PP
داغونه!!! پورتت داغونه یحتمل! SNR رو یا از لج آوردن پایین برات یا سخت افزاریه![]()
PP
داغونه!!! پورتت داغونه یحتمل! SNR رو یا از لج آوردن پایین برات یا سخت افزاریه![]()
اگه از پورت بود که یکسره داغون بود ولی این قبل از تعطیلات نوروز همینجور نویز روش افتاد و تا 2ماه ادامه داشت بعدش یه ماه خوب بود واصلا هیچ نویزی وجود نداشت باز الان شروع شده
آخه خیلی وضعش خرابه آپ استریمم در طول روز رو 3کیلوبیت هم میاد نوسان شدید snr هم داره هیچ پورت داغونی هم اینجور نیست فکر کنم یه دکمه رو بی رس میزنن مدام روی خطم نویز میندازه بعدش چند ماه بعد که یادشون اومد خاموشش میکنن
Last edited by farshad0123; 19-07-2015 at 03:45.
سروش این قطعی نت من شده 5 روز ! این عادیه؟ یعنی از چی میتونه باشه؟ واسه بقیه دوستام وصله نتشون و مشکلی ندارن!
شکایت کن! ترجیحا تلفنی با 195 که امکانش هست مثل سری اول من، نمایندگی سازمان مقررات جنوب غرب بت زنگ بزنه و پیگیر بشه
فکر نمیکنم عادی باشه، برای تعویض گروه که حداکثر 3 روز برای من قطع بوده و حداکثر مدت قطعی هم مربوط میشد به راه اندازی پرتاک تو شهریور سال پیش که حدود 10 روز طول کشید فکر کنم.
با اینترنت دیگه ای چک کردی پرتاک و IBSng رو؟
IBSNg رو چک کن، ببین اگر اتصال ها رو داره ولی مثل قسمت 1 تو عکس زیر No زده، روی اون دکمه ی Detail ردیفش کلیک کن ببین دلیلش چیه؟
اگر اصلا ثبت نکرده که قطعا مشکل از مرکز مخابراتیتون هست![]()
سروش میترسم دان استریممو بزارن رو 2مگ و دیگه بالا نبرن
من خدا را شکر وضعیت نتم خوب هست
هر شب 5.5 گیگ دان می کنم
یه هفته ای هم نت نداشتم . 25 ام دوباره شارژ کردم
حالا تو پرتاک دیدم برام 6 روز اضافه کردن.
با این که من تو اون 6 روز قطعی کلا نبودم
واسه من که تازه اومدم مخابرات هم اضافه شده
پینگ با 5.233.170
پینگ با 2.185.5
![]()
پینگ همین الان :نمیتونم بازی آنلاین انجام بدم یه ماهی میشه همینطوره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من که تو این همه بدبختی مخابرات شرکت داشتم و دارم و خواهم داشت هیچی اضافه نشده![]()
نه اصلا توی کانکشنم بعد از اخرین باری که وصل شدم هیچ چیزی نیومده و اتصالی که NO شده باشه نیست اصن!
اشنا داریم توی مرکز مخابرات ، بهش چی بگم به نظرت؟ با تعویض پورت درست نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)