محدودیت جدید دانلود شبانه پارس آنلاین
هر 4 مگ دانلود، سرعت دانلود 0 میشه و تا دانلود رو قطع و از اول رزیوم نکنی ادامه دانلود شروع نمیشه
مجبور شدم تعداد کانکشن ای دی ام رو روی 2 تا بذارم تا این محدودیت بپیچونم
محدودیت جدید دانلود شبانه پارس آنلاین
هر 4 مگ دانلود، سرعت دانلود 0 میشه و تا دانلود رو قطع و از اول رزیوم نکنی ادامه دانلود شروع نمیشه
مجبور شدم تعداد کانکشن ای دی ام رو روی 2 تا بذارم تا این محدودیت بپیچونم
سلام
دوستان پورتهای پراکسی هنوز بستس(443 و...)
کسی پورت باز سراغ داره که رو پارس جواب بده؟
درسته ولی نه به این شکلی که شما گفتی !
هر چند مگ ( دقیق نمیدونم چقدره ) سرعت 0 میشه ولی بعد 6-7 ثانیه دوباره خودش شروع به دانلود میکنه !
این دیتا صفر شدن باعث قاطی کردن وی پی ان میشه و ادامه دانلود انجام نمیگیره
دوستان دارای سرویس 2 مگ محدود بگن ریت دانلودشون تقریبا چقدر هست؟؟
خوشبختانه این محدودیت هایی که گفتید رو بنده ندارم ! اشتراک دو مگ محدود![]()
آخه من بدون v p n هستم از این نظر مشکلی ندارم ولی نمیدونم این چه قانونیه شبانه بعد یه مدت مشخص 5-6 ثانیه سرعت صفر میشه دوباره شروع میکنه به دانلود میکنه !
اینی که دوستان میگن محدودیت هست و سرعت صفر میشه و ... برای همه و در تمام شرایط صادق نیست ! شما لینکاتون رو باید چک کنید(یه لینک از سایت کرنل لینوکس تست کنید )، نرم افزار دانلودتون رو تغییر بدید (از نرم افزارهای رایگان استفاده کنید یا از کرک مطمئن )، کیفیت خطوط تلفنتون رو چک کنید، میزان نویز خطتون رو چک کنید، از ویروس نبودن سیستم اطمینان حاصل بکنید ( اوخی ! خسته شدم) اونوقته که با اطمینان کامل میتونید بگید که همچین محدودیتی وجود داره !
من به شخصه با این مشکل مواجه نشدم ! مشکل اصلی من قطعی های مکرری بود که دو سه هفته ای هست که خیلی کمتر شده !
سرعت روزانه 900 و شبانه 500 هست دوست عزیز![]()
من همه این موارد رو چک کردم و با اطمینان دارم میگم
جدیدا هم اینطوری شده !
فقط وقتی ساعت 2 میشه این مشکل شروع میشه در نتیجه هیچ ربطی به نرم افزارو ، ویروسو - نویزو لینک و ... نداره !
Last edited by MOHAMMAD2010; 27-10-2013 at 15:37.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)