بله، قصد خرید mi 5 و یا mi 5s رو دارم. با توجه به چیپ اسنپ 820 به احتمال قوی این گوشی فقط از لحاظ نرم افزاری از این باند پشتیبانی نمیکنه. در انجمن های مربوط به این گوشی دیدم که قابلیت انلاک این فرکانس هم وجود داره.
بله، قصد خرید mi 5 و یا mi 5s رو دارم. با توجه به چیپ اسنپ 820 به احتمال قوی این گوشی فقط از لحاظ نرم افزاری از این باند پشتیبانی نمیکنه. در انجمن های مربوط به این گوشی دیدم که قابلیت انلاک این فرکانس هم وجود داره.
در این مورد چیزی نمی دونم و خودم هم ندارمش
عزیز چند وقته داریش وکلا به نظر شما چون میکروتیک برند معروفیه میشه چقدر رو کارکردش حساب باز کرد البته اینی کن من گرفتم چون از داخل گرفتم یک سال گارانتی دادن حالا تا چه حد راست باشه والله و اعلم
این تست با همون روش پیش فرض سایت هست، Multithread نیست. بعد از تست، میانگین سرعت ماکزیمم و مینیمم رو توی تست نشون میده. واسه ماکزیمم سرعت، ۱۳۰-۱۴۰ مگابیت بود. در حالت Multithread هم صد در صد نتایج شبیه اسپیدتست میشه. در کل این سایت زیاد جالب نبود و هنوز هم بررسی نکردم مکانیزم تست گرفتنش دقیقاً به چه صورت بود. ولی اگه به قول شما تک کانکشن باشه، سرعت هیچ فرق خاصی با نتایج اسپیدتست نداره (درحالت ماکزیمم) و با تمام ظرفیت ممکن هم از این سرورها دانلود انجام میشه (با همون روش تست گرفتن پیش فرض سایت). حالت هم +4G بود دیگه![]()
علت حذف اون بسته-های محبوب، فشار بچه-های بالا نبود ؟؟
محتوای مخفی: موضع گیری معاون وزیر ارتباطات در مقابل قیمت شکنی یکی از اپراتورهای موبایل
Last edited by leo.unique; 06-11-2016 at 18:19.
هه هه هه اینا زمانی که یه چیزی براشون سود نداره میخان به قیمت جهانی تبدیلش کنن،یکی بیاد بگه شارلاتان شما بیا پراید و ماشینای ایرانی رو هم به نرخ دلار تحویل مردم بده چرا برا اون جوش نمیزنی،پراید خودشو بکشه ۱۰ملیونم نمیشه اگه بخان قیمت واقعی بزارن روش
تغییر نرخ مکالمه واسه اربعین رو خیلی فوری اجرا میکنن براشون ایستگاه اینترنتی وای فای صلواتی هم ایجاد میکنن. اونوقت برای کاهش هزینه اینترنت هزارتا بازی با اعداد راه میندازن آخرشم هیچ تغییری برای کاربر محسوس نمیشه. از این اینترنتای صلواتی هم حتی توی پایتخت کشور هم خبری نیست. واضحه که تمام مشکلات این مملکت از چیه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من تو محدوده +4g هستم ولی سرعتم به زور به 100KB میرسه
به نظرتون مشکل از چی هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه تو apn پراکسی ست نشده باشه، مشکل از خود ایرانسل، پهنای باند کم آورده.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
نه پراکسی خالیه
به پشتیبان زنگ زدن فایده ای داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)