ شود».
      محتوای مخفی: * در مورد شرکت ارتباطات زیر ساخت  

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

"هر چند «شرکت ارتباطات زیرساخت» کنونی پیرو سیاستها و برنامه های کلان نظام جمهوری اسلامی در راستای ابلاغ سیاستهای اصل 44 قانون اساسی، به عنوان شرکتی مستقل از شرکت مخابرات ایران به فعالیت خود ادامه می دهد اما این استقلال ؛ روندهای تاریخی را طی نموده که به طور اختصار به آن اشاره می شود : "

خب اونطور که مشخص هستش این شرکت از شرکت های دارای رابطه با مخابرات هستش و قبل جزیی از مخابرات بوده که الان مثلا جدا و مستقل شده ! مثلا !!! و بعد برادران س پ که مخابرات رو خریدن به رئیس زیرساخت گفتن که یه چی بگو و اصلا متن رو دادن بهش که چی بگه تا اوضاع همراه اول و ADSL مخابرات از این بدتر نشه و ایرانسل بسته های خودش رو برداره !!!

مملکت همینه همین رابطه و رابطه و رابطه !!! قانون و عقل و منطق جایی نداره !

الان این داره چی میگه ؟!

سایر شرکت های ارایه دهنده نت در بازار چون کیون کشاد هستن و برای رقابت کار نمیکنن و مهمتر از اون دزدهایی هستن که به دزدی کم قانع نیستند بعد اونوقت ایرانسل که خودش رو از این ها جدا کرده و طی این چند سال گذشته به واقع خوب کار کرده به نسبت بقیه باید تاوان رفتارهای اون ها رو پس بده ؟!! این چه کیس شعری بود آخه ؟! این چه مملکتیه ؟! چه آشغالدونی که ما داریم ؟! یعنی به چی این آشغالدونی دل خوش باشیم ؟! به چرندیان این بی شعور که هیچ منطق و عقل درستی نمی پذیره چرندیاتش رو ؟! اینا چی میزنن ؟!

من کار نمیکنم <......... ببین خب حالا که من کار نمیکنم تو هم حق نداری رقابت کنی میفهمی ؟! حق نداری از اونی که من دارم میدم ارزون تر بدی ؟! اگه بدی میرم پیش وزیر بهش میگم . رقابت در این خراب شده معنی نداره چون وقتی رقابت کنی با منطق خودشون زمینت میزنن که آی ارزون میدی .

دقیق قضیه الان ایرانسل و اپراتورهای دیگه تلفن همراه که گشاد هستند و ملت رو پوست میکنن همینه !

به این منطق گریه کنم یا بخندم ؟!

هزینه چی 7000 تومن میشه ؟! یعنی برا شرکت های ارایه کننده نت اونقدر درمیاد بعد میدن 1800 یا مثلا 2000 تومن ؟!

17. 14 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •