قیمت اکانت های این بازی چه جوریه ؟
مثل اینکه غیر لول چیزهای دیگه هم مهمه تو قیمت درسته ؟
من کلا هیچی از این بازی نمیدونم
قیمت اکانت های این بازی چه جوریه ؟
مثل اینکه غیر لول چیزهای دیگه هم مهمه تو قیمت درسته ؟
من کلا هیچی از این بازی نمیدونم
اول اگه خریداری، رک بهت بگم جدا خریته محضه حیفه پول که بخوای حروم کنی توی بازی بخصوص این بازی بی سر و ته که مثل بازی ماری میمونه داری بازی میکنی که نبازی...
دوم اینکه اگه فروشنده ای، فروختن کلی مشکل داره میتونن بدزدن و بهت ندن یا کلی بامبول دیگه سرت میارن...
سوم اینکه توی ارزش اکانت حالا چه قیمت چه موضوعات دیگه لول نیرو ها، سطح دیفنس هات، دیگه اینکه دیوار ها هم خیلی مهمن، اصلا بخوام من خودم ارزش بذارم روی همین و ها بیلدر ارزش میذارم نه اینکه لول چنده، آخه با کلکتور الکی بالا بردن میتونی خیلی راحت لولت رو بالا بکشی...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
دوست عزیز اگر اینطور بود که تو تماس به من میگفت.نمیگفت تنها راهت مکاتبع با سوپر سله
من کجا میتونم نسبت به این سایت شکایت کنم و تهدیدش کنم که بترسه و به من بده؟
کسی نیست به من کمک کنه؟
والا من نه فروشنده هستم نه خریدار
دیدم تو سایت ها بازار خرید فروشش داغه میخواستم ببینم بازارش چه جوریه![]()
دیشب بازی قاط زده بود
در عرض یک دقیقه یک نفر دو بار به من اتک زد
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by amir-king1; 29-08-2015 at 04:32.
شما دیگه خیلی کوبیدی این بازی رو!
کسی مثل من یکسال بازی کرده و الان بعنوتن مثال خسته شدم! (مثلا) یکی پیدا میشه که پول داره !اما خوصله نداره یکسال بازی کنه و یه اکانت قوی میخاد! میره میخره و لذت میبره! حالا کاری ندارم که بازی از اول لذت بیشتری داره یا نه ...
دوما هم فروختنش اگه دقت کنی هیچ خطری هم نداره ...فروختن تو اینترنت یه سری سایتای واسطه داره که خیلی امن هست ! برای فروختن حضوری هم هیچ مشکلی وجود نداره! جز اینکه فروشنده باید انصاف داشته باشه و نخاد که رمز رو ریست کنه! من خودم فروختم و خیلی هم راضی ام! هیچ مشکلی هم نبوده!
در مورد بیلدر هم درست میفرمایید اما دیگه اکانت لول بالا بخری تقریبا 99 درصد افراد 5 بیلدره هستن و پرسیدن در مورد اینکه اکانتش چند بیلدره هست یجوری توهین بحساب میاد
لول هم مهمه ....ولی نه لول خشک و خالی ...اکثرا به دیفنس و دیوار و لول نیروها دقت میشه ...اما اینکه لول 300 بشی هم یه حسو حال خوبی داره ! پس لولت بالا باشه هم چیزه بدی نیست!اما همراهش مپتم باید قوی باشه!
- - - Updated - - -
Last edited by jamal9; 29-08-2015 at 09:46.
سلام
والا الان زیاد مشتری نیست ...مشتری کم شده ..خیلی کم
لول اگه بصورت عادی رفته باشه بالا لول صد به بالا قیمتش زیاده
بستگی به تان هال داره! مثلا تان هال 8 مکس رو حدود 200-250 میخرن!
یا مثلا تان هال 9 مکس رو من خودم 500 فروختم ،اما بیشتر هم میخرن!
یا تان هال 10 حدود 1 - 1.5 میخرن!
دیوارها هم خیلی تاثیر داره! مثلا تان هال 9 مکس باشی اما دیوارت 8-7 باشه خیلی ارزون تر میخرن! اما دیورات کاملا 10 باشه 1 تومن هم میخرن! چون بالا بردن دیوار خیلی زمان بر و سخت هست !
سلام
خیلی جالبه!
بهرحال بعضی چیزا ممکنه دلایل خیلی ساده ای داشته باشن و پیجیده بنظر بیان
براتون یه مثال میزنم:
این عکس رو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
این اتفاق یه هفته پیش افتاد توی کلن ، طرف لفت داد اما بعد از لفت دادنش پیام داد! بدون اینکه بخاد جوین بده!
همه داشتن میگفتن کلن جن داره و تعجب کرده بودن
اما خیلی ساده هست! طرف قبل از اینکه لفت بده این پیام رو فرستاده! بعد لفت داده ،اما پیامش یکم دیرتر اومده! واسه همین این اتفاق افتاده ..
اما اتفاقی که برای شما افتاده متفاوت تره ،بهرحال این اتفاقا ممکنه بیفته دیگه ....
ولی چه حالی بده دو بار روی یک نفر ریونج بزنم
قیافه طرف دیدنیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)