دوستان سلام
چرا پیج PES 2016 رو افتتاح نمیکنین
هر ساله همین موقعا باز میشدا
دوستان سلام
چرا پیج PES 2016 رو افتتاح نمیکنین
هر ساله همین موقعا باز میشدا
بالاخره بعد این همه بازی و در اواخر بازی مزخرف 2015 اینو متوجه شدم که کونامی چه حقه ی کثیفی زده تا کم کاری خودش رو جبران کنه تا به اصطلاح بازی نزدیک به فوتبال واقعی ارائه بده حالا جمع بندی های من از این نسخه پی اس
1- هوش مصنوعی کامپیوتر ارتقا یافته اما نه در ارائه بازی بلکه در خطا و این چیزا بطور مثال وقتی شما توپ رو از کامپیوتر می گیری بازیکن اونا به زمین میافته که یا داور خطا می گیره یا مانع رد شدن بازیکن شما میشه و بازیکن شما هم میفته در معدود دفعات بازیکن شما رد می شه از حریف.
2- توپ گیری از کامپیوتر در این نسخه زجرآور بطوریکه اونا در کسری از ثانیه حرکات محیرالعقول انجام می دن اما بازیکن شما ماسته این هم دلیل داره اگه دقت کنین بازیکن کامپیوتر هرچقدر هم از توپ فاصله داشته باشه براحتی به توپ می رسه دلیلش اینه که تمرکز یا هوش مصنوعی کامپیوتر متمرکز برروی توپ هست ولی بازکن شما تمرکز یا هوششون روی بازکن کامپیوتره با اینکه شما میدونی توپ کجا میره اما بازیکن فرمانبردار شما نیست.
3-از تیم مالدیو به اندازه مالدیو و از برزیل به اندازه برزیل انتظار میره اما تو این نسخه بازیکن کامپیوتر هر کی باشه از هر نظر بهتر از تمام بازکنای تاپ شماست
4- اگرم کامپیوتر قرار باشه ببره می بره حال وقت اضافه یه دقیقه بشه 5 دقیقه مهم برد اوناست.
5-تکل شما هم که افتضاحه بازیکنای شما جفت پا میرن تو شیکم حریف حتی اگه توپشون رو بزنی دستت یا اون یکی پات بازیکنشون رو میزنن زمین و میشه خطا اما اونا پوست بازکن شما رو می کنن انگار نه انگار
در کل چیزی که به عنوان هوش مصنوعی خلق شده تمامی امکانات رو در اختیاره کامیوتر میزاره تا شما ببازی چون همون هوش مصنوعی که بازیکن رو کنترل می کنه داور و حرکات توپ رو هم کنترل می کنه
امیدورام 2016 درست بشه و ما یه دونه نیمار داشته باشیم نه هزاران بازیکن که توانایی نیمار رو دارن
سلام
من هر سال به یه نسبت مساوی فیفا و پی اس بازی میکردم
ولی امسال چون نتونستم فیفا 15 بازی کنم اکثر وقت گیم رو روی پی اس گذاشتم ( تقریبا روزی 45 دقیقه )
حرفات و تحلیلت نسبتا درسته
ولی اگه کمی بیشتر بازی کنی و دقت کنی میتونی راحت از این قضایا خلاص بشی
فقط بهت ی توصیه کوچیک میکنم
درسته بازیکن کامپیوتر خیلی قوییه ولی باس خودت جوری ترکیب بچنی که بتونی راحت پاسکاری کنی
انصافا پاسکاریاش خیلی خوب شده
هم کوتاه و هم در عمق
من الان تمام تیما رو تو حالت تاپ تو چمپیون لیگ میبرم
با ترکیبای مختلف و تیمای مختلف
حتی با تاتنهام رئال رو بردم
نمیخام تعرف از خود کنم
ولی شما اگه سرعت بازی رو توسط چرخش توپ توسط بازیکنات کند تر انجام بدی اونا راحت تر میتونن توپ رو ازت بگیرن
ولی اگه تند تر ترکیبی پاسکاری کنی چون مدام کامپیوتر مجبوره سوئیچ بازیکنشو تغییر بده نمیتونه بهت برسه و راحت به دروازش میرسی
البته حرف و حدیث خیلی زیاده ولی خوب سعی کن بتونی رو بازی با سرعت بالا سوار شی
یاعلی التماس دعا
من با اختلاف راحت می برم اما اینایی که می گم واقعا وجود داره بخصوص موارد 1 و3 و5
سلام. کاملاً با نظرت مؤافقم. تو این نسخه، Konami دیگه شورشو در آورد؛ مخصوصاً رو خطا! خیلی از کاربرا هم اعتراض کردن ولی بعد از 4 تا آپدیت، هیچی به هیچی! امیدوارم تو 2016 این مشکلات کاملاً برطرف شه...
هربازی یک سری مشکلاتی داره شما سعی کن از نکات مثبتش لذت ببری و دلیل نمیشه که بگی مزخرف !
اولا من به شخصیتی توهین نکردم که ناراحت می شی ثانیا وقتی نکات مثبت و منفی وقتی کنار هم قرار می گیره نتیجه مطلوب حاصل می شه این نسخه به استثنای پاسکاری که بهبود داشتهدر بقیه موارد پس رفت کرده که کاملا مشهوده اینم بگم که دو روزه به نتیجه نرسیدم و از مقایسه پی اس 2003 تا 2015 و روند پیشرفت این بازی این نتیجه رو می شه گرفت.شما وقتی گیم پلی بازیت خوبه فقط باید بری دنبال بهبود کارهای دیگه نه اینکه بدترش کنی.اینم سیاست شرکت کونامی هر نسخه ایراداتی داره تا فرد تمایل داشته باشه نسخه بعدی رو بخره
Last edited by katlots; 22-06-2015 at 12:05.
من ناراحت نشدم و نیستمدارم میگم اون مشکلاتی که شما بازی برات شده مزخرف. برای من و خیلی ها اینقدر حاد نیست و لذتشو بردیم ...اصلا2015 pes با نسخه قبل 2014 نباید مقایسه بشه بازی برای نسل جدیده و با موتور دیگه ای داره ساخته میشه و پیشرفت می کنه الان فیفا هم مشکل گیم پلی داره و از یک روش میشه گل های اسون و تکراری زد شاید این بدترین مشکل باشه توی گیم حالا باید بگیم فیفا اشغاله ؟!
اتفاقا گل های یک شکل تو همین پی اس به وفور زده می شه حتی شیوه بازی تمام تیمها یکی هست.یه سوال دارم ازات تو فوتبال واقعی جز بارسلونا چه تیمی خوب پاسکاری می کنه؟پاس کاری کردن یه شیوه بازی هست اما نیاز به بازیکنایی هست که بتونن این کار رو انجام بدن نه اینکه همه تیما بشن بارسلونا اشتباه می گم؟!!! این نسخه همه تیمها راحت پاس کاری می کنن بدون لو دادن توپ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)