تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 752 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

ببین دنبال بهترین نگرد دنبال متفاوت بگرد مثلا پلیرت J3 هست یه پلیر مکمل کنارش بخر پشیمون نمیشی هدفونت از لحاظ ساخت فلان دسته هست از لحاظ صدا فلان جور هست یه سبک دیگه بخر تو صدا گرون ترین سبکترین بزرگترین داریم ولی بهترین نداریم(مگر تو زمینه ی خاصی با ملاک های مشخصی برسی کنیم).
    بعد گرادو میشه جزو اصیلترین ها که کلی سال مطرح هست شناخت نه بهترین مثلا
    cowon D2/D2 +
    ,cowon X5
    iriver H100
    iriver clix 2
    یا بعضی مدل های Rio
    iriver H300 و....
    این ها رو خیلی ها به عنوان بهترین و خوش صدا ترین پلیرها میشناسند ولی این ها زمان خودشون بهترین بودندو بعد به تناسب ملاک های افراد audiophile نسل های بعدی خیلی چنگی به دل نمیزدند و پیشرفت آنچنانی نداشتند ولی در حقیفت موضوع این نیست که لزوما حتما کیفیت صدا اون ها از پلیر های جدید تر بهتره تو هدفون ها هم grado همچین جایگاهی داره این برند برای استفاده روز مره اصلا مناسب نیست میشه با همچین بودجه ایی هدفون راحت تر و مناسب تر تهیه کرد(اصلا شاید همین برای شما خوب باشه ولی منظورم این که انتظار خاصی ازش نداشته باش که چیز خیلی متفاوتی باشه. سعی کن تو فرووم هایی که خودت میشناسی ارتباط بر قرار کنی کمی بگر امضائ اعضا رو نگاه کن سوال هایی که داری از اون هایی که دارند بپرس مطمئن باش راهی جز این نداری با عجله کردن چیزی جز پشیمونی نسیبت نمیشه.
    دوست عزیز من مقایسه های مختلف رو تو سایت های جور وا جور خوندم حتی یک تاپیک بود مربوط به مقایسه ی سنهایزر HD 595 و گرادو RS 80 بعضی ها میگفتن سنهایزر بهتره بعضی هام میگفتن گرادو البته کسانی پاسخ داده بودن که هر دو رو داشتن .... من خودم عاشق صدای سنهایزرم و واقعا قبولش دارم اما گرادو رو هم زیاد تعریف ازش شنیدم دوست دارم ببینم جنس صداش چطوریه ... برندهای متفاوت معمولا جنس صدای متفاوتی دارن ...شما گفتی گرادو به درد استفاده روزمره نمیخوره میتونید بگید دلیل تون چیه؟ شما از برند گرادو تا حالا گوشی رو استفاده کردین ؟ منم با کامپیوتر می خوام ازش استفاده کنم و پلیر J3 رو براش یک هدفون akg k319 دارم که بی نظیره صداش و واقعا هدفونی که صداش نزدیکش هم باشه ندیدم حتی بیتس معروف...اگه میتونی بحثش رو واسم باز تر کن ....چون دقیقا نفهمیدم شما موافقید با گرادو یا نه .....ممنون از پاسخ کاملتون

دوستان دیگه نظری راجب به grado rs80 ندارن؟
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:18. دليل: پست متوالی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dusti55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

13

درود.
    این همه دوست خوب فعال و صاحب‌نظر درباره "هدفن/هدفون یا دوگوشی" اینجا جمعند ولی دوستی دیگه بخاطر عدم همراهی دوستان دلخور:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه F_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من چند وقته چند تا سوال برام پیش اومده

1- وقتی سوال می شه مثلا یه هدفون برای فیلم یا بازی یا موزیک می خوام ودوستان جواب می دن مثلا فلان مدل سنگ محکشون چیه منظورم اینکه این هدفون ها از لحاظ طراحی یا سخت افزاری فرق دارند ؟ اگه 2-3 تا مثال بزنید عالی می شه

2- خوب حالا مثلا برای کسی که ایرانه وقطعا دسترسی به فیلم های بلو ری و اورجینال (منو اصلی ) سخت وهزینه بره ونهایت کاری که بشه کرد دانلود فیلم با کیفیت 720p و فرمت mkv هست (به فرض3 گیگ) که اگه اشتباه نکنم نهایت کیفیتش 128 یا 320 هست اون هم mp3 و دیگه از صدای دالبی واچ دی خبری نیست آیا هزینه کردن(70-80) برای همچین هدفونی اشتباه نیست ؟ اگه اشتباه می کنم روشنم کنید .
    Last edited by F_1984; 26-02-2011 at 14:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

سلام
    كسي از بچه ها shure داشته يا استفاده كرده؟!

از كسي كه ميخواست برام ie8 بياره نظرشو پرسيدم... اينو بهم گفت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظرتون چيه؟!
    Ie8 رو بگيرم يا shure 425?!
    Last edited by mehrdad_joon; 26-02-2011 at 15:25.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوست عزیز من مقایسه های مختلف رو تو سایت های جور وا جور خوندم حتی یک تاپیک بود مربوط به مقایسه ی سنهایزر HD 595 و گرادو RS 80 بعضی ها میگفتن سنهایزر بهتره بعضی هام میگفتن گرادو البته کسانی پاسخ داده بودن که هر دو رو داشتن .... من خودم عاشق صدای سنهایزرم و واقعا قبولش دارم اما گرادو رو هم زیاد تعریف ازش شنیدم دوست دارم ببینم جنس صداش چطوریه ... برندهای متفاوت معمولا جنس صدای متفاوتی دارن ...شما گفتی گرادو به درد استفاده روزمره نمیخوره میتونید بگید دلیل تون چیه؟ شما از برند گرادو تا حالا گوشی رو استفاده کردین ؟ منم با کامپیوتر می خوام ازش استفاده کنم و پلیر J3 رو براش یک هدفون akg k319 دارم که بی نظیره صداش و واقعا هدفونی که صداش نزدیکش هم باشه ندیدم حتی بیتس معروف...اگه میتونی بحثش رو واسم باز تر کن ....چون دقیقا نفهمیدم شما موافقید با گرادو یا نه .....ممنون از پاسخ کاملتون
    من درباره صداش نگفتم چون نداشتم وگوش نکردم درباره نوع قرار گیری هدفون روی گوش گفتم کلا این نکته رو در نظر داشته که مطلبی که کاربر ها تو رویو میگن با PM متفاوته کلنجار رفتن با طرف و سوال و جواب کلی چیز دست آدم میده کاری که من زیاد کردم
    یه موضوع دیگه عموم ریویو ها مال هفته اولی هست که طرف وسیله مورد نظر رو خریده پس خیلی اوقات پرش دوباره جواب های بهتری رو میرسونه.

1- وقتی سوال می شه مثلا یه هدفون برای فیلم یا بازی یا موزیک می خوام ودوستان جواب می دن مثلا فلان مدل سنگ محکشون چیه منظورم اینکه این هدفون ها از لحاظ طراحی یا سخت افزاری فرق دارند ؟ اگه 2-3 تا مثال بزنید عالی می شه

2- خوب حالا مثلا برای کسی که ایرانه وقطعا دسترسی به فیلم های بلو ری و اورجینال (منو اصلی ) سخت وهزینه بره ونهایت کاری که بشه کرد دانلود فیلم با کیفیت 720p و فرمت mkv هست (به فرض3 گیگ) که اگه اشتباه نکنم نهایت کیفیتش 128 یا 320 هست اون هم mp3 و دیگه از صدای دالبی واچ دی خبری نیست آیا هزینه کردن(70-80) برای همچین هدفونی اشتباه نیست ؟ اگه اشتباه می کنم روشنم کنید .
    مثل این میمونه که شما بگی چون جاده های ایران استاندارد نیست چه منطقی داره کسی توانش رو داره بره ماشین خوب بخره
    حتی با فایل 128-320 هم اختلاف هدفون خوب و معولی روی خود دستگاه محصوص زیاده
    بعد اگه کسی بخواد آهنگ با کیفیت گوش بده به راحتی آلبم های به فرمت های با کیفیت تر رو از نت دانلود میکنه.
    Last edited by peaceful1; 26-02-2011 at 22:11.

6. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مثل این میمونه که شما بگی چون جاده های ایران استاندارد نیست چه منطقی داره کسی توانش رو داره بره ماشین خوب بخره
    حتی با فایل 128-320 هم اختلاف هدفون خوب و معولی روی خود دستگاه محصوص زیاده
    بعد اگه کسی بخواد آهنگ با کیفیت گوش بده به راحتی آلبم های به فرمت های با کیفیت تر رو از نت دانلود میکنه.

ممنون از جواب اگه لطف کنی سوال اولمم جواب بدی ممنون می شم

ودر مورد سوال دوم فکر کنم بد توضیخ دادم منظورم یه فایل آهنگ نبود بلکه مشخصات صدای یه فیلم به طور مثال این

Audio Informations English
    Audio Codec Type: AC3
    Sample Rate: 48 KHz
    Bitrate: 384 Kbps
    Channels: 6 channels

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

من درباره صداش نگفتم چون نداشتم وگوش نکردم درباره نوع قرار گیری هدفون روی گوش گفتم کلا این نکته رو در نظر داشته که مطلبی که کاربر ها تو رویو میگن با PM متفاوته کلنجار رفتن با طرف و سوال و جواب کلی چیز دست آدم میده کاری که من زیاد کردم
    یه موضوع دیگه عموم ریویو ها مال هفته اولی هست که طرف وسیله مورد نظر رو خریده پس خیلی اوقات پرش دوباره جواب های بهتری رو میرسونه.
    ممنون از جوابت اما همون بحثی که گفتم مشکل سازه یعنی بحث سلیقه ای بودن صدا ... یک نفر هدفونی رو که شما خوب میدونی خوب نمیدونه چون جنس صداش رو نمیپسنده و بالعکس... تو فروم های خارجی کاملا این موضوع رو میتونید ببینید...

9. 2 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

11

اره عزيز...ساختارشون و جنس چيزي كه توشون به كار فرق ميكنه..
    مثلا هدفون هاي سوني (٢٠-٣٠ تومن به بالا) باس قويي دارند در صورتيكه هدفونهاي سنهايزر بيشتر روي كيفيت صدا متمركز شدن.!(البته استثنا هم هست!)

در مورد سوال دوميت، بايد بگم حق با شماست(فقط در مورد فيلم!!!) اما توي بازي و اهنگ تاثير خودش رو ميذاره....
    پس مورد استفاده قرار ميگيره و بلا استفاده نيست!

موفق باشي.

11. 2 کاربر از mehrdad_joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان .

یه مشورتی میخواستم ازتون بگیرم .

من الان headphone ای که استفاده میکنم sony mdr -xb500 هست که یه مدل 40 اهمیه و من 80 تومن از پایتخت تهیه کردمش . هرجی گشتم سنهایزر یا shure نبود .

من player ام sansa clip plus هست و این هدست غول آسا (از لحاظ سایز) بهش نمیاد و تو خیابون حس خوبی ندارم وقتی این تو گوشمه ! مخصوصا اینکه خودم هم خیلی ریزه میزه ام

حالا میخوام یه ست کوچولو بخرم که به clip بیاد ! و توجه کسی هم جلب نشه . ماکزیمم هزینم 250 هست و قصد دارم ا این سایتهایی که از آمازون میارن ایران سفارش بدم . خودم نظرم رو ie 7 هست که برام حدود 200 در میاد تا از آلمان برسه دستم . شما تا 160 دلار گزینه های خوب رو بگید تا من رو اونها هم فکر کنم (160 دلار برسه دستم میشه همون 200-250)

البته فکر کردم حالا که دارم از آمازون میگریم یه دفعه یه آمپم بگیرم چون من ندیدن تا حالا ایران آمپ کسی داشته باشه . پس لطفا یه آمپ جمع و جور که به clip بیاد هم معرفی کنید زیاد هم گرون نباشه چون بلاخره ممکنه گمرک هم بخوره .

راستی کسی میدونه این سایت ها چند روزه تحویل میدند کالا رو ؟ خودشون میگن 10-20 اما خوب اعتمادی نیست . کسی خرید کرده از این روش ؟

راستی مدلی مثل ie 7 از xb500 خودم صداش بهتره دیگه ؟ اگر بهتر نیست که کلا بیخیال

ممنون پیشاپیش از راهنماییتون . راستی این نمایندگی سنهایزر هم زنگ زدم گفت سری ie نداریم :(( . البته خوب الان نیازی نیست دیگه حتما سنهایزر باشه . هرچی که بهتر باشه میگیرم

ویرایش :

اااااااااااا یادم رفته بود که الان نزدیک عیده !!!!!!!! پس بودجم میره بالا !

اقا شما پست قبلی رو که میخونید هم برای 160-170 دلار یه چند تا پیشنهاد بدید هم برای رنج قیمتی ie 8 یعنی حدود 300 دلار .

بازم ممنون .
    Last edited by mehrdad_ati; 27-02-2011 at 17:45.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان .

یه مشورتی میخواستم ازتون بگیرم .

من الان headphone ای که استفاده میکنم sony mdr -xb500 هست که یه مدل 40 اهمیه و من 80 تومن از پایتخت تهیه کردمش . هرجی گشتم سنهایزر یا shure نبود .

من player ام sansa clip plus هست و این هدست غول آسا (از لحاظ سایز) بهش نمیاد و تو خیابون حس خوبی ندارم وقتی این تو گوشمه ! مخصوصا اینکه خودم هم خیلی ریزه میزه ام

حالا میخوام یه ست کوچولو بخرم که به clip بیاد ! و توجه کسی هم جلب نشه . ماکزیمم هزینم 250 هست و قصد دارم ا این سایتهایی که از آمازون میارن ایران سفارش بدم . خودم نظرم رو ie 7 هست که برام حدود 200 در میاد تا از آلمان برسه دستم . شما تا 160 دلار گزینه های خوب رو بگید تا من رو اونها هم فکر کنم (160 دلار برسه دستم میشه همون 200-250)

البته فکر کردم حالا که دارم از آمازون میگریم یه دفعه یه آمپم بگیرم چون من ندیدن تا حالا ایران آمپ کسی داشته باشه . پس لطفا یه آمپ جمع و جور که به clip بیاد هم معرفی کنید زیاد هم گرون نباشه چون بلاخره ممکنه گمرک هم بخوره .

راستی کسی میدونه این سایت ها چند روزه تحویل میدند کالا رو ؟ خودشون میگن 10-20 اما خوب اعتمادی نیست . کسی خرید کرده از این روش ؟

راستی مدلی مثل ie 7 از xb500 خودم صداش بهتره دیگه ؟ اگر بهتر نیست که کلا بیخیال

ممنون پیشاپیش از راهنماییتون . راستی این نمایندگی سنهایزر هم زنگ زدم گفت سری ie نداریم :(( . البته خوب الان نیازی نیست دیگه حتما سنهایزر باشه . هرچی که بهتر باشه میگیرم

ویرایش :

اااااااااااا یادم رفته بود که الان نزدیک عیده !!!!!!!! پس بودجم میره بالا !

اقا شما پست قبلی رو که میخونید هم برای 160-170 دلار یه چند تا پیشنهاد بدید هم برای رنج قیمتی ie 8 یعنی حدود 300 دلار .

بازم ممنون .

رفیق من فقط یه تجربه کوچیک در مورد خرید از آمازون وآوردن...... بگم واون اینکه این کار نکن حالا چرا ؟ چون من همین برنامه رو سر خرید یه سانسا کلیپ پلاس داشتم که بعد از دو ماه وکلی اعصاب خوردی و حدودا 15 تومن گرونتر به دستم رسید درصورتیکه بعدا پایتخت آورد ودیگه اینکه به شخصه فکر نکنم یه کلیپ همچین ارزشی داشته باشه (نظر شخصی )
    تا 140-130 از کارهای akg خیلی بهتره تازه با قیمت های جهانی هم خیلی فاصله نداره وگارانتی هم داره اگه اشتباه نکنم جناب peaceful1 تجربه یه k330 داشتن که می تونن کمک کنند

14. این کاربر از F_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •