تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 473 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز ...

من یه گوشی k510 دارم یا همون یكی دیگه داره... كه الان تو اهنگ هاش یه چند تا اهنگ از محمد یاوری و سیاوش قمیشی وجود داره ( نه اهنگ اصلی موبایل) كه وقتی بخوایم حذفش كنیم .. می گه فایل محافظت شده است و حذف نمی كنه

مشكل از كجاست؟... كی می تونسته محافظتش كنه؟... اصلا امكان داره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من k850 دارم ولی هرچی کد تنظیم gprs ایرانسلو میزنم میگه گوشی شما موجود نیست! از دفترچه موبایل و تنظیمات سایت ایرانسل استفاده کنید!
    چطوری gprs ایرانسلو تنطیم کنم!!:(
    در قسمت تنظیمات اینترنت(Internet Setting) یکی از وضعیت های قبلی رو پاک کنید.
    بعد یک وضعیت جدید ایجاد کنید.
    در اولین سوالی که میپرسه گزینه ی اول رو انتخاب کنید (فکر کنم PS Data باشه).
    بعد از اون مراحل زیر رو دنبال کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اتفاقا هفته ی پیش K850 یکی از دوستانم رو تنظیم کردم، خیلی هم خوب کار میکنه الان.
    در ضمن اگه به نتیجه نرسیدید (که حتما میرسید) به پست زیر مراجعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

3. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من k850 دارم ولی هرچی کد تنظیم gprs ایرانسلو میزنم میگه گوشی شما موجود نیست! از دفترچه موبایل و تنظیمات سایت ایرانسل استفاده کنید!
    چطوری gprs ایرانسلو تنطیم کنم!!:(
    دوست عزیز شما نمیتونی دستی تنظیم کنی؟
    یه کانکشن بساز و apnاش رو بده mtnirancell بعد تو internet setting یه پروفایل جدید بساز این کانکشن رو انتخاب کن. حالا رو پروفایلت کلید راست(لمسی منظورمه)بزن بعد برو تو setting بعد پروکسیشو فعال کن
    ip:10.131.26.138
    port: 8080
    میتونی از همین پروفایل برای java هم استفاده کنی. ان شا الله مشکلت حل میشه

5. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

مرسی درست شد
    بعد دوستان هنوز gprs ایارانسل در جمعه و 5 شنبه رایگان هست؟
    دوستان ممنون میشم یک y! msg واسه 850 برام بگزارید چون نیاز به چت دارم اگر میشه یک مرور گر خوب هم بگید یا ادرس انجمنش رو بدید مرسی
    Last edited by mm00; 13-11-2008 at 10:34.

داره خودمونی میشه sharifelyaciyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نیستان

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم وقتی که ما با نرم افزار update service گوشی رو آپدیت میکنیم حتما باید اخرین فریمور رو رو گوشی نصب کنیم چون حق انتخاب نداریم حالا سوال من اینه که مثلا وقتی من قبلا فریمور قدیمی رو نصب کرده بودم کیفیت ضبط صدا خیلی خوب شده بود ینی قبلا بد بود اما بعد آپدیت خوب شد حالا که من میخوام بازم یه فریمور جدیدتر رو نصب کنم آیا بعد آپدیت کیفیت ضبط صدا بازم خوب میمونه یا نه؟
    ینی آیا آخرین نسخه فریمور تمام مشکلاتی رو که فریمور های قدیمی حل میکردند رو حل میکنه یا نه نه ؟ فقط چندتا مشکل جدید رو حل میکنه و فریمور قبلی کلا پاک میشه و کیفیت ضبط صدا بازم ضعیف میشه؟
    درکل اینکه فریمور جدید ینی فریمور های قدیم به اضافه چند تا اصلاح دیگر است یا اینکه فقط چند تا اصلاح جدید است؟
    ممنون میشم کمک کنید چون من برای اولین بار میخوام آپدیت کنم و یه جا خوندو که گفته بود یه فریمور قدیمی تر کیفیت صدا رو خیلی خوب میکنه ام حالا دیگه اون فریمور قدیمی شده و جدیدترش در اومده ینی حالا این جدیده هم کیفیت صدا رو خوب میکنه یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من رو W700 همه جور الف نصب کرده بودم .
    همه چی خوب بود تا اینکه گوشی رو دوباره فلش کردم . حالا با بعضی از الف ها گوشی هنگ میکنه
    لیب هم جدیدترینشو نصب کردم . دقیقا با همین الف و داین قبل از فلش همه چی درست بود .
    هر چی فکر میکنم نمیتونم یه دلیل منطقی واسه اجرا نشدن الف ها ( مخصوصا desktop ) پیدا کنم
    کسی موتونه راهمایی کنه ؟

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان

چند روز پیش گوشی مامانم گم شد و ما هم الان رفتیم بازار یه k770 براش گرفتیم.

چند سوال.
    سریال گوشی در آخر یه 67- نسبت به کارتون و پشت گوشی زیادی داره. فروشنده گفت که این مربوط به سری تولید هست. به جز این دو رقم زیادی، بقیه سریال کاملا مطابقت داره.

راست گفته یا نه؟ سریال اصلی هست یا چنج؟

پیشاپیش سپاس.
    دوست من فروشنده درســــت گفتــــه اگه مطابقت داره پس سريال اصلي هستش و برو تو سايت ها IMEL گوشي هم ببين ثبــــت شده
    سلام به دوستان عزیز ...
    من یه گوشی k510 دارم یا همون یكی دیگه داره... كه الان تو اهنگ هاش یه چند تا اهنگ از محمد یاوری و سیاوش قمیشی وجود داره ( نه اهنگ اصلی موبایل) كه وقتی بخوایم حذفش كنیم .. می گه فایل محافظت شده است و حذف نمی كنه
    مشكل از كجاست؟... كی می تونسته محافظتش كنه؟... اصلا امكان داره ؟
    گوشي هاي زيادي هستن كه همينجوري هستن بعضي مواقع ها به يه فايلي يا شعر نميزارن پاك كني كه بعد از مدتي درســـت ميشه منم تو همين گوشي K750 اينو مشكل رو داشتم كه بعد از مدتي پاك ميشــــد
    سلام میخواستم بدونم وقتی که ما با نرم افزار update service گوشی رو آپدیت میکنیم حتما باید اخرین فریمور رو رو گوشی نصب کنیم چون حق انتخاب نداریم حالا سوال من اینه که مثلا وقتی من قبلا فریمور قدیمی رو نصب کرده بودم کیفیت ضبط صدا خیلی خوب شده بود ینی قبلا بد بود اما بعد آپدیت خوب شد حالا که من میخوام بازم یه فریمور جدیدتر رو نصب کنم آیا بعد آپدیت کیفیت ضبط صدا بازم خوب میمونه یا نه؟
    ینی آیا آخرین نسخه فریمور تمام مشکلاتی رو که فریمور های قدیمی حل میکردند رو حل میکنه یا نه نه ؟ فقط چندتا مشکل جدید رو حل میکنه و فریمور قبلی کلا پاک میشه و کیفیت ضبط صدا بازم ضعیف میشه؟
    درکل اینکه فریمور جدید ینی فریمور های قدیم به اضافه چند تا اصلاح دیگر است یا اینکه فقط چند تا اصلاح جدید است؟
    ممنون میشم کمک کنید چون من برای اولین بار میخوام آپدیت کنم و یه جا خوندو که گفته بود یه فریمور قدیمی تر کیفیت صدا رو خیلی خوب میکنه ام حالا دیگه اون فریمور قدیمی شده و جدیدترش در اومده ینی حالا این جدیده هم کیفیت صدا رو خوب میکنه یا نه؟
    اپديـــت يعني اين دوست من كه فريمور و مشكلاتي كه گوشي به فريمور و برنامه ها داشـــت برطرف ميشــــه كاري كم شدن صدا تغييري نميكــــنه
    سلام
    من رو W700 همه جور الف نصب کرده بودم .
    همه چی خوب بود تا اینکه گوشی رو دوباره فلش کردم . حالا با بعضی از الف ها گوشی هنگ میکنه
    لیب هم جدیدترینشو نصب کردم . دقیقا با همین الف و داین قبل از فلش همه چی درست بود .
    هر چی فکر میکنم نمیتونم یه دلیل منطقی واسه اجرا نشدن الف ها ( مخصوصا desktop ) پیدا کنم
    کسی موتونه راهمایی کنه ؟
    الف هاي دستكاپ همينجوري هستن بعضي هاشون ايراد دارن بعضي ها نــــه
    شما فريمور رو دوباره دانلود كردي از جاي ديگه يا تو كامپيوتر داشتي دوباره فلش كردي

10. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام خدمت همگی
    من یگوشی k800 دارم که cid53 هست وبا بیشتر k800 ها از cid52,53 مقایسه کرده کیفیت lcd از همه بهتره یعنی شفاف تره . وقتی که روشن می کنم گزینه normal mode و flight mode نمیاد یکراست میاد بالا .
    می خواستم بدونم اگر گوشی های دیگه آبدیت بشن کیفیت lcd با لاتر میره ؟

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام خدمت همگی
    من یگوشی k800 دارم که cid53 هست وبا بیشتر k800 ها از cid52,53 مقایسه کرده کیفیت lcd از همه بهتره یعنی شفاف تره . وقتی که روشن می کنم گزینه normal mode و flight mode نمیاد یکراست میاد بالا .
    می خواستم بدونم اگر گوشی های دیگه آبدیت بشن کیفیت lcd با لاتر میره ؟
    كيفيت همه CID ها رو من نگاه كردم همگي يكي هستنــــ
    هيچ ربطي نداره اپديـــت به كيفيـــت LCD

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghj51's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خيلي دور خيلي نزديك

پيش فرض قطع صداي كا 800

سلام
    من يه مشكل با گوشي كا 800 پيدا كردم ! وقتي با من تماس مي گيرن يا من با جايي تماس مي گيرم صدا از گوشي در نمياد ! يعني اين كه طرف مقابل صداي منو مي شنوه حرف هم مي زنه ولي من صداي اونو نمي شنوم ! با هندز فري چك كردم صدا ميومد ! وقتي اسپيكر گوشي رو روشن مي كنم هم صداي طرف مياد ! ولي در حالت عادي صداي طرف مقابل به گوش نمي رسه . گوشي هميشه پيش خودمه و بيشتر باهاش موزيك و راديو گوش مي كنم و تو اين شش ماهي كه خريدمش تا حالا زمين نخورده
    از اساتيد محترم هركس راهنمايي كنه ممنونش ميشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •