سلام به همه...
دوستان چند ماهیه فریمور و داشبورد کنسول رو آپدیت نکردم!
میخواستم بدونم بین بازیهای جدید کدوما مثل AC2 و fable3 با آپدیتای قدیمی مشکل دارن؟
+
اگه بازی خوب دو نفره ( co op) هم میشناسید معرفی کنید...
ممنون میشم.
سلام به همه...
دوستان چند ماهیه فریمور و داشبورد کنسول رو آپدیت نکردم!
میخواستم بدونم بین بازیهای جدید کدوما مثل AC2 و fable3 با آپدیتای قدیمی مشکل دارن؟
+
اگه بازی خوب دو نفره ( co op) هم میشناسید معرفی کنید...
ممنون میشم.
ی وااای من
داشتم گیرز میزدم اکت ۴ اونجا که با cole , baird فکر کنم ریگروپ میکنیم میگه نزارین اونا بیان تو خونه که نمیشه بعد میان من همرو میکشم تا یارو بومبره میاد یهو میززن میکشنم بعد چکپوینت نداره از اول میاد :| تقریبا ۱۰ بار اینجوری شد بعد بار ۱۱ ام دسته رو پرت کردم خورد تو دیوار افتاد رو مبل LB ایش رفت تو گیر کرد :|
اساساً ؛
بازی های رایانه ای طیف وسیعی از احساسات خشن افراد رو شکوفا میکنه
شما دلت برای دسته نمیسوزه، خب دلت برای دیوار بسوزه لااقل!!
آقا چی شد؟کسی رفت لایو؟چه خبره؟یه روزش داره تموم میشه ها!!
دوستان کسی XNA 4 رو نصب کرده رو xbox?
خیلی جالبه. میشه باهاش بازی نوشت و رو xbox اجراش کرد. کافیه رو PC بیاید Visual Studio 2010 رو نصب کنید و واسه xbox هم XNA xbox connect رو از لیست بازی های marketplace تو قسمت x دانلود کنید ( 25mb) و یک اکانت premium membership واسه XNA بخرید ( ظاهرا رایگان هم میشه جور کرد )
xbox و pc باید با هم تو یک شبکه باشند. xbox حتماً باید هارد داشته باشه ( من ندارم)
میشه یه کم در مورد اینی که گفتی بیشتر توضیح بدی و روشش هم کامل بگو.دمت گرم
الان که من وصل شدم به وقت ما از امروز صبح 2 روز گلد مجانی همه کاربرا دارن فعلا که دارم mw 2 رو بازی می کنم
شما اوریج بازی میکنید؟؟؟
سلام به بچه هاي عزيز فروم...
آقايون من ميخوام xbox رو به مانيتور lcd كامپيوترم وصل كنم و با اون بازي كنم...
ميدونم سوالام تكراريه...اما هرجايي يه چيزي براي يه كابل ميگن...هم يه كابل اصلي كه مشكلي نداشته باشه رو معرفي كنين و برم همونو بگيرم..
عكسشم بندازين....قيمتشم بگين...
ممنون...
اره الان یه mw 2 ارج دارم کسی هم خواست میفروشم
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
خوب ببین پشت مونیتورت چه نوع پورتی داره بره یه کابل مناسب واسه همون پرت بخر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)