تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2560 از 4105 اولاول ... 1560206024602510255025562557255825592560256125622563256425702610266030603560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,591 به 25,600 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

اینطور که میگن ارشدهارو میندازن راهور یا پلیس راه اگه ممکنه بیشتر راجع به این دوتا بگید
    بعدش به فرض که من پارتی داشته باشم کدوم قسمت خدمت راحتتری میکنه توی ناجا؟
    در مورد راهور و پلیس راه که توضیح دادم.

بله ارشد ها چون حداقل دیگه ستوان سوم میشن و برای نوشتن برگ جریمه باید افسر بود اکثرا تقسیم میشن راهور.
    من خودم خیلی خوشحال بودم که اس 1 شدم و افسر نشدم.

ببینید جا هم به شرایط بستگی داره نمیشه از الان گفت، وقتی رفتین و تقسیم شدین، بسته به استان و شهرستان و رسته و... متفاوت میشه.

نه پدرم جز نیرو مسلح بوده
    نه پارتی دارم
    نه بسیجی فعالم
    نه هیج چیز دیگه

منم وفقط خدا

این دوره کد دیگه چه کوفتیه؟ من لیسانس الکترونیکم.دوره کد دارم؟ میشه انصراق داد و مستقیم رفت سر یگان
    دوست عزیز پس شما اگه پارتی و بسیجی نداری نمی تونی از سپاه پذیرش بگیری. (احتمالش نزدیک به صفره)

دفترچه ارسال کنیدبعد اینکه مشخص شد کدوم نیرو هستین ما هم کمک میکنیم، چون اگه ناجا باشین که دوره کد ندارین ولی اگه ارتش باشین شاید داشته باشین.
    تو نظام هم چیزی دل به خواهی نیست، دوره کد بخورین باید برین.

2. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

داداش اگه درست یادم باشه، شما 3 ترم اضافه بر سنوات مجاز درس خوندی؛ که البته 1 سالش رو از نظام وظیفه مجوز گرفتی
    می مونه 1 ترم؛ درست میگم؟
    ازشون نپرسیدی اضافه خدمتی که میگن بابت چند ترم اضافه تحصیل هست؟! 3 ترم یا فقط 1 ترم

بله درسته 3 ترم اضافه خوندم (هر سه ترم رو مجوز گرفتم ولی سومی رو از مهلت یکسالم برداشتن)که یک سالش رو از نظام وظیفه مجوز گرفتم .ترم سومش رو هم از نظام وظیفه گرفتم اما سومی رو از مهلت یکساله برداشت کردن که شهریور ترم سوم تموم شد و تو نامه نوشته اگه تا 31 بهمن 93 خودم رو معرفی نکنم وارد مرحله غیبت میشم .من بهشون گفتم نوشتین تا 31 بهمن اگه دفترچه نفرستم غیبت میخورم گفت نه ربطی به این نداره تو 2 ترم اضافه سنوات داشتی که به خاطر اون اضافه میخوری .حالا داداش منم قاطی کردم خودمم نفهمیدم کدوم یکی راست میگه .هر چند جواب دقیق رو وقتی که برگ سبز میاد میفهمم اما میخام قبلش مطمئن شم تا اگه اضاف خوردم فعلا دفترچه نفرستم و دنبال یه راه دیگه ای باشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

يك سوال داشتم‌: بنده دو تا برادر دارم كه يكيش ديسك كمر داشت معاف شد و الان كارت معافيت داره (6 سال پيش) و ديگري هم الان ديسك كمر شديد داره. هر دوشون ازدواج كردن. پدرم بالاي 70 سال سن داره. ميتونم براي معافيت كفالت اقدام كنم؟ موارد بيماري برادران چي هست؟ در قانونش اومده تك فرزند ذكور سالم بالاي 18 سال و در سوالاي خود نظام وظيفه هم هست كه بايد در اينگونه موارد به كميسيون بره. آيا موارد بيماري همون موارد معافيته؟ يعني اگه دو تا برادر معافيت پزشكي يا شرايط اونو داشته باشن و پدر بالاي 70 سال باشه، پسر سالم معاف ميشه؟
    دوستان اگه اطلاعي، تجربه‌اي، شنيده‌اي چيزي دارن ممنون ميشم بگن!
    Last edited by Ahmadyakhi; 16-11-2014 at 12:27.

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما از مرخصی برگشتیم با 63 روز منطقه
    حساب کردم همینطوری فرماندمون کولی بازی در بیاره تا آخر خدمتم 3 بار دیگه میتونم مرخصی بیام

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

هدف از ذکر حقایق ترساندن نیست بلکه این که دوستان با ذهن باز و درک صحیح اعزام بشن خب بالاخره خدمت هست و باید ناخوشایندی هایی هم داشته باشه و گرنه که اجباری نبود و اگه اختیاری بود که کسی نمی رفت
    به هر حال خوب یا بد مسیری هست که اکثرا جوانان باید ازش بگذرن و هم کار راحت داره و هم کار سخت ولی اگه کار سخت نصیبتون شد باز هم شاکر باشید چون هستند کسانی که در شرایط بدتر از شما هم حدمت کردند و می کنند.در ضمن با گذشت زمان از خشونت محیط های نظامی هم کاسته شده مثلا سال 89 که ما سرباز بودیم یه بنده خدایی فراری بود که اعزامی 85 بود،به نظر اون شرایط نسبت به اون سال خیلی بهتر بودش،ما هم که ترخیص می شدیم واقعا حس می کردیم اوضاع نسبت به سال قبل بهتر شده و سخت گیری ها کمتره

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها امروز رفتم تعجیل زدم از1/12 به 1/10
    خودم که زیر20 درصد احتمال موافقت میدم
    گفتش هفته دیکه جوابش میاد.راهی نداره به جای رفتن به پلیس +10 از نتیجه مطلع شد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

س
    درخواست کفالت من رد شد، برادرمو گذاشته بودن کمیسیون
    حالا من اعتراض بزنم شورای عالی فایده داره؟ یا حین خدمت دوباره درخواست کفالت بدم؟ یا برا خودم درخواست معافیت پزشکی بدم ک چن جام مورد داره
    با ارشد میتونستمم امریه بگیرما،گفنم معاف میشم
    ازین ورم میترسم این روند طول بکشه،24 ماه خدمت کنم
    6 ماه الاف شدیم اخرشم هیچی،خیلی خیلی سخت میگیرن
    معاون وظیفه شهرمون اجازه اعتراض به رای برای طرح در شورای عالی نمیده

چه کنم؟
    Last edited by coolboy654; 06-12-2014 at 07:23.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان خلاصه با کلی بدبختی پذیرش سپاه رو گرفتم بعدش یه سوال تو سامانه نظام وظیفه کدمو زدم که عکسشو گذاشتم این نوشته مرکز آموزش یعنی اینجا من آموزشی میبینم یا جای دیگه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خدمت که24 ماهه شد،
    آیا امریه هنوز 24 ماهه(چه قبل 94 چه بعد) هست؟فرقی نداره؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خدمت که24 ماهه شد،
    آیا امریه هنوز 24 ماهه(چه قبل 94 چه بعد) هست؟فرقی نداره؟
    در مورد مدت زمان امریه هنوز تصمیمی یا صحبتی نشده البته از ابتدای سال جاری تعداد امربه ها کاهش یافته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •