تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 332 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال در مورد بازی و مشکلاتش دارم ( تاپیک مشکلات رفتم دیدم هیشکی درست و حسابی جواب نمیده )

اول اینکه از وقتی ویندوز عوض کردم بازی از همون اول مثل صحنه آهسته میشه یعنی رسما کوفتم شده !!!

دوم اینکه پچ رو وقتی نصب می کنم یهو تا 94% میرسه، بعد 3-2 دقیقه همونطور می مونه بعد تموم میشه، واسه شما هم اینطوری نصب میشه؟

دوستانی که مشکلی ندارن، دات نت فریمورک،دایرکت ایکس،درایور کارت گرافیک (nvidia) و اون یارو ++c دقیقا کدوم ورژنشو نصب کردن ؟؟؟
    Last edited by urumchi; 30-09-2013 at 17:08.

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان یه سوال در مورد بازی و مشکلاتش دارم ( تاپیک مشکلات رفتم دیدم هیشکی درست و حسابی جواب نمیده )

اول اینکه از وقتی ویندوز عوض کردم بازی از همون اول مثل صحنه آهسته میشه یعنی رسما کوفتم شده !!!

دوم اینکه پچ رو وقتی نصب می کنم یهو تا 94% میرسه، بعد 3-2 دقیقه همونطور می مونه بعد تموم میشه، واسه شما هم اینطوری نصب میشه؟

دوستانی که مشکلی ندارن، دات نت فریمورک،دایرکت ایکس،درایور کارت گرافیک (nvidia) و اون یارو ++c دقیقا کدوم ورژنشو نصب کردن ؟؟؟
    سلام دوست عزیز
    منم اولش بازی برام اسلوموشن اجرا میشد و زد تو ذوقم!اما تو تنظیمات بازی رو رو حالت windows mode اجرا کن؛رزولوشن و کیفیت رو هم بذار رو آخرشروون اجرا میشه...
    درمورد نرم افزار ها:
    نت فریمورک:4.5
    دایرکت ایکس:9
    درایور کلارت گرافیک نویدیا:من جدید ترین نسخه برا کارتم رو 327 نصب کردم
    اون یارو c++هم 2010شو

3. این کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه akharenee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من روی windows mode گذاشتم تموم صفحه نمیشه ؟

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

ویندوز مود یعنی همین که تمام صفحه نشه دیگه،اگه بخوای تمام صفحه شه باید فول اسکرین بذاری

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب چندتا نکته رو واجب دیدم براتون بگم:
    کی گفته نمیشه شوت محکم زد؟! میشه به سرعت تانک از هر جای زمین شوتید
    شما شوت رو تا آخر پر کن، وقتی پر شد دوباره دکمه شوت رو بزن
    اینقدر محکم میزنه که باز از اون ور بوم افتاده! من محکمی بیش از حد شوت ها رو ایراد میدونم

--------------------------------------------------------------------

اگر هم خواستید مدافع حریف به مهاجمتون نرسه فقط توپ رو جلو بندازید

--------------------------------------------------------------------

اون فلش آبشاری که موقع کاشته ها میاد هم میشه با دکمه r2 توی ps3 برداشت. وقتی بازیکن پشت ضربه هست بزنید میره

-------------------------------------------------------------------

اگر هم خواستید راحت به گل برسید دستتون رو روی دکمه ی L1 بزارید بعد تک ضرب تند تند پاس کاری کنید پاس نهایی که قراره تک به تک بشه رو فقط خالی پاس تو عمق بندازید.... شما الان تک به تک هستید بعد به همون روش اول گل بزنید

-----------------------------------------------------------------

نظر خیلیا رو خوندم نوشتن که نمیشه موقعیت ایجاد کرد و بازی ها کم گله
    الان تمام بازی های من، چه با cpu چه دو نفره بالای 4 تا گل داره... خیلی مسخره شده راه گل زدن رو فهمیدیم

--------------------------------------------------------------

اون روز یک باگ وحشتناک برام اتفاق افتاد
    داشتم با یکی از رفقا بازی میکردم... روی بنزما تکل زدم... از روی تکل پرید... همینجوری به مدت 3 ثانیه روی هوا ایستاد!!!!!!!

7. 4 کاربر از emad_rowan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه اروند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ببینید اول اینو بگم بعد سوتفاهم نشه ، من خودم pes بازم چه بد باشه چه خوب ، برامم فرقی نداره پر از باگ باشه یا نه
    باگ گلزنی پیدا بشه که چه بهتر
    تو pes قبلی هم که همه مطلع بودید باگ گلزنیشو ، تو این pes از کرنری میشه گل زد ، حالا دوستان دارن میگن نه ، تو بازی 90% گل میشه اون 10% هم به شانست بستگی داره

دارم میگم من مشکلی نمیبینم بجز این ، البته چندان هم مشکل نیست من باهاش کنار میام مثل قبلی هاش
    روز اول با گیم پلی ش مشکل داشتم که دارم عادت میکنم ، رو high بازی میکنم و هیچ لگی نیست پس گیر به سیستم ندید. ( ربطی هم نداره )
    این سه تا لینک و ببینید : ( ریپلی )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد قضاوت کنید.
    البته عادیه من فیفا بازی نکردم حتما اونم باگ گلزنی داره ( بازی بدون باگ معنی نداره )
    دوستان دارم تاکید میکنم بازی خیلی خوبیه قصد تخریب سازی ندارم فقط بعضی از دوستان قانع نشدن دارم با ریپلی نشون میدم
    lمن باگ گلزنی شو تو همون روز دوم کشف کردم، تو همین تاپیک هم گفتم، ولی نگفتم چیه که بازی بی مزه نشه براتون ... بعد فهمیدنش دیگه بازی اصلا بهم نچسبید !
    خیلی مسخره س که از کنار 18 قدم 80% توپ ها میره تو گل !!!!!! اینجور باگی دیگه بیش از حد ضایع س ! باز اگه تو 18 قدم بود یه چیزی ... قابل تحمل تر میشد
    بازم مثل دو سال اخیر به اجبار باید برم سمت فیفا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خب چندتا نکته رو واجب دیدم براتون بگم:
    کی گفته نمیشه شوت محکم زد؟! میشه به سرعت تانک از هر جای زمین شوتید
    شما شوت رو تا آخر پر کن، وقتی پر شد دوباره دکمه شوت رو بزن
    اینقدر محکم میزنه که باز از اون ور بوم افتاده! من محکمی بیش از حد شوت ها رو ایراد میدونم
    این ایراد هایی که این اقا گرفته عین حقیقته منم تایید میکنم
    معایب :
    1) هوش مصنوعی بسیار پایین دروازه بانها که در مواقع حساس واقعا زجرآور هستند
    2) دروازه بانها از زاویه های بسته مثل آب خوردن گل میخورن!
    3) در طول بازی کامپیوتر خیلی کم روی شما خطا میکنه که این مسئله یک مقدار از طبیعی بودن بازی کاسته (نهایت 2-3 خطا در طول بازی)
    4) تنوع گلهای رد و بدل شده خیلی پایینه (بیشتر گلها چه شما و چه کامپیوتر بصورت ریباند زده میشه!!!)
    5) در هنگام تک به تک شدن با دروازه بان ، مدافع حریف با سرعت بسیار بالایی بهتون میرسه!
    6) روی سختی Superstar قدرت تیمها معنایی نداره و تعادلی بین قدرت تیمها نیست! (من با منچستر یونایتد تو زمین خودم 3 گل از زسکا مسکو خوردم اما یوونتوس رو بدون دردسر تو زمینش 2-0 بردم!!!)
    7) استادیوم ها بسیار کم هستند (نبود استادیوم های اسپانیا جالب توجهه!)
    8) به جز چند بازیکن مطرح از هر تیم قیافه بقیه بازیکنان افتضاحه! (البته امیدواریم با پچ این مسئله حل بشه)
    9) قسمت مسترلیگ بازی بسیار ابتدایی طراحی شده! (فقط یه تیم رو ور میداری بازی میکنی و دیگه از امکانات جانبی سابق خبری نیست!)
    10) قرار دادن قیافه بصورت عکس که از جمله مزیت های چند نسخه قبل بود از این نسخه حذف شده
    11) بازیکنان به دستورات خیلی دیر عکس العمل نشون میدند که این مورد هم از جمله موارد اعصاب خردکن بازی هست! (در هنگام تک به تک از پشت محوطه شوت رو میکشی همینجوری میره تو بغل دروازه بان و شوت عمل نمیکنه)
    12) وقتی به بازیکنی پاس میدی بعضی مواقع بیخیال از کنار توپ رد میشه (انگار نه انگار که ما بهش پاس دادیم!!!)
    13) گل زدن از ضربه آزاد خیلی راحت شده و اگه قلقش دستتون بیاد 70% ضربه هاتون گل میشه
    14) در کل شوتهای پشت محوطه خیلی آروم میرن
    15) تنوع شادی پس از گل هم خیلی کمه!!!
    16) گزارشگر بی روح هم که همیشه جزو ایرادات Pes هست (البته در نسخه قبل با نصب پچ گزارشگر ترکیه بسیار لذت بردم)

من الان مستر بازی میکنم در هر بازی بالغ بر 10 تا موقعیت دارم مثلا یک بازی حداقل 6 تا تک به تک خالص داشتم اما هر کار کردم نتونستم گل بزنم مشکلات یکی دو تا نیست به یک بدبختی من از مدافع با سرعت جت فرار میکنم اما موقعی که توپ رو شوت میزنه یک راست میره تو اوت هم تنظیمات رو روی ادونس زدم هم باسیک تنطیمات دستی هم مزخرف ساخته شده شوت هاپشت محوطه همش بدون استثنا میره اوت یا دروازه بان میگره اگر گل بشه مثلا از اشتباه دروازه بان توپ به دستش میخوره میر تو گل من مجبور شدم توپ رو ببرم زاویه بسته که دروازه بان ضعیف عمل میکنه گل بزنم خسته شدم باور کن هر چی موقعیت میسازم گل نمیشه شوت ها انگار چند تا انیمیشن بیشتر نداره و از هر زاویه ای در هر حالتی بدون فشار مهم نیست گل نمیشه مگر جای نقطه پنالتی باشه اونم تازه شاید گل بشه باور کنید هر نوع شوتی میزنم یک دفعه گی کمونه میکنه به تیر یا میره اوت دقت هم کردم کلا حالت های شوتزنی چند مدل بیشتر وجود نداره همش هم برای من تکراری هست و از گل شدن هم خبری نیست در مورد فیزیک بازی هم بگم همه بازیکن ها دست و سایر اعضای بدنشون از هم رد میشن کافیه تنه به تنه بشی تا بفهمی همیشه این اتفاق میوفته سیستمم هم روی های هست کسانی که میگن باگ گرافیک نداره سخت در اشتباه هستند به نظرم این بازی کاملا ناقص عرضه شده نه درست روی شوت ها کار شده نه روی فیزیک البته بدون شک گرافیکش برتر از فیفا هست من تا حالا فیفا بازی نکردم شاید این بازی رو کنار گذاشتم مگر این که در اپدیت ها مشکلش حل بشه به خدا گیم پلی بازی بسیار خوب شده و دیگه بازی مثل پیس 13 فانتزی نیست ولی از نظر من این بازی ناقص هست اخه باور کنید خسته شدم هر موقعیت صددرصد گل نمیشه شوت های پشت 18 کمونه میکنه به تیر یا میره به اوت مشکلم ایجاد موقعیت نیست بلکه گل شدن موقعیت ها هست

10. 3 کاربر از xsajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moghaddas mfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.

بعد اجرای بازی alt+enter رو بزن تمام صفحه میشه...

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

توی مسترلیگ تونستیم از والنسیا که بازی اول 1 بر0 باختیم به پیروزی 3 بر 1 برسیم و به مرحله بعد و به مصاف سنت اتین فرانسه بریم توی لیگ هم سومیم ولی توی fa کاپ حذف شدیم
    به امید یک قهرمانی با تاتنهام

13. این کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

توی مسترلیگ تونستیم از والنسیا که بازی اول 1 بر0 باختیم به پیروزی 3 بر 1 برسیم و به مرحله بعد و به مصاف سنت اتین فرانسه بریم توی لیگ هم سومیم ولی توی fa کاپ حذف شدیم
    به امید یک قهرمانی با تاتنهام
    شما مثل ما بازی نمیکنی من خودم در مستر اخلاق رو رعایت نمیکنم بازی های مهم رو اگر ببازم از بازی میام بیرون دوباره از اول بازی میکنم تا ببرم

15. این کاربر از xsajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •