تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 827 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356756 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

3 رئال خواهان توني و كاپلو

سران باشگاه رئال مادريد بدنبال جذب لوكاتوني گلزن فيورنتينا و فابيو كاپلو مربي يوونتوس هستند.
    رونامه هاي ايتاليايي و اسپانيايي نوشتند، مسوولان رئال بدون جنجال و آرام و بي صدا با توني و كاپلو برايآمدن به مادريد مذاكره مي كنند.
    در شرايطي كه هم رئالي ها و هم توني و كاپلو اين مذاكرات را تكذيب مي كنند ولي اين قسمتي از برنامه سران مادريدي براي آرام نگه داشتن فضاي مناسب براي ادامه گفت و گو با هدف هاي ايتاليايي خود است. در همين حال روزنامه گازتا دلواسپورت نوشت رئال مدتهاست كه دوست دارد شكاري از ايتاليا داشته باشد اما پرواضح است كه هرگز موفق نبوده !

آخر فروم باز RONN!E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    چار دیواری

پيش فرض

سلام دوست من
    من کوچکتر از اون هستم که بخوام تذکر بدم
    ولی دوست من اگر میشه خواهش میکنم بحث این دو تیم رو در اینجا راه نندازی
    دوست عزیز
    مثل اینکه شما پست را تا اخر نخوندی.من خودم در اخر اشاره کردم که در انجمن خبرها این بحثها نباید بشه و من
    مطالبو بخاطر دوستانی که خارج از محدوده گفتن زدم.بعد شما دارین به من تذکر میدین.واقعا خنده داره
    Last edited by hamid_badboy64; 06-12-2005 at 07:37.

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پیش بینی قرعه کشی جام جهانی از نظر من:

ایتالیا
    چک
    ایران
    ساحل عاج

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ronaldiniho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط babak-online
    پیش بینی قرعه کشی جام جهانی از نظر من:

ایتالیا
    چک
    ایران
    ساحل عاج
    دوست عزيز مثل اينكه شما تازه با ايت تايپيك اشنا شديد
    ولي بايد بگم اينجا جاي اين چيز ها نيست
    و تايپيك قرعه كشي جام جهاني در انجمن متفرقه هست
    و اينجا فقط براي اخبار فوتبال هست
    و اينم بايد گوش زد كنم
    جاي طرفداري از تيمي هم نيست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ronaldiniho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Friend

محمد حسن انصاري فرد در راي گيري به عمل آمده در باشگاه پرسپوليس با احراز سه راي از مجموع 5 راي به عنوان مديرعامل اين باشگاه انتخاب شد.
    اين راي گيري در نيمه شب گذشته انجام شد،
    که از بين دو کانديداي اصلي در نهايت محمد حسن انصاري فرد به عنوان مدير عامل باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس، جانشين حجت ا... خطيب شد.در پي آن محمد مايلي نيزبا احراز دو راي پس از انصاري فرد قرار گرفت.
    انصاري فرد در صحبتي کوتاه پس از راي گيري درخصوص اهداف عمده خود، اظهار داشت: هدف ما حفظ کادر فني فعلي است که در همين راستا به زودي با آن ها ديدار خواهيم کرد.
    فرند جان ممنون
    خيلي وقت بود تو اين تايپيك نميومدي
    اميد وارم دوباره حضورت پر رنگ بشه
    قربانت : رونالدينيو

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من
    اول از همه از شخصی که این تاپیک رو پر طرفدار کرد متشکرم
    ----------------------------------------------
    امیدوارم با این عمل نشون داده بشه که ریشه ای از ورزش هم توی این سایت پر بیننده وجود داره
    به نظر من اینکار بهترین کار گروه مدیریتی توی طی این هفت هشت ماه عضویت من بوده
    با تشکر از همه ی دوستان

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

3 سيد بندي نهايي جام جهاني 2006 آلمان؛ ايران در سيد چهارم قرار گرفت

تيم ملي ايران به همراه ساير تيم هاي آسيايي حاضر در جام جهاني 2006 در سيد چهارم قرار گرفت.
    دقايقي قبل سيد بندي رقابت هاي جام جهاني 2006 آلمان در شهر لايپزيک برگزار شد.

اين سيد بندي به شرح زير است:

سيد يک: آلمان (ميزبان)، برزيل (قهرمان جهان)، ايتاليا، آرژانتين، فرانسه، اسپانيا، مکزيک و انگلستان

سيد دو: استراليا ، آنگولا، غنا، ساحل عاج، توگو، تونس، اکوادور و پاراگوئه

سيد سه: کرواسي، چک، هلند، لهستان، پرتغال، سوئد، سوئيس و اوکراين

سيد چهار: ايران، ژاپن، کره جنوبي، عربستان، ترينيداد و توباگو و آمريکا

سيد ويژه: صربستان و مونته نگرو

سيد ويژه بدين منظور تشکيل شده که هيچ گروهي شامل سه تيم اروپايي نشود.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 جانشين آنچلوتي هلندي خواهد بود

نتايج ضعيف ميلان در فصل جاري موجب انتقادات زيادي از كارلو آنچلوتي شده و اكنون بحث اصلي حضور يك مربي هلندي به جاي اوست.
    مطبوعات ايتاليا رفتن آنچلوتي از ميلان را در پايان اين فصل حتمي مي دانند.
    روزنامه كوريره دلواسپورت فاش كرد، سران روسونري از روز گذشته مذاكراتي را با ماركوفان باستن سرمربي تيم ملي هلند و فرانك رايكارد مربي موفق بارسلونا دانسته اند و خواهان حضور يكي از آنها براي هدايت ميلان در فصل آينده هستند.
    در همين حال چيزهايي هم از چند نام ديگر در فهرست روسونري ها به گوش مي رسد كه هنوز به بيرون نرسيده ولي روبرتو منچيني يكي از آنهاست.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 ديويد بكام: دل بوسكه قبول نخواهد كرد

ديويد بكام ستاره انگليسي رئال مادريد در مصاحبه با مطبوعات صبح اسپانيا گفت: "از ديد من مذاكره با دل بوسكه وقت تلف كردن است."
    دل بوسكه از ديد ديويد بكام مربي بزرگي است اما مديريت صحيحي در رفتار حرفه اي او وجود ندارد ديويد بكام گفت: "دل بوسكه قبول نمي كند و پرس و اطرافيانش فقط وقت خود را تلف كرده و وجهه خود را تخريب مي كنند.
    رئال مادريد به يك مربي بزرگ در حد و اندازه هاي نام كاپلو ونگر و بنيتس نيازمند است تا بتواند با انديشه هاي ناب و حرفه اي تيم بحران زده ما را متحول بسازد."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 توپ هاي هوشمند براي جام جهاني آماده نخواهند بود

توپ هاي هوشمند كه قرار بود براي جام جهاني 2006 آلمان در ميادين مورد بهره برداري قرار گيرند، براي فينال جام آماده نخواهند بود.
    سپ بلاتر، رياست سوئيسي فيفا روز دوشنبه اعلام كرد كه قرار است براي بار دوم اين توپ ها مورد آزمايش قرار گيرند.
    خاصيت اين توپ ها آن است كه به محض نزديك شدن به خط گل، داوران را مطلع مي كنند تا آنها با دقت بيشتري حركت توپ را زير نظر داشته باشند.
    بلاتر در اين خصوص گفت: "با به سخني كه بر زبان رانده ام، اين تكنولوژي براي جام جهاني 2006 آماده نخواهد بود."
    اين فناوري پيشرفته در داخل خود گيرنده اي دارد كه به محض عبور از محل مورد نظر، پيام هايي را به گيرنده داور مي فرستد و اين توپ ها براي بار نخست در جام جهاني زير 17 سال در پرو آزمايش شد.
    آرسن لينسي، دبير كل فيفا نتايج حاصل از آزمايش نخست را مثبت ارزيابي كرد، اما با ابراز اميدواري اعلام كرد كه جاي پيشرفت براي اين تكنولوژي فراوان است.
    لينسي در اين باره اذعان داشت: "آغاز خوبي داشتيم، اما از آنجايي كه به يك سيستم مستقل و با تكنولوژي بالا نياز داريم، به زماني بيشتر احتياج داريم تا اين فرآورده را با دقت بيشتري مورد بهره برداري قرار دهيم."
    كارخانه سازنده اين توپها، شركت آديداس است كه اعلام كرده در صورتي كه 12 آنتن مورد نظر در داخل توپ تعبيه شود و اين تكنولوژي به ماكزيمم پيشرفتش برسد، اقدام به توليد انبوه اين محصول مي نمايد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •