تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 400 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

داره خودمونی میشه Hamid1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

گزارش شده در مودم های مبین نت با برداشتن تیک این گزینه باز هم مودم توسط مبین نت اپدیت شده و علت هم بسته نبود قابلیت اپدیت از راه دور فریمورها هست و به همین خاطر هست که دوستان از فریمور ویرایش شده ورژن سوم موجود در انجمن که جلوی اپدیت بسته شده است استفاده میکنند
    نسخه سوم از روی قریمور هایوب ساخته شده و CWMP فریمور هم فعاله و به هایوب وصل میشه ازونجایی که CWMP هایوب دامین نیم داره اگر سیم مبین نت بندازید مبین نت میتونه Resolve کنه به سرور خودش و مودم رو اپدیت کنه ولی کار خیلی غیر حرفه ای هست البته یادمه یک نفر هم رو همین فرمور مودمش لاک شده بود اگر اشتباه نکنم
    خود هایوب هم که هر سیمکارتی بندازید میتونه اون نسخه رو اپدیت کنه بهترین نسخه نسخه ای هست که اقای بلوچی اپلود کردن

2. 4 کاربر از Hamid1920 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نسخه سوم از روی قریمور هایوب ساخته شده و CWMP فریمور هم فعاله و به هایوب وصل میشه ازونجایی که CWMP هایوب دامین نیم داره اگر سیم مبین نت بندازید مبین نت میتونه Resolve کنه به سرور خودش و مودم رو اپدیت کنه ولی کار خیلی غیر حرفه ای هست البته یادمه یک نفر هم رو همین فرمور مودمش لاک شده بود اگر اشتباه نکنم
    خود هایوب هم که هر سیمکارتی بندازید میتونه اون نسخه رو اپدیت کنه بهترین نسخه نسخه ای هست که اقای بلوچی اپلود کردن
    بنده تا جایی که به یاد دارم اون ورژن دوم بود و رو ورژن سوم اصلا به اینترنت و شبکه وصل نمیشه اینو خود اقای حسین موسوی هم اعلام کردن که بهترین نسخه برای جلوگیری از اپدیت مبین نت همون نسخه سوم هستش که جلوی اپدیت بسته شده .

لینک توضیحات ورژن سوم و بسته شدن اپدیت این فریمور و توصیه برای نصب توسط دوستان مبین نتی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by saber73; 15-01-2019 at 01:23.

4. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

باز هم میتونید از خود ویرایش کننده فریمور اقای حسین موسوی بپرسید .

6. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام. من دکمه تشکر ندارم که از پستتون تشکر کنم ولی ممنون میشم لینک دانلود نسخه اقای بلوچی و بزارید با سپاس

8. 2 کاربر از ehsan104 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بنده تا جایی که به یاد دارم اون ورژن دوم بود و رو ورژن سوم اصلا به اینترنت و شبکه وصل نمیشه اینو خود اقای حسین موسوی هم اعلام کردن که بهترین نسخه برای جلوگیری از اپدیت مبین نت همون نسخه سوم هستش که جلوی اپدیت بسته شده .
    پس شما چجوری آپدیت کردین به ورژن 196 آنلاک شده ایرانسل؟

10. این کاربر از abdollahy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

پس شما چجوری آپدیت کردین به ورژن 196 آنلاک شده ایرانسل؟
    از طریق فلش مودم با لودر و انتقال ورژن 192 و اپدیت انلاین به 196 ایرانسل .

12. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام. من دکمه تشکر ندارم که از پستتون تشکر کنم ولی ممنون میشم لینک دانلود نسخه اقای بلوچی و بزارید با سپاس

14. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

این فریمور که جناب بلوچی برا دانلود قرار دادن و امکانات خوبی دارد مربوط به کشور : نامیبیا و اپراتور mtc میباشد .

16. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام. من دکمه تشکر ندارم که از پستتون تشکر کنم ولی ممنون میشم لینک دانلودو بزارید با سپاس
    تو این پست هم می تونید نسخه اورجینال و مود نشده برخی از فریمورها (همچنین فریمور ورژن: B612_UPDATE_11.195.01.01.131) رو پیدا کنید:
    Last edited by balouchi; 15-01-2019 at 13:17.

18. 2 کاربر از balouchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

تو این پست هم می تونید نسخه اورجینال و مود نشده برخی از فریمورها (همچنین فریمور ورژن: B612_UPDATE_11.195.01.01.131) رو پیدا کنید:
    کدومش بهتره و کاملتره؟

20. 2 کاربر از abdollahy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •