کد سخا رو چه طوری باید بدست بیاریم؟
من که به سامانه 110206010 پیامک میفرستم اصلاً جوابی نمیاد
باید برم پلیس + 10 ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد سخا رو چه طوری باید بدست بیاریم؟
من که به سامانه 110206010 پیامک میفرستم اصلاً جوابی نمیاد
باید برم پلیس + 10 ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال خیلی مهم
من برج 12 اعزامم ... و تیک دوره تکمیلی رو خیر زدم چون نرفتم
اگه بتونم تو این سه ماه دوره تکمیلی برم و از سپاه پذیرش بگیرم آموزشیم میپره ؟؟؟؟؟
مطمئن نیستم ولی فکر کنم نشه. چون دوره تکمیلی روالش عوض شده. شده 2 مرحله ای!
مرحله اول کارت سبز تابستون برگزار شد (30 روز). مرحله دوم (15 روزه) رو ثبت نام کردم؛ هنوز مشخص نیست. لااقل برای ما که اینطوریه!
ولی شما حتماً پیگیری کن. یه اصلی هست که میگه:
تو ایران هیچ کاری غیر ممکن نیست مگه اینکه بد شانس باشی!
Last edited by hamed29; 16-11-2014 at 22:33.
من خودم ار همین شماره کد رو گرفتم.بار اول اونم 3 نصف شب.
کیبردتو بزار انگلیسی و علامت سوال رو ارسال کن به همون شماره.
اگه کار نمیکنه چند بار تو ساعت های مختلف امتحان کن
کیبرد درست بود. عدد 2 رو به اون شماره ارسال کردم
اعتبار سیمکارتم کم میشه ولی جوابش نمیاد!
زیاد طول میکشه جواب بیاد؟
خیلی وقت پیش بود یا همین روزها این کار رو کردی؟
تازگیا دقیقا 11 نوامبر-
جوابشم سریع میومد در حد 10ثانیه
سلام، برا من مهم بود که 2 ماه زودتر تموم کنم، و به همین خاطر 1 دی اعزامم، با تمدید 1 اسفندمم موافقت شده بود اما برگردوندم به 1 دی، ولی دوستان خیلی منو ترسوندن، واقعا پدر آدم درمیاد؟ من کارشناسی هستم
در دوران آموزشی بستگی خیلی زیادی به فرمانده گروهان شما داره که بهتون خوش بگذاره یا نه!
بعد از آموزشی دیگه مهم اینه که در کدوم یگان بیوفتید و افراد بالا سرتون چطور باشن!
هیچ چیز قابل پیش بینی نیست ممکنه خدمت بسیار آسانی در انتظار شما باشه ولی احتمال بیشتری هم وجود داره که خدمت سختی داشته باشید
یه زمانی کارشناسی اجر و قرب زیادی داشت و درجه ستوان دومی داده میشد ولی به تدریج و با افزایش جمعیت افراد تحصیل کرده رفته رفته از ارزشش کم شد
توکل به خدا کنید و برید![]()
در دوران آموزشی بستگی خیلی زیادی به فرمانده گروهان شما داره که بهتون خوش بگذاره یا نه!
بعد از آموزشی دیگه مهم اینه که در کدوم یگان بیوفتید و افراد بالا سرتون چطور باشن!
هیچ چیز قابل پیش بینی نیست ممکنه خدمت بسیار آسانی در انتظار شما باشه ولی احتمال بیشتری هم وجود داره که خدمت سختی داشته باشید
یه زمانی کارشناسی اجر و قرب زیادی داشت و درجه ستوان دومی داده میشد ولی به تدریج و با افزایش جمعیت افراد تحصیل کرده رفته رفته از ارزشش کم شد
توکل به خدا کنید و برید![]()
الان تقسیم شدیم افتادم هنگ سرخس بعدازاونجام تقسیم میشیم پاسگاه هاش گفتن تا 9 خودتون معرفی کنین
منکه امروز نمیرم فردا یاپس فردا میرم اضاف زدن که زدن دیگه
امروز انقدمنو مادرم التماسشون کردیم بندازن همین شهرخودمون مشهد ننداختن که ننداختن
از یزید بی رحم ترن اینا....باید بعد شش ماه برم ستاد تهران تا انقالی بگیرم کسی میدونه اونجا چطوریه
ایا واقعا کسایی که مثل من شرایط دار(پدرفوتی) هستن بعدشش ماه بندازن داخل شهرمشهد؟؟؟؟ شدنیه
کسی اطلاع داره یه راهنمایی درست حسابی بکنه![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)