سلام
کرج چند وقته خیلی خوب شده خدا کنه گند نزنن بهش
این تست سرعتهایی که ساعت 10 شب گرفتم از سروهای مختلف
![]()
سلام
کرج چند وقته خیلی خوب شده خدا کنه گند نزنن بهش
این تست سرعتهایی که ساعت 10 شب گرفتم از سروهای مختلف
![]()
مال منم همینطور شده. دیروزم قطع بودم دوباره. کلا خیلی کند شده بعد از اون جریانات قطعی و اینا
من سمت خیابان کمیل-سلسیبل دیروز و امروز بودم، تا بیست مگابیت سرعت گرفتم.
من نمیدونم چرا اینطوری شده، سرعت دانلودم عالی شده، کاملا راضی هستم ولی تایم اوت داره انگار. کانال های کارتی که اینترنت میخوان هی قطع و فریز می شن. توی بازی هم لگ دارم.![]()
امروز زنگ زدم مبین نت
میگه دیگه ۳۶۰ نمی فروشیم
فعلا متوقفه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
360 بدن يا ندن ديگه برا خيليا فرقي نميكنه. چون با اين تعرفه هاي فضايي كه مبين نت تعيين كرده، كسي رقبت نميكنه ازشون سرويس جديد بگيره يا تمديد كنه. مگر اينكه نه بتونه adsl بگيره، نه تو پوشش ايرانسل و همراه اول و رايتل و .... باشه.
من خودم تا اين طرح فعليم تموم بشه حتي اگر 360 هم بهم بدن، ديگه با مبين نت تمديد نميكنم. قيمتاشون تا سه برابر بيشتر از بقيه هست!
مبین نت برای پر مصرف ها تعرفه هاش به صرفه است نسبت به بقیه
برای منی که حداقل در ماه ۱۰۰ گیگ می خوام بقیه شرکت تعرفه ای ندیدم داشته باشن که قیماش از مبین نت کمتر باشه
برای کم مصرف ها نمی دونم واقعا
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
فقط تعرفه يكماهه 100 گيگش ارزون تر از ايرانسله.
ولي مثلاً 1000 گيگ يكساله با ايرانسل يه قيمته با اين تفاوت كه سرعت شبانه تو مبين نت تا 4 مگابيته، تو ايرانسل تا 80 مگابيت.
من خودم در سال نهايتاً 200 گيگ نياز دارم كه تعرفه ايرانسل خيلي ارزون تر از مبين نته تو اين طرح
طرحاي ديگه هم همينطور
و البته ايرانسل نامحدود ماهيانه داره(البته با سرعت كمتر) ولي مبين نت كلاً نامحدود نداره
سرعت شبانه اینترنت ثابت ایرانسل از ساعت 2 تا 7 صبح 80 مگابایته؟
۸۰ مگابیت فکر کنم منظرتونه
اسمی اره ولی واقعی حتی یکم نزدیکش هم نمیشه
ولی مثل مبین نت محدود نمیکنه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)