اگه نشد از طریق کامپیوتر
اگه نشد از طریق کامپیوتر
سلام
من شنيدم فارسي ساز n73 اومده كسي اگه لينكي از برنامشو داره بذاره ممنون ميشم
من نرم افزار تغییر فونت که استفاده کردم اما تغییرات رو در درایو : C اعمال کردم.حالا بماند چطوری.گوشیمn73 هست و حالا اصلا بالا نمیاد یعنی از دیروز که گوشی رو ریست کردم تغییرات رو ببینم دیگه گوشی بالا نیومد.روشن ممیشه آرم اولیه نوکیا می یا اما گوشی بالا نمیاد.امکان اتصال به کامیوت ر وجود ندار.آیا راهی غیر فلش وجود داره؟؟؟ اگه داره نرم افزاری راهی هست بگید.در غیر اینصور چطوری فلشش کنم گوشی که بالا نمیاد چطور فلش میشه. نرم افزار خاصی داره؟ کمکم کنید تو این عیدی بی گوشیم.(در ضمن یکی از دوستان راهنمایی کردن بیرون فلش میکنن 10 تومان هم هزینه داره.اگه روش یا نرم افزار خاصی واسه این کار هست دوستان معرفی کنند.نمیشه من خودم انجام بدم بیرون آپلو که هوا نمیکنند(.من میخوام یاد بگیرم نه اینکه همیشه عصا به دست باشم.)
سلام آقا مهدی گل.
یک راه داری
1-گوشیت را خاموش کن بعد کلیدهای 3+*+سبز را همزمان نگه دار و بعد دکمه پاور گوشی یا همون روشن و خاموش کردن را فشار بده . اونقدر نگه دار تا نوشته Nokia ظاهر بشه و بعد همه دکمه ها را ول کن تا گوشیت بالا بیاد.
اگه نشد چند بار امتحان کن چون حتماً جواب می ده در اصل گوشیت یه حالت کارخانه ای بر می گرده و تمامی تغییرات از گوشیت پاک می شه مثل روز اول نوی نو
موفق باشی![]()
![]()
سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم ... البته تو اون تاپیک هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد : اول اینکه درسته که می گن صدای n73 معمولی چندان خوب نیست ؟ و بعد اینکه قیمتش چقدره ؟ اگه ممکنه زودتر بهم جواب بدین چون من بعد از پنجمن می خوام برم بخرم .... ممنون از همگی ... عیدتون هم مبارک
فکر نمی کنم در صدا با هم فرقی داشته باشند !!!
ولی توصیه میکنم 100% سری موزیکالش رو بگیر !
اختلاف قیمتشون هم حدود فکر کنم 20 تومنه 10 تومنه.....
الا رو که جلوی قاچاق گرفتن مطمن نیستم... چه قدره چون در کل گوشی نوکیا میگن عجیییییییییب گرون شده !
به نظر شما ارزش داره n73 معمولی رو آپگرید کنم ؟ در کل چه فرقی میکنه؟ آخرین ورژنش چیه؟
حتماً. سرعتش بالا میره. یه قابلیت 3dring tone هم بهش اضافه میشه که خیلی باحاله. اگر ورژن گوشیت 3 هست حتماً آپگریدش کن. چون ورژن کنونی 4 هست و خیلی بهبود پیدا کرده. مخصوصاً سرعتش
ممنون دوست گلم که جواب دادی.... موزیکالش را به خاطر شکلش دوست ندارم ... من یه گوشی می خوام که ساده باشه و نقره ای رنگ
... که این ان 73 همونه که می خوام ....یکی از دوستان می گفت قیمتش 320 شده
راستی چند رنگ داره ؟اینم یه عکسشه :
![]()
سلام
بچه ها من امروز مشكلي براي گوشيم پيش اومد ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد
راستش داشتم تو قسمت گالري گوشي رو نگاه مي كردم و باهاش ور مي رفتم كه گوشي هنگ كرد
يعني هيچ دكمه اي عمل نمي كرد و صفحه ال سي دي روي همون صفحه ثابت و روشن مونده بود
حتي دكمه بالاي گوشي هم عمل نمي كرد كه گوشي رو خاموش كنم
و مجبور شدم باتري گوشي رو دربيارم تا خاموش بشه
خواستم بپرسم اين حالت طبيعيه يا گوشي ايراد داره
آخه من شنيده بودم وقتي گوشي هنگ مي كنه يك دور خاموش روشن مي كنند تا درست بشه
ولي براي من اين دكمه هم عمل نمي كرد
متشكرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)