سلام خدمت دوستان من یه سوال داشتم در مورد فوت برادر حین خدمت. یکی از دوستان من ۳ تا برادر داره که یکیشون حین خدمت فوت شده. الان زمان خدمتش هستش و با توجه به اینکه ۲ تا برادر دیگه از این معافیت استفده نکردن، میتونه معاف بشه ؟!
سلام خدمت دوستان من یه سوال داشتم در مورد فوت برادر حین خدمت. یکی از دوستان من ۳ تا برادر داره که یکیشون حین خدمت فوت شده. الان زمان خدمتش هستش و با توجه به اینکه ۲ تا برادر دیگه از این معافیت استفده نکردن، میتونه معاف بشه ؟!
سلام دوستان یکی کمک کنه
معاف از رزمی رو تو کارت پایان خدمت میزنن؟؟؟
سلام
خیر نمیزنن
با قطعیت میگید؟ شکی نیست؟ چون من میتونم معاف از رزم باشم. به نظر شما بگیرم معاف از رزمیم رو؟
با قطعیت میگید؟ شکی نیست؟ چون من میتونم معاف از رزم باشم. به نظر شما بگیرم معاف از رزمیم رو؟
بله با قطعیت میگم
زمانی که من سرباز بودم 2 سال پیش که کارت ها هم جدید شدن دیدم که چیزی نزدن
حالا باز شما از نظام وظیفه سوال کن
Last edited by Mohammad King; 17-11-2014 at 19:41.
توی کارت چیزی نمیزنن . معاف از رزم اگه بشی زیاد خدمت بهت خوش نمیگذره !!![]()
ممنون دوست عزیز
پس یعنی به هیچ وجه رو آینده ی شغلیم تاثیر نمیذاره؟ منم پایان خدمت عادی میگیرم مث همه؟
آخه دوست عزیز من فقط میخوام پست ندم و غروبا هر روز به کارم برسم بحث خوش گذروندن نیست. آخه من کارم اداریه
والا داداش فعلا که نمیزنن اما با این قانونایی که هر روز درمیارن هیچ چیز صد در صد نیست یه وقت دیدی تا روزی که بخای کارت بگیری قانون عوض شد و زدن روی کارتت اونوقت با کسی که معافیت پزشکی داره هیچ فرقی نمیکنی جز اینکه 2 سال از عمرت رو الکی تلف کردی پس شما که داری 2 سال سختی میکشی کاری نکن که زحماتت هدر بره .معاف از رزمی گاهی بیشتر از یه سرباز سالم از ادم کار میکشن اگه به این امید میخای معاف بشی که برای خودت استراحت کنی باید بگم از این خبرا نیست من خودم مشکل کلیوی دارم اما چون معاف از رزمی چیز جالبی نیست میخام با همین مریضیم برم خدمت دردش رو هم تحمل میکنم .خوب همین دیگه ممکنه معاف از رزم بشی بعد از کار اداری هم ازت کار بکشن در عوض نگهبانی دادن
داداش اینم بگم که ممکنه معاف از رزم بشی کلی هم بهت خوش بگذره و نزارن دست به سیاه و سفید بزنی و طبق همین قانون فعلی توی کارتت چیزی ننویسن و خلاصه کلی به نفعت بشه من فقط خاستم بهت بگم که اینم مثل بقیه چیزای خدمت شانسی اینکه وضعت بهتر بشه یا بدتر رو نمیشه پیش بینی کرد.فعلا توی کارت نمیزنن اما در اینده معلوم نیست چه جوری بشه .
یا علی
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)