تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 3347 اولاول ... 1562062462522532542552562572582592602663063567561256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دقایقی پیش - منطقه 22 تهران - شهرک گلستان - دیشب همینجا 5 مگ داد..ولی صبح تا شب الان 1 هفتس همینه ! :|

چند تا احتمال هست اول كه ترافيك روي سايت بالاست و سايتهاي كمي أطرافش نسل سه شدن دوم اينكه سايتي كه شما بهش وصلي مشكل داره. معمولا اپراتورها بعد از راه اندازي پروژه بهينه سازي رو اجرا ميكنن كه أين مشكلات حل بشه. بأيد صبر كنيد احتمال خيلي زياد اصلاحش ميكنن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چند تا احتمال هست اول كه ترافيك روي سايت بالاست و سايتهاي كمي أطرافش نسل سه شدن دوم اينكه سايتي كه شما بهش وصلي مشكل داره. معمولا اپراتورها بعد از راه اندازي پروژه بهينه سازي رو اجرا ميكنن كه أين مشكلات حل بشه. بأيد صبر كنيد احتمال خيلي زياد اصلاحش ميكنن.
    والا من دقیقا بین 3 تا دکل ایرانسل هستم که رو هر سه تاشون نسل 3 فعاله..چون کنار هر کدوم که میرم -51 سبگنال بهم میده...2 تاش حدود 500 متر با من فاصله دارن..یکیش 700 متر..من حتی کنار هر کدوم هم که میرم دانلود همینه...فقط آپلود بیشتر میشه!

جالب تر از همه اینکه رایتل یدون دکا بیشتر تو منطقه ما نداره و اونم 1.5 کیلومتر با من فاصله داره ولی همیشه پره آنتنش..حدود -77!

چرا حالا 3 تا دکل ایرانسل اطراف من هست همیشه تو خونه سیگنالم 3 خطه ؟!
    آیا قدرت خروچیه دکل های ایرانسل پایینه ؟
    Last edited by MOH@ND3S; 28-08-2014 at 15:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دانلودش 64 کیلو هست،قیمت ازادش نسبت به ایرانسل ارزون تره ولی قیمت بسته هاش تقریبا دو برابر ایرانسل هست
    رایتل همه جای تهران نسل۳داره ولی ایرانسل پوششی کمتر از ۴۰درصد داره.۵۱۲ سراسری بهتر از ۵مگ چهل درصدی است

4. 3 کاربر از arashaj74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تهدید وزیر به استیضاح در صورت افزایش پهنای باند!

عضو کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با بيان اين موضوع که عده اي با افزايش سرعت اينترنت به دنبال کسب درآمدهاي کلان هستند، اظهار کرد: اگر روند موجود در وزارت ارتباطات ادامه پيدا کند، به دنبال استيضاح وزير خواهم بود.

نصراله پژمان فر روز گذشته در گفت‌وگو با دانا، درخصوص اقدامات اخير وزارت ارتباطات براي افزايش پهناي باند و سرعت اينترنت اظهار کرد: مجلس در حال پيگيري موضوعات مطرح شده ازسوي وزارت ارتباطات است و امروز سوالاتي در اين خصوص از وزير ارتباطات پرسيده شد.

وي افزود: صبح امروز جلسه اي با حضور وزير ارتباطات در مجلس برگزار شد و تذکرات لازم به آقاي واعظي داده شد در صحن علني مجلس هم تذکراتي از طرف کميسيون فرهنگي و از سوي آقاي سالک به رييس جمهور داده شد.

عضو کميسيون فرهنگي مجلس خاطرنشان کرد: به هر حال ما با جديت جلوي اقدامات اخير وزير ارتباطات را مي گيريم و در صورتي که اشکالات از ناحيه وزارت ارتباطات برطرف نشود قطعا برخوردهاي لازم را خواهيم داشت؛ البته توضيحات آقاي واعظي در جلسه امروز کميسيون فرهنگي اصلاقانع کننده نبود و آقاي وزير توضيحات خارج از تکليف را بيان کرد. پژمان فر تصريح کرد: نبود پيوست فرهنگي در افزايش پهناي باند و خدمات نسل سوم و چهارم اولين اشکال وارد شده به اين اقدامات است؛ به طوري که بر اساس ماده دوم برنامه پنجم توسعه بايد اين اقدامات حتما پيوست فرهنگي داشته باشد.

وي در اين خصوص گفت: دومين ايرادي که به طرح وزارت ارتباطات وارد است اينکه طبق قوانين کشور تا زماني که شبکه ملي اينترنت کشور راه اندازي نشود، نبايد پهناي باند اينترنت کشور گسترش يابد؛ اما وزارت ارتباطات بدون توجه به اين موضوع در حال گسترش پهناي باند است.

نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي بيان کرد: صدماتي که در ارتباط با اين موضوع ايجاد مي شود، آسيب هايي که به مردم مي خورد و هزينه هايي که از مردم از بين مي رود، پشت صحنه اصلي افزايش سرعت در سياسي شدن اين قضيه که کميسيون فرهنگي به دنبال محدود کردن اينترنت است، گم شده است.

پژمان فر با بيان اينکه اينها يک فضاي سياسي است که پشت صحنه آن جريان هاي مافياي قدرت و ثروت وجود دارد و در اين ميان پول هايي به جيب برخي مي رود، تاکيد کرد: به زودي اين موارد را انتشار مي دهيم و اگر اين روند ادامه پيدا کند و وزير اصلاح روش نکند بنده پيگير استيضاح وزير در مجلس شوراي اسلامي خواهم بود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این نماینده مردم مشهدو یکی بهم نشون بدش :@
    یک مشت احمق !

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

6. 4 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک مشت احمق !

راستی یک مکلی دارم شبکه پیدا میشه ولی هرکاری میکنم وصل نمیشه به نظرتون مشکلش چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

2 روزه به اون دوستمون گقتیم عکس از تست سرعت قرار بده ولی متاسفانه هنوز عکسی قرار نداده !!! :|

منم با سرعت 95 مگ وصل شدم :| :| :| به همین دکمه کیبورد قسم :|

9. 6 کاربر از milad_zbzz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

الان یه Sms اومد برام از ایرانسل شهر های که خدمات 3g اغاز شده رو نوشته بود
    ولی اصفهان نبود توش واقعا اصفهان هنوز راه نیوفتاده؟
    من فعلا نمیتونم این سیم کارتو تست کنم اگه کسی اصفهان تست کرده بگه فعال شده یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    واقعا عجیب هست اصفهان با این همه کاربر جز سه کلانشهر اول ایران اسمش که تو لیست نیست هیچ اصلا هیچ نقطه از شهر 3gندیدیم ما حالا دوستان دیگه اگه اطلاع بیشتری دارند لطفا بفرمایید.ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام و و عصر بخیر . متاسفانه در ده روز اخیر به دلیل برخی مشکلات و عدم هماهنگی رشد 3g در تبریز به حد صفر رسیده است . امروز همکاران در حال پایش ولی عصر وتختی هستند که متاسفانه به دلیل ارتقا نیافتن فلکه بزرگ پوشش ضعیف گزارش شد . در بازار وشهناز و 17 شهریور هم وضع خوب نیست . دیروز کل حافظ و باغشمال تحت پوشش رفت و تا تقاطع 17 شهریور جدید وضع پایدار میباشد . مشکل رشدیه تا پست توزیع برق به کلی رفع شد و به صورت پایدار در امد. دوستی اشاره به جمع اوری دکل وایمکس مایان داشتند که باید عرض کنم فرموده اپراتور صحیح است و در حال مکان یابی هستیم ولی به دلیل پایین بودن کاربر در منطقه این منطقه توجیه اقتصادی ندارد ولی باید منتظر بود . دیروز همشهریان تبریزی رکورد 300000کانکت 3g را زدند که این امر ما را موظف کرد تا با تلاش و پشتکار زیاد در این مسیر قدم بگذاریم . متاسفانه تجهیزات در انبار به صفر رسیده که از گفتن علت این امر معذورم. سعی میکنیم سلول ها را تقویت و هم پوشانی را زیاد کنیم . سایتهای در حال انتظار عبارتند از: فلکه بزرگ ولی عصر - سایت هتل مرمر - سایت 17 شهریور قدیم - سایت لاله- سایت میدان اذر بایجان- سایت مخابرات شهید فهمیده - سایت لاله زار- سایت جلالی - سایت بازار روز - سایت گلکار پشت باغلار باغی - سایت مرز داران
    از همکاری شما مردم فهیم و صبور کمال تشکر را دارم . از وقفه به وجود امده عذر خواهی میکنم . راهنمایی و پشتیبانی شما باعث دل گرمی و رفع خستگی ما میباشد . هر نظر و سوالی باشد تا 20 شهریور در خدمتتان میباشم . به امید دیدار

13. 8 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یک مشت احمق !

خوب اولین نفری که از این ماجرا ترسید رایتل ! 1 مگ شد این تا دیروز 5 مگ بود

15. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •