تا کنون هر وقتی مشکلی د ار متو قسمت options و display ميتوني hud و map-radar رو خاموش كني
ر اه حلی به ر وش صاد معلم خویش میابم
سهر اب سپهر ی ( اتاق ابی )
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
تا کنون هر وقتی مشکلی د ار متو قسمت options و display ميتوني hud و map-radar رو خاموش كني
ر اه حلی به ر وش صاد معلم خویش میابم
سهر اب سپهر ی ( اتاق ابی )
دوستان من هر وقت به اون سالن بار چه توی لس سانتوس يا سن فيروو ميرم وقتی كه كارل ميره اونجا روي اون علامت قرمز براي انجام مرحله بازي هنگ ميكنه و جز ريستارت كار ديگري نميشه كرد
بگيد اشكال از كجاست ؟
اون اشکال از اینه که اونقدر چیزای بازی رو عوض کردی و یک اشتباه هم بین اون همه تعقیرات انجام دادی من هم همین مشکل رو پیدا کردم بازی رو پاک کردم و الان بازی gtaرو کامپیوترم نصب نیست باید دوباره تمام تعقیرات رو انجام بدم![]()
ببخشید دو تا پست شد می خواستم بدونم کسی این ماشین ها رو می خواد یا نه ؟
گفتم شاید داشته باشین هر کس خواست بگه تا بزارم اینم عکساش
![]()
مورد اول رو راست میگی. اصلا حواسم نبود.اين كه كاري نداره . تو قسمت options و display ميتوني hud و map-radar رو خاموش كني . اما دوست عزيز اگه دمو ميخواي من چند صفحه پيش گذاشتم . اما اگه ميخواي بسازي بايد خيلي دقت كني . درضمن بعد بايد فرمتشو عوض كني و خيلي كاراي ديگه .
ولی مورد دوم برای ساخت دمو من منظورت رو نفهمیدم!!!
منظورت همون Interiorهایی هست که اول بازی میاد؟؟؟ یعنی همون دوتا فایل logo و GtaTitle رو میگی؟؟؟
با Ulead Video راحت میشه درست کرد. اصلا نیازی به تغییر فرمت هم نداره. فایلهای DAT رو همینطوری دستی به MPG تبدیل بکنید هم نمایش داده میشه. اگر هم نشد که نرم افزار زیاده...
منم با Ulead Video كار مي كنم . منظورم اين بود كه ممكنه مثلا يه جا رو داري درست مي كني كه توش ميخواي يه ماشينو به يه صورت دقيق از يه جا بپروني يا با هواپيما از وسط يه پل رد بشي ، دقت كني كه تو فيلمي كه داري ضبط مي كني ضايع كاري پيش نياد .
من تو عكس خوب نميتونم ببينم رزوليشنت پايينه يا چون رنگ ماشين تيرهه . اگه اين ماشين 405 هست كه هيچ . اما اگه RD يا روا هست بزار .ببخشید دو تا پست شد می خواستم بدونم کسی این ماشین ها رو می خواد یا نه ؟
گفتم شاید داشته باشین هر کس خواست بگه تا بزارم اینم عکساش
سلام . اين هم يك وانت كه خيلي خفنه . قابليت اسپرت شدن داره اونم چه جورم . حجمشم 1.95 هست كه درواقع هجم واقعيش اين نيست . تا ميتونستم فشردش كردم .
اينقدر خوشگله كه نتونستم نزارم .
قابليت ها :
_ اسپرت شدن با امكانات بسيار بالا
_ تكستچر هاي قوي
_قرار گيري بجاي اتومبيل slamvan
_ شيشه هاي كاملا تيره
_ سرعت مطلوب و ترمز مناسب و فرمان پذيري عالي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون یا RDه یا روا از قفل صندوقش معلومه نمیدونم برا چی ولی فکر کنم لینک دانلود اون وانت خرابه اگه میشه توسایت mihd.net آپلود کن
Last edited by aRThaS_08; 17-02-2008 at 16:52.
خوبه به جا ماشین مود بز ار ین
اینم پژو آردی
با حجم 200 کیلوبایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)