با عرض سلام خدمت دوستان
راستش ما هم 2 3 هفته اي ميشه كه به جمع دبليو 810 دار ها پيوستيم!!! تو اين مدت هم خداييش خيلي ازش راضي بودم
فقط چند روز پيش مشكلي پيش اومد كه مي خوام علتش رو از شما بپرسم: من گوشي رو از طريق كابل يو اس بي به كامپيوتر وصل كردم و حين ترانسفر ديتا آنتي ويروسم 2 تا ويروس روي كارت مموري گوشي پيدا كرد كه سريع ديلت كردم (اگه اشتباه نكنم اسم يكيشون هاست دات اگزه بود) خلاصه بعد از اينكه سيف ريموو كردم گوشي ديگه بالا نيومد! يعني وقتي كه گوشي رو روشن مي كردم آرم سوني اريكسون هم ميومد اما بعد از اون يه صفحه سفيد روشن و خاموش مي شد!!! درآوردن و جا زدن مجدد باتري هم فايده اي نداشت بالاخره دادم يكي از بچه ها بردش پاساژ علاالدين اونجا مثل اينكه بعد از دو سه بار فلش كردن درست شده بود و علت خرابي رو هم گفته بودند احتمالا ولتاژ بالا بهش رسيده!!!
حالا سوالم اينه كه آيا واقعا تشخيصشون درست بوده؟ اگه اينطور باشه كه كلا گوشي هميشه در معرض خطر خواهد بود..... ضمنا توصيه كرده بودند كه از مموري ريدر استفاده بشه اما در صورت ستفاده از برنامه هايي مثل پي سي سوئيت و غيره كه ديگه نميشه فقط با مموري ريدر كارمونو انجام بديم (نياز هست كه حتما خود گوشي وصل كامپيوتر بشه)
منتظر راهنمايي اساتيد هستم
ممنون