شما چه سرویسی دارید و با چه سرعتی دانلود کردید دیشب ؟بزنم به تخته دیشب عالی بود ...
نه دیسکانکت شدم نه سرعت افت کرد ...
خدا خیرشون بده! :دئ
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما چه سرویسی دارید و با چه سرعتی دانلود کردید دیشب ؟بزنم به تخته دیشب عالی بود ...
نه دیسکانکت شدم نه سرعت افت کرد ...
خدا خیرشون بده! :دئ
وایمکس کیفیتش بهتره یا شاتل؟
از نظر قطعی و پ.شش دادن منطقه ی آزادگان تهارن
سلام
دوستان این fair policy چه صیغه ای هست دیگه ؟
الان با art 1 یا همون 128 نامحدودش چقدر میشه در ماه دانلود کرد ؟
ممنون
قيمت مودمي كه خود شركت مي ده چقد بيشتر از جاهاي ديگس؟
18 گیگ دانلود کنی درصد مصرفت 100% میشه سرعتت خیلی میاد پایین ولی از 12 گیگ که رد بشه یه ایمیل میاد که مصرفتون بالاس اگه ماه های بعد تکرار بشه شامل fair policy میشید
ممنون .
چه مسخره !
پس تقریبآ با این حساب اینا 12 گیگ قدیم رو میدن با همون قیمت با این فرق که شبانه رو حذف کردن !![]()
آره دیگه!کلاه برداری که شاخ و دم نداره!
گفته بودن یا قیمت سرویس هارو کم کنید یا نامحدود!
شاتل هم گفته چشم نامحدود میکنیم!!
سلام بچه ها من نزدیک به 3 ماه پیش 1 مگ گرفتم که برام 2 مگ بستن سرعت دانلودم تا 2 ماه عالی بود شبی 4.ل گیگ میگرفتم تا اینکه از اول مهر سرعت من رو روی 1مگ بستن الان سرعت شبانه 100 هست میخواستم بدونم کسی هست که 2 مگ داشته باشه؟
لطفا سرعت شبانه رو بگه اونم 100 هست یا بیشتره؟
من کرج هستم.
مگه شاتل اکو 1 مگ هم داره ؟سلام بچه ها من نزدیک به 3 ماه پیش 1 مگ گرفتم که برام 2 مگ بستن سرعت دانلودم تا 2 ماه عالی بود شبی 4.ل گیگ میگرفتم تا اینکه از اول مهر سرعت من رو روی 1مگ بستن الان سرعت شبانه 100 هست میخواستم بدونم کسی هست که 2 مگ داشته باشه؟
من کرج هستم.
قیمتش چنده ؟ چون تعرفه ها نیست !
میشه یخورده بیشتر دربارش توضیح بدین ؟؟؟![]()
عزیز شاتل چند وقته سرش به سنگ خورده و سرعتارو درست کرده.در مورد 128 و 256 و 512 هم همینطوره . همه در حد سرویسشون سرت دارن نه بیشتر نه کمتر. البته اینو من از روی سرویس خودم و بحثایی که بچه ها انجام میدن فهمیدم.سلام بچه ها من نزدیک به 3 ماه پیش 1 مگ گرفتم که برام 2 مگ بستن سرعت دانلودم تا 2 ماه عالی بود شبی 4.ل گیگ میگرفتم تا اینکه از اول مهر سرعت من رو روی 1مگ بستن الان سرعت شبانه 100 هست میخواستم بدونم کسی هست که 2 مگ داشته باشه؟
من کرج هستم.
منم سرتم خیلی پایین بود 512 دارم ولی با 30 دانلود میکردم اما حالا شده 60 . و 128 شده 14 تا 16 و همینطور الی آخر .
البته شاید استثنا هم داشته باشه ها .
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
این سرویس فعلا به صورت امتحانی فقط به کرج داده شده .
هم اکنون 51 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 51 مهمان)