تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2561 از 3017 اولاول ... 15612061246125112551255725582559256025612562256325642565257126112661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,601 به 25,610 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نه اصلا توی کانکشنم بعد از اخرین باری که وصل شدم هیچ چیزی نیومده و اتصالی که NO شده باشه نیست اصن!

اشنا داریم توی مرکز مخابرات ، بهش چی بگم به نظرت؟ با تعویض پورت درست نمیشه؟
    لپتاپتم ببر اونجا 2-3 تا پورت عوض کن ببین چی میشه جای پورت هم عوض کن تا گروهت عوض بشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

لپتاپتم ببر اونجا 2-3 تا پورت عوض کن ببین چی میشه جای پورت هم عوض کن تا گروهت عوض بشه
    دیگه اگه با تعویض پورت درست نشه که ازون بدشانسیاست واقعا !

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نه درست میشه جای پورتو عوض کن که بیفتی تو یه گروه دیگه درست میشه البته قبلش ببین برا بقیه که تو مرکز مخابراتی شما هستن هم قطعه یا نه اگه برا بقیه هم قطعه که دست بهش نزن خودش درست میشه

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

خط تلفنم کاملا میرا شد آپ استریم مونده رو 0 دیگه رو annex m هم اصلا لینک ثابت نمیشه

سرعتم با این دان استریم اسمیه انگار سرعتا رو از اکانتینگ اسمی کردن شما هم چک کنید ببینید برا شما هم اسمیه؟
    Last edited by farshad0123; 19-07-2015 at 16:18.

4. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

الفا نت چطوره تو اهواز ؟
    adslهم داره؟؟؟؟؟/

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اوضاع الان نسبتا خوبه.
    تست سرعت و پینگ با آی پی 85.185
    داخلی

خارجی

اونوقت شبا یهو راس ساعت 2 پینگ خراب میشه و اصلا هم تابلو نیست که دستکاری کردن!

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

اگر توی IBSng چیزی ثبت نشده یعنی اصلا ارتباطت با اکانتینگ برقرار نیست!
    پورتت رو عوض کن و مطمئن شو به جایی که میزننش، اینترنتش وصل باشه. انشاا... که درست بشود

نه درست میشه جای پورتو عوض کن که بیفتی تو یه گروه دیگه درست میشه البته قبلش ببین برا بقیه که تو مرکز مخابراتی شما هستن هم قطعه یا نه اگه برا بقیه هم قطعه که دست بهش نزن خودش درست میشه

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

خط تلفنم کاملا میرا شد آپ استریم مونده رو 0 دیگه رو annex m هم اصلا لینک ثابت نمیشه

سرعتم با این دان استریم اسمیه انگار سرعتا رو از اکانتینگ اسمی کردن شما هم چک کنید ببینید برا شما هم اسمیه؟
    من خیلی وقته که Annex M رو غیرفعال کردم!
    Annex M میاد پهنای باند آپلود رو زیاد میکنه و این زیاد شدن پهنای باند، نویز دانلود رو میبره بالا(باند ها به هم نزدیک تر میشن) و SNR میاد پایین و لینک بیشتر میپره. فعلا از G.DMT خالی استفاده میکنم و خطم نهایتا 6Mbps/896Kbps میکشه و به جز در مواقعی خاص مشکلی ندارم.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اگر توی IBSng چیزی ثبت نشده یعنی اصلا ارتباطت با اکانتینگ برقرار نیست!
    پورتت رو عوض کن و مطمئن شو به جایی که میزننش، اینترنتش وصل باشه. انشاا... که درست بشود

من خیلی وقته که Annex M رو غیرفعال کردم!
    Annex M میاد پهنای باند آپلود رو زیاد میکنه و این زیاد شدن پهنای باند، نویز دانلود رو میبره بالا(باند ها به هم نزدیک تر میشن) و SNR میاد پایین و لینک بیشتر میپره. فعلا از G.DMT خالی استفاده میکنم و خطم نهایتا 6Mbps/896Kbps میکشه و به جز در مواقعی خاص مشکلی ندارم.
    منم میخوام آپلودم زیاد بشه آپلود خیلی افتضاحه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

وضعیت خط چطوره

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برا منم اسمی شده

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

این کجاش اسمیه!؟ این که 5 مگ میکشه با اکانت دو مگت!!!

مال من الان اینطوریه:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •