تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2560 از 3745 اولاول ... 1560206024602510255025562557255825592560256125622563256425702610266030603560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,591 به 25,600 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

حذف محدودیت سرعت در ارتباطات درون شبکه ای آسیاتک چگونه امکانپذیر می شود

تاریخ خبر : ۱۳۹۴/۰۸/۲۷ --- کد خبر ۳۴۵
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    "حذف محدودیت سرعت در ارتباطات درون شبکه ای آسیاتک " خدمت جدیدی است که براساس آن کاربران سرویس های حجمی +ADSL2 آسیاتک در ارتباط با یکدیگر و محتواهای میزبانی شده در دیتاسنتر آسیاتک، محدودیت سرعتی نخواهند داشت و با بیشترین سرعت ممکن تبادل اطلاعات خواهند نمود.
    به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، براساس طرح مذکور که از اول خرداد ماه آغاز شد، از آنجا که کلیه مشترکین از طریق ip برای شرکت قابل شناسایی می باشند، محدودیت سرعت برای ipهای مشترکان اسیاتک به یکدیگر حذف گردیده و هر ارتباطی به صورت peer to peer) p2p) و یا به سمت محتواهای موجود در Data senter آسیاتک هیچگونه محدودیت سرعتی اعمال نخواهد شد که از مزایای آن می توان به موارد ذیل اشاره کرد.
    - مشترکین آسیاتک از محتوای آسیاتک با حداکثر سرعت (تا مقداری خط فیزیکی قابلیت انتقال داشته باشد) استفاده خواهند نمود.
    - پروتکل های P2P مانند Torrent و ابزارهای دیگر که به صورت مستقیم بین کاربران آسیاتک قابلیت استفاده دارد.
    شایان ذکر است در استفاده از برخی برنامه های Social Media چنانچه به صورت p2p باشند مشمول طرح استفاده خواهد شد ولی چون از نوع کارکرد آن ها و نحوه توسعه نرم افزارها اطلاعات عمومی در اختیار نیست، نمی توان اعلام کرد که حتما P2P رفتار می نمایند.
    همچنین حذف محدودیت سرعت مختص به ساعات غیر رایگان بوده و عملا در ساعات رایگان اعمال نمی گردد.
    Data Senter چیه؟
    جدیده؟
    +
    همچنین حذف محدودیت سرعت مختص به ساعات غیر رایگان بوده و عملا در ساعات رایگان اعمال نمی گردد.
    یعنی در ساعات غیر رایگان سرعت باز هست و اون هم از دیتا سنتر خودشون خیلی به ما لطف دارن می کنن؟
    البته باز هم نمی دونم
    شاید بگن سرعت تو ساعات رایگان محدود هست
    مثلا یکی ساعت 3 شب زنگ بزنه و بگه آقا چرا محدوده میگن ما که گفتیم محدوده
    در کل می خوان مشتری اعتراض نداشته باشه

- - - Updated - - -

حذف محدودیت سرعت در ارتباطات درون شبکه ای آسیاتک چگونه امکانپذیر می شود

تاریخ خبر : ۱۳۹۴/۰۸/۲۷ --- کد خبر ۳۴۵
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    "حذف محدودیت سرعت در ارتباطات درون شبکه ای آسیاتک " خدمت جدیدی است که براساس آن کاربران سرویس های حجمی +ADSL2 آسیاتک در ارتباط با یکدیگر و محتواهای میزبانی شده در دیتاسنتر آسیاتک، محدودیت سرعتی نخواهند داشت و با بیشترین سرعت ممکن تبادل اطلاعات خواهند نمود.
    به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، براساس طرح مذکور که از اول خرداد ماه آغاز شد، از آنجا که کلیه مشترکین از طریق ip برای شرکت قابل شناسایی می باشند، محدودیت سرعت برای ipهای مشترکان اسیاتک به یکدیگر حذف گردیده و هر ارتباطی به صورت peer to peer) p2p) و یا به سمت محتواهای موجود در Data senter آسیاتک هیچگونه محدودیت سرعتی اعمال نخواهد شد که از مزایای آن می توان به موارد ذیل اشاره کرد.
    - مشترکین آسیاتک از محتوای آسیاتک با حداکثر سرعت (تا مقداری خط فیزیکی قابلیت انتقال داشته باشد) استفاده خواهند نمود.
    - پروتکل های P2P مانند Torrent و ابزارهای دیگر که به صورت مستقیم بین کاربران آسیاتک قابلیت استفاده دارد.
    شایان ذکر است در استفاده از برخی برنامه های Social Media چنانچه به صورت p2p باشند مشمول طرح استفاده خواهد شد ولی چون از نوع کارکرد آن ها و نحوه توسعه نرم افزارها اطلاعات عمومی در اختیار نیست، نمی توان اعلام کرد که حتما P2P رفتار می نمایند.
    Data Senter چیه؟
    جدیده؟
    +
    یعنی در ساعات غیر رایگان سرعت باز هست و اون هم از دیتا سنتر خودشون خیلی به ما لطف دارن می کنن؟
    البته باز هم نمی دونم
    شاید بگن سرعت تو ساعات رایگان محدود هست
    مثلا یکی ساعت 3 شب زنگ بزنه و بگه آقا چرا محدوده میگن ما که گفتیم محدوده
    در کل می خوان مشتری اعتراض نداشته باشه

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا یه راهنمایی بکنین

دیشب که نت قطعی داشت برای من، برای شما هم همینطور بوده؟
    حدود 1 هفته اس که سرعت دانلود و وبگردی قشنگ نصف شده برام؛ یعنی منی که راحت تا 1.2 مگ دانلود داشتم الان رسیده به 400-500 اونم از سرور داخلی، شما خارجی رو که اصن فکرشم نکن !
    زنگ زدم به پشتیبانی میگه واسه سرعت دانلود مشلی نیس چون شما دارین اون حد تعیین شده ی مارو میگیرین پس مشکلی نیس، میگم اِ یعنی چی ؟ سرویسم محدود شده، سرعت اومده پایین !! میگه نه اون حد رو میگیرین از ما
    گفت بزار پورت رو چک کنم که وقتی چک کرد گفت مغایرت داشته واستین تا درست کنم، (گفتم پس حتما الان درست میشه) اما درست کردو اومد ولی هیچ تغییری نکرد سرویس !
    اخر منم زدم همش توی سرش تا گفت میخواین کارشناس بفرستیم چک کنه که اگه مشکل از طرف شما بود 15 تومن میگیره و درست میکنه !
    گفتم خوشم میاد فقط میخواین هزینه بگیرین از مشتری! کیفیتم هم که اصلا مهم نیس !

الان بنظرتون با این وضعیت چیکار کنم؟ من گفتم من الان با این وضعیت راضی نیستم، گفت کارشناس رو میفرستم براتون که تا 72 ساعت کاری باید واستین تا بیاد
    Last edited by S M Λ S Ħ; 18-11-2015 at 23:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا یه راهنمایی بکنین

دیشب که نت قطعی داشت برای من، برای شما هم همینطور بوده؟
    حدود 1 هفته اس که سرعت دانلود و وبگردی قشنگ نصف شده برام؛ یعنی منی که راحت تا 1.2 مگ دانلود داشتم الان رسیده به 400-500 اونم از سرور داخلی، شما خارجی رو که اصن فکرشم نکن !
    زنگ زدم به پشتیبانی میگه واسه سرعت دانلود مشلی نیس چون شما دارین اون حد تعیین شده ی مارو میگیرین پس مشکلی نیس، میگم اِ یعنی چی ؟ سرویسم محدود شده، سرعت اومده پایین !! میگه نه اون حد رو میگیرین از ما
    گفت بزار پورت رو چک کنم که وقتی چک کرد گفت مغایرت داشته واستین تا درست کنم، (گفتم پس حتما الان درست میشه) اما درست کردو اومد ولی هیچ تغییری نکرد سرویس !
    اخر منم زدم همش توی سرش تا گفت میخواین کارشناس بفرستیم چک کنه که اگه مشکل از طرف شما بود 15 تومن میگیره و درست میکنه !
    گفتم خوشم میاد فقط میخواین هزینه بگیرین از مشتری! کیفیتم هم که اصلا مهم نیس !

الان بنظرتون با این وضعیت چیکار کنم؟ من گفتم من الان با این وضعیت راضی نیستم، گفت کارشناس رو میفرستم براتون که تا 72 ساعت کاری باید واستین تا بیاد
    سرعت دانلود منم پایین با سرعت 128 مخابرات تلوزیون زنده میبینم 512 اسیاتک نامحدود و محدود تست کردم فقط با کیفیت 100 کیلوبایت اجرا میشه 128 مخابرات با کیفیت 300 کیلوبایت رو به راحتی جواب میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

الان بیش از یکماهه وضع من اینه!!!!!!!
    بی شرفای بی همه چیز تخلیه نمیکنن!!!
    کثافتای***شما که نمیتونی کیفیته سرویست رو تضمین کنی *** میخوری پوشش سراسری میدی و این همه یوزر میگیری!

چن روزه هم اسم این شرکتو تو شهر ما از قسمت اینترنت هوشمندم حذف کردن و نمیشه شکایت کرد تو195!!!

سرویس 10مگابیت شهاب همین الان

Last edited by ODADO; 19-11-2015 at 09:51.

5. 2 کاربر از ODADO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوباره مخابرات !!!
    خط رو تخلیه نمی کنن امروز بهم میگه هر خط 5 ساعت طول میکشه !!!!
    منم تو بازرسی شکایت کردم

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوباره مخابرات !!!
    خط رو تخلیه نمی کنن امروز بهم میگه هر خط 5 ساعت طول میکشه !!!!
    منم تو بازرسی شکایت کردم

سلام.
    شما که درجریان هستین من کی درخواست دادم،امروز زنگ زدم پشتیبانی با قاطعیت گفتن ثبت شده تو سیستم ولی ارسال نشده!
    برگشت گفت به فرض ارسال یک هفته هم تو مخابرات معطل میشن!
    دیگه واقعا موندم چی کار کنم!
    امکان شکایتم مقدور نیست!

هر کس راه حلی داره لطفا دریغ نکنه

اینم که کشکه:

8. این کاربر از ODADO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام.
    شما که درجریان هستین من کی درخواست دادم،امروز زنگ زدم پشتیبانی با قاطعیت گفتن ثبت شده تو سیستم ولی ارسال نشده!
    برگشت گفت به فرض ارسال یک هفته هم تو مخابرات معطل میشن!
    دیگه واقعا موندم چی کار کنم!
    امکان شکایتم مقدور نیست!

هر کس راه حلی داره لطفا دریغ نکنه

اینم که کشکه:

چرا امکان شکایت مقدور نیست؟

10. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

چرا امکان شکایت مقدور نیست؟

شکایت یا بصورت اینترنتی هست تو سامانه195 که متاسفانه اسیاتک تو شهر ما نه در بخش اینترنت پرسرعت هست اسمش و نه در قسمت هوشمند!
    یا بصورت تلفنی که الان سه روزه پیام گذاشتم تو 195 تا مثلا باهام تماس بگیرن ولی انگار نه انگار!
    بلفرض موفق شدم ثبت کنم!باز تا این شکایت از طریق 195 ازسال بشه و جواب بگیرم خودش یک هفته طول میکشه!

12. این کاربر از ODADO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dav00d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

10 مگ آسیاتک
    افتضاح
    Last edited by dav00d; 19-11-2015 at 18:06.

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

شکایت یا بصورت اینترنتی هست تو سامانه195 که متاسفانه اسیاتک تو شهر ما نه در بخش اینترنت پرسرعت هست اسمش و نه در قسمت هوشمند!
    یا بصورت تلفنی که الان سه روزه پیام گذاشتم تو 195 تا مثلا باهام تماس بگیرن ولی انگار نه انگار!
    بلفرض موفق شدم ثبت کنم!باز تا این شکایت از طریق 195 ازسال بشه و جواب بگیرم خودش یک هفته طول میکشه!
    من 195 شکایت کردم امروز هم بازرسی شکایت کردم ببینم چه میشه طرف میگه خطی 5 ساعت طول میکشه تا رانژه یا تخلیه شه!!!!
    این نت ایرانسل هم برامون اعصاب نگذاشته
    در یک کلام ........ توی این مملکت

15. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •