تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 942 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356756 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

پس چی شد 1000 دقیق رایگان. من سیمکارتم رو دیروز فعال کردم و حدود 2-3 ساعت از ایرانسل با ایرانسل حرف زدم. تعرفم هم دقیقه ای کردم.

الان رفتم تو ecare میبینم زده هزینه این دوره 12000 تومن.

یعنی بعدا حساب میکنن ؟ یا من رفتم سر کار !!!!!! حالم کلی گرفته شده از وقتی اینو دیدم... 130 هم که قربونش برم اصلا میگه network difficulty و وصل نمیشه... تازه هر دفعه هم 50 تومن کم میکنه این خطا رو میده...

یکی که آگاهه میتونه در مورد 1000 دقیقه توضیح بده ؟
    برای من بارها پول کم کرده تا 1 و 2 هزار تومان هم بوده زنگ بزن 130 و بپرس

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض خدمات اینترنتی اپراتور دولتی در بلاتکلیف

دمات اینترنتی اپراتور دولتی در بلاتکلیفی

نسل ‌٥/٢ تلفن‌ همراه يا Gprs به مشتركان امكان مي‌دهد كه به اينترنت دسترسي داشته و بتوانند صوت، تصوير و ديتا را با يكديگر مبادله كنند؛ در حال حاضر اين سرويس از سوي اپراتور دوم تلفن‌ همراه، راه‌اندازي شده است، اما وعده‌ي راه‌اندازي آن از سوي اپراتور اول، آن هم با داشتن بيش از ‌١٥ ميليون مشترك هنوز محقق نشده است و راه‌اندازي آن هر بار به زمان ديگري موكول مي‌شود.
    به گزارش (ايسنا)، ظاهرا سرويس Gprs در شركت ارتباطات سيار به صورت آزمايشي راه‌اندازي شده اما هنوز به مرحله‌ي دسترسي عمومي نرسيده است. راه‌اندازي اين خدمات در سال گذشته به امسال وعده داده شده بود و وجود تناقض در ميان گفته‌هاي مسوولان مخابراتي در اين باره كاملا مشهود است، به عنوان نمونه وحيد صدوقي - مدير عامل شركت ارتباطات سيار - در اولين نشست مطبوعاتي خود در سال گذشته درباره‌ي وضعيت شبكه‌هاي نسل ‌‌٥/٢ تلفن همراه، گفته بود: براي سال ‌٨٥ براي ‌‌٢٠ هزار مشترك در تهران، استفاده از اين شبكه در نظر گرفته شده است كه در ابتدا در منطقه‌ي خاصي بهره‌برداري از آن را خواهيم داشت.
    اما وي چندي بعد در نشستي ديگر، به توسعه‌ي سرويس‌هاي شبكه اشاره و عنوان كرده بود: بهره‌برداري از برخي سرويس‌هاي شبكه‌ي هوشمند تلفن همراه، پياده‌سازي سيستم خدمات مشتريان و پياده‌سازي پايلوت ارتباطات پرسرعت داده ازجمله‌ي اين سرويس‌هاست و در زمينه‌ي Gprs اميدواريم تا پايان امسال بتوانيم اين سرويس را به حداقل تا پنج هزار مشترك ارايه دهيم.
    او در چندين نشست مطبوعاتي خود وعده داده بود كه سرويس‌هاي Gprs تا شهريورماه سال جاري عملياتي شود و مشتركان بتوانند از خدمات آن استفاده كنند.
    از سوي ديگر محمد سليماني - وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات نيز در اين باره گفته بود: قسمت اعظم تجهيزات مربوط به ايجاد شبكه‌ي نسل ‌‌٥/٢ تلفن همراه خريداري شده و به احتمال زياد، تا پايان سال جاري (سال ‌٨٥) نسل ‌‌٥/٢ را ارايه كرده و به صورت عملياتي در سال ‌‌٨٦ اجرايي مي‌كنيم.
    به گفته‌ي وي با راه‌‏اندازي نسل ‌‌٥/٢ تلفن همراه از بسياري از قابليت‌‏هاي اين سيستم نمي‌‏توان استفاده كرد و مشكلاتي در زيرساخت ارتباطي كشور وجود دارد كه ارسال ديتا از طريق تلفن همراه را امكان‌‏پذير نخواهد كرد.
    وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات يادآور شد: در حال ايجاد سيستم كامل و جامعي هستيم كه مشتري داشته باشد؛ اما اگر هم‌‏ اكنون نسل ‌٥/٢ تلفن همراه ارايه شود، مشتري زيادي نخواهد داشت، به همين دليل اجراي اين تكنولوژي در سال ‌‌٨٦ خواهد بود.
    سليماني همچنين با بيان اين كه اين سيستم به صورت مرحله‌‏اي در حال انجام است، پيش‌‏بيني‌‏ كرده است كه نسل ‌‌٥/٢ تلفن همراه در مرحله‌ي اول حدود ‌‌٢ ميليون مشترك را در بر خواهد گرفت.
    اين در حالي است كه وفا غفاريان - رييس هيات مديره‌ي شركت مخابرات ايران - در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران در سال گذشته و در پاسخ به اين پرسش كه آيا Gprs براي سال ‌‌٨٥ آماده‌ي بهره‌برداري خواهد شد، گفته بود: در شرايط فعلي تنها يك پايلوت بسيار كوچك از سيستم Gprs در منطقه‌ي محدود و تنها براي تست زدن از بعد فني مورد آزمايش قرار خواهد گرفت.
    او افزوده بود: اين امر به معناي بهره‌برداري Gprs به عنوان يك سرويس عملياتي نخواهد بود و همان طور كه قبلا وزير هم گفته بود، سرويس عملياتي اين سيستم كه شامل Mms و اينترنت است، مستلزم گسترش تجهيزات و زيرساخت‌هاي آن در سطح وسيعي از كشور است.
    غفاريان خاطرنشان كرده بود: Gprs امسال كاربرد عملي براي مشتركان نخواهد داشت و تنها آزمايش كاربرد فني و اندازه‌گيري براي سنجش اينترنت سريع برروي تلفن همراه در تهران است و به طور طبيعي زماني كه اين زيرساخت‌ها آماده شود براي كاربري مشتركان اعلام خواهد شد.
    اما وي چند روز پيش با بيان اين كه طراحي كلي سرويس Gprs شبكه‌ي اپراتور اول تلفن همراه انجام شده گفته بود: بعيد مي‌‏دانم كه اين سرويس طي سال جاري (سال ‌٨٦) به مرحله‌ي عملياتي برسد.
    به گفته‌ي او مناقصه‌ي اجرايي شدن سرويس Gprs شبكه‌ي ارتباطات سيار در حال پي‌‏گيري است و عملياتي شدن اين سرويس به صورت يك‌جا انجام نخواهد شد، بلكه مرحله به مرحله و از شهرهاي اصلي شروع مي‌‏شود تا طي يك سال آينده در اختيار مشتركان تلفن همراه قرار بگيرد.
    به گزارش ايسنا، صرف‌نظر از اين كه چرا زيرساخت‌هاي مخابراتي كشور هنوز براي ارايه‌ي چنين خدماتي آمادگي لازم را ندارد، اين سوال‌ها هم وجود دارد كه زمان استفاده‌ي مشتركان تلفن ‌همراه اپراتوار اول از خدمات جديد كي فرا مي‌رسد و آيا با ورود اپراتورهاي ديگر تلفن ‌همراه در اين عرصه، تامل و تاخير بيش از اين در زمينه‌ي راه‌اندازي اين سرويس‌ها از سوي اپراتور دولتي جايز است و آيا هنگام ارايه‌ي اين سرويس‌ها، با توجه به ضعف زيرساخت‌هاي مخابراتي مشكلي در سرويس‌دهي ايجاد نخواهد شد

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض خدمات جدید اتصالات در افغانستان

تالیا نیوز - محمد الغمزی مدیر عامل شرکت اتصالات به خبرگزاری گلف‌نیوز گفت: این شرکت طرح مخابراتی خود در کشور افغانستان را تا پایان ژوئن 2007 به اتمام می‌رساند. سرویس جدید اتصالات در افغانستان مربوط به خدمات معمولی نوشتاری و صوتی می‌شود.
    به گزارش تالیانيوز، اتصالات پنجمین اپراتور مخابراتی افغانستان محسوب می‌شود و بر اساس پیش‌بینی‌های کارشناسان، این اقدام جدید می‌تواند درآمدهای اتصالات را افزایش دهد.
    -------------------

5تا اپراتور توی افغانستان

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

شهرداری اصفهان از نصب هر گونه دکل Bts در شهر اصفهان جلوگیری می کنه و الان14 دکل در شهر فعال است که اونهم به صورت قاچاقی نصب شده. در صورتی رفع مشکل شهرداری ظرف دو هفته تمام اصفهان از چوشش عالی برخوردار خواهد شد.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

شهرداری اصفهان از نصب هر گونه دکل Bts در شهر اصفهان جلوگیری می کنه و الان14 دکل در شهر فعال است که اونهم به صورت قاچاقی نصب شده. در صورتی رفع مشکل شهرداری ظرف دو هفته تمام اصفهان از چوشش عالی برخوردار خواهد شد.
    منظور شما در مورد ایرانسل هست که 14 تا دکل قاچاقی نصب کرده ... مگر شهرداری می تونه اینکار را بکنه ؟؟ ایرانسل مجوز داره که می تونه در تمام شهرهای ایران BTS نصب کنه و برای این کار و دریافت پروانه کلی پول به دولت داده ...

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این خبر از کجا به دست شما رسید؟
    بعید نیست اینطوری باشه

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

در خانه که هستم آنتن فول هست ولی وقتی شماره می گیرم یک آنتن بیشتر نمی مونه و صدا خیلی بد میره و باید برم تو حیاط تا بشه صحبت کرد ولی دیروز طرفای یک خیابان بودم (طالقانی و شیخ بهایی ) که قبلا آنتن نداشت ولی الان درستش کرده بودند وفول بود آنتن ... ولی هنوز بالاشهر اصفهان پوشش خیلی بد و ضعیف هست من هم محل کارم آن طرف ها هست و فعلا نمی تونم از ایرانسل استفاده کنم ... ولی حتی اگر آنتن دهی را هم درست کنه ولی مشکل تماس از تلفن ثابت حل نشه متاسفانه فایده نداره ...
    مطمئن باش ایرانسل اگه بدونه مشکل از مخابراته اصفهانه ساکت نمی شینه من خودم میل دادم به ایرانسل و اینا گفتم اونا گفتند کل شهر ایراد داره یا جای خاصی منم گفتم همه جا !حتما رسیدگی می کنند.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مطمئن باش ایرانسل اگه بدونه مشکل از مخابراته اصفهانه ساکت نمی شینه من خودم میل دادم به ایرانسل و اینا گفتم اونا گفتند کل شهر ایراد داره یا جای خاصی منم گفتم همه جا !حتما رسیدگی می کنند.
    منم الان یه ایمیل میفرستم

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من هم ایمیل فرستادم تا حالا چند تا و تماس هم گرفتم... 100 درصد مشکل از مخابرات اصفهان هست چون با موبایل حتی Tci به راحتی میشه با تالیا و ایرانسل تماس گرفت و فقط با خط ثابت نمیشه تماس گرفت ولی مخابرات اصفهان زیر بار نمیره و میگه مشکل از شبکه این دو اپراتور هست ! ... در مورد این خبر شهرداری اصفهان اگر هیچ وقت اجازه نده اینها Bts نصب کنند می خواهند چیکار کنند ؟؟؟ 5 هزار تا سیم کارت دست مردم اصفهان داده این ایرانسل و بیچاره مردم بلاتکلیف هستند و هیچ خبری هم نیست ...

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بعید می دونم راست باشه چون ماه اسفند بود خود شهردار خواسته بود هرچه سریعتر ایرانسل در اصفهان تکمیل شه تا مسافرا نوروزی مشکل نداشته باشن ! دیدین چقدرم گوش کردن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •