لپتاپتم ببر اونجا 2-3 تا پورت عوض کن ببین چی میشه جای پورت هم عوض کن تا گروهت عوض بشه
لپتاپتم ببر اونجا 2-3 تا پورت عوض کن ببین چی میشه جای پورت هم عوض کن تا گروهت عوض بشه
دیگه اگه با تعویض پورت درست نشه که ازون بدشانسیاست واقعا !
نه درست میشه جای پورتو عوض کن که بیفتی تو یه گروه دیگه درست میشه البته قبلش ببین برا بقیه که تو مرکز مخابراتی شما هستن هم قطعه یا نه اگه برا بقیه هم قطعه که دست بهش نزن خودش درست میشه
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
خط تلفنم کاملا میرا شد آپ استریم مونده رو 0 دیگه رو annex m هم اصلا لینک ثابت نمیشه
سرعتم با این دان استریم اسمیه انگار سرعتا رو از اکانتینگ اسمی کردن شما هم چک کنید ببینید برا شما هم اسمیه؟
Last edited by farshad0123; 19-07-2015 at 16:18.
الفا نت چطوره تو اهواز ؟
adslهم داره؟؟؟؟؟/
اوضاع الان نسبتا خوبه.
تست سرعت و پینگ با آی پی 85.185
داخلی
خارجی
اونوقت شبا یهو راس ساعت 2 پینگ خراب میشه و اصلا هم تابلو نیست که دستکاری کردن!
اگر توی IBSng چیزی ثبت نشده یعنی اصلا ارتباطت با اکانتینگ برقرار نیست!
پورتت رو عوض کن و مطمئن شو به جایی که میزننش، اینترنتش وصل باشه. انشاا... که درست بشود
من خیلی وقته که Annex M رو غیرفعال کردم!
Annex M میاد پهنای باند آپلود رو زیاد میکنه و این زیاد شدن پهنای باند، نویز دانلود رو میبره بالا(باند ها به هم نزدیک تر میشن) و SNR میاد پایین و لینک بیشتر میپره. فعلا از G.DMT خالی استفاده میکنم و خطم نهایتا 6Mbps/896Kbps میکشه و به جز در مواقعی خاص مشکلی ندارم.![]()
منم میخوام آپلودم زیاد بشه آپلود خیلی افتضاحه
وضعیت خط چطوره
![]()
برا منم اسمی شده
این کجاش اسمیه!؟ این که 5 مگ میکشه با اکانت دو مگت!!!
مال من الان اینطوریه:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)