تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2562 از 4428 اولاول ... 1562206224622512255225582559256025612562256325642565256625722612266230623562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,611 به 25,620 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

من همه این موارد رو چک کردم و با اطمینان دارم میگم
    جدیدا هم اینطوری شده !
    فقط وقتی ساعت 2 میشه این مشکل شروع میشه در نتیجه هیچ ربطی به نرم افزارو ، ویروسو - نویزو لینک و ... نداره !
    شبانه با روزانه فرق داره ! حتی سایت های داخلی و بعضی از لیچر ها هم در ساعات رایگان محدودیت ها رو افزایش میدن ! به اون موارد هم ریط داره ! وقتی رو خط فشار بیاری نویز مشخص میشه ! اگه یه ساعت دان روزانه داشته باشید و این مشکل وجود نداشته باشه حرف شما درسته ! با تست های چنددقیقه ای نمیشه چیزی رو ثابت کرد ! وقتی دان شبانه داشتید پینگ بگیرید و زنگ بزنید به پشتیبانی ! لازم بود بهش تم بدید تا بیاد بررسی کنه ! پینگ ها هم سند شما !

2. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان من 128 نامحدود شاتل دارم.دیگه محدودیت هایی که شاتل میذاره خسته شدم .میخواستم تغییر isp بدم بیام پارس چند تا سوال دارم لطف کنید جواب بدید.

سرعت دانلود شبانه سرویس های حجمی با هم فرق داره یا مثل شاتل یکیه؟
    سرعت دانلود از سرور داحلی یا خارجی فرق داره؟

کلا برای کسی که پینگ و دانلود رایگان براش مهمه پارس خوبه؟
    128 پارس با mb2 تو شب چه قدر فرق دارن؟
    در صورتی که محدود بشم کم کم چه قدر 2mb پارس شب تا صبح؟

ببخشیذ که سوالام زیاد شد پیشاپیش ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شبانه با روزانه فرق داره ! حتی سایت های داخلی و بعضی از لیچر ها هم در ساعات رایگان محدودیت ها رو افزایش میدن ! به اون موارد هم ریط داره ! وقتی رو خط فشار بیاری نویز مشخص میشه ! اگه یه ساعت دان روزانه داشته باشید و این مشکل وجود نداشته باشه حرف شما درسته ! با تست های چنددقیقه ای نمیشه چیزی رو ثابت کرد ! وقتی دان شبانه داشتید پینگ بگیرید و زنگ بزنید به پشتیبانی ! لازم بود بهش تم بدید تا بیاد بررسی کنه ! پینگ ها هم سند شما !
    نه روزانه اصلا این مشکل نیست !
    شبانه تو وبگردی هم از ساعت 2 ( تو اون 5-6 ثانیه ) هیچ سایتی باز نمیشه
    اینا خودشون به دستی این کارو کردن - یکی دیگه هم از دوستان که گفت اینجوریه !
    نمیدونم حالا جریان چیه که فقط واسه بعضیا اینجوری شده !
    احتمالا بعضی دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن ولی چون شبانه هست و احتمالا خیلی ها خواب متوجه نمیشن
    Last edited by MOHAMMAD2010; 27-10-2013 at 19:49.

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقا
    میشه لطفا نقاط ضعفو قوت این شرکتو منصفانه بگین؟
    من میخوام ISP عوض کنم.
    پیشاپیش ممنون
    کدوم بیشتر واسه شما مهم هست
    پینگ- تعرفه های ارزون-سرعت دانلود-قطعی کمتر-سرویس های محدود یا نامحدود وغیره..........
    همه چی بستگی به مخابرات منطقه شما داره
    قطعی کمتر ،سرویس محدود اما پایدار و تعرفه خوب تو اولویتن،بعد ساعت رایگانو پینگ
    منطقه مخابراتیمم فرد اسدی هست
    حالا دوستانی که این منطقه هستن ممنون میشم راهنماییم کنن
    دوستان یه مرحمت کنن دعاشون میکنم
    ممنون

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

اخه اینا اصلا نمیتونن همچین کاری کنن ! میتونن سرعت رو کم کنن پینگ رو بالا ببرن ولی اینی که شما میگید قضیش فرق داره ! اگرم فرض محال دانشش رو داشته باشن صددرصد امکانات سخت افزاریش رو ندارن !! این میتونه از عدم هماهنگی پارس با سایت های دانلود باشه ! من یه زمانی هاستی گرفته بودم که با پارس مشکل داشت، مسئول سرور میگفت که درخواست زیادی از ای پیت ثبت میشه و ایجکت میشی ! یعنی نیم ساعت راحت کار میکردم بعد از نیم ساعت ای پی بن میشد ! هاست رو عوض کردم مشکل رفع شد ! شما هم حتما با لینک های متفاوت چک کنید !

از امروز بعد از ظهر هم نت ما پوکیده !

دو مگ محدود(خط 4)
    اسپید تست باز نشد !!!

پینگ

7. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اخه اینا اصلا نمیتونن همچین کاری کنن ! میتونن سرعت رو کم کنن پینگ رو بالا ببرن ولی اینی که شما میگید قضیش فرق داره ! اگرم فرض محال دانشش رو داشته باشن صددرصد امکانات سخت افزاریش رو ندارن !! این میتونه از عدم هماهنگی پارس با سایت های دانلود باشه ! من یه زمانی هاستی گرفته بودم که با پارس مشکل داشت، مسئول سرور میگفت که درخواست زیادی از ای پیت ثبت میشه و ایجکت میشی ! یعنی نیم ساعت راحت کار میکردم بعد از نیم ساعت ای پی بن میشد ! هاست رو عوض کردم مشکل رفع شد ! شما هم حتما با لینک های متفاوت چک کنید !
    دوست عزیز گفتم که تا حالا با چند تا سرور مختلف تست کردم همشون از 2 به بعد این جوری هستن ! حتی 2 به بعد موقع باز کردن خیلی سایت ها هم همین مشکل هست یعنی تو اون 5-6 ثانیه هیچ سایتی اصلا باز نمیشه ! کلا اینترنت قطع میشه ولی دوباره زود وصل میشه !
    قبلا اصلا این مشکل نبود !
    دقیقا هم از 2 به بعد این جوری میشه !

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عجب مکافاتی داره این دانلود شبانه ها همه آی اس پی ها ی جور عوضی بازی در میارن!کلا همینم حذف میکنن بزودی خب هزینه هر گیگو کم کنن مثلا بکنن گیگی100تومن همه برن دانلود کننن اخه یکی نیثت به اقن نفهما بگه اخه مگه خارج به شما پهنای باند میفروشه حجمی میده؟!باز زیر ساخت که میخام نابود بشه 600در1د میکشه روش میده به این آی اس پی ها باز این آی اس پی ها جیره بندیش میکنن! اخر اخر کی ضرر کرده کاربر بیچاره کی پولش رفته کاربر بیچاره کاشکی پولرو مقگرفتن کیفیت و خدمات خوبی میدادن!!!

10. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان این بخش کاربری چطوری بخش خرید یا تمدید منظورم من فعلا وصل نشده ولی اکانت اینا بهم دادن میتونم
    برم داخل اکانت و... الان مثلا بخوای یک ماه دومگ بخری چطوری؟ الان فقط سه ماه شش ماه هست تو بخش تمدید اشتراک
    راستی میشه وسط ماه سرویس تغییر داد از 512 مثلا بری رو 2 مگ .... ؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از روز شنبه که اومدیم سر کار این قطعی و وصلی مداوم اینترنت پارس آنلاین رو اعصابه. ما تو شرکت اینترنت 1 مگ نامحدود داریم. به نظرم که دارن یه سری تغییرات تو سیستماشون می‌دن یا شایدم ناخودآگاه یه تغییراتی دادن که این مشکل بروز کرده. به هر حال امیدوارم موقتی باشه.

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یکی میشه اینو واسه من توضیح بده؟؟ مصرف منصفانه رو میدونم این حداقل ترافیک میگه چی این وسط؟؟

حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB)

14. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •