با عرض سلام خدمت شما... بله ... بنده هم پیش از این هزار تا از این نرم افزار ها را امتحان کردم... اما هیچ کدام نه درایور وای فای را می شناسند و نه درایور بلوتوث را... کلا همه چیز این لپ تاپ درد سر است...
حتی درایور پک سولوشن هم...
با عرض سلام خدمت شما... بله ... بنده هم پیش از این هزار تا از این نرم افزار ها را امتحان کردم... اما هیچ کدام نه درایور وای فای را می شناسند و نه درایور بلوتوث را... کلا همه چیز این لپ تاپ درد سر است...
حتی درایور پک سولوشن هم...
خیلی هم لپتاپ خوبیه
تا جایی که یادم میاد از دو سه سال پیش تو این تاپیک، شدیدترین مشکلات مربوط به کسانی بود که کارت وایرلسشون رالینک بود!! مابقی همه درست شد مشکلاتشون.
سلام بر شما... بلی... برای شما باید لپ تاپ خوبی باشد... چرا که از نوع قدیمی probook 4540s هست که نه مشکل سویچ دارند و نه مشکل بلوتوث و نه کارت وایرلس... البته فقط کمی وزن بیشتری دارند که این از نظر من مشکل نیست...
دوستان هیچ نظری ندارند؟...یعنی فقط این مشکل من است؟یعنی هیچ کس مشکل مشابهی ندارد؟!!!![]()
سلام دوست عزیز
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
این مشکل برای اکثریت کسانی که این لب تاپ را دارند هست.
مخصوصا سوئیچ کردن که دیگه فاجعه است.
لب تاپ من یه چند وقت بود خوب بود ولی دوباره با سوئیچ مشکل پیدا کرده.
تنها راهی که به نظرم رسیده کوبیدن به دیواره تا راحت بشم.
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
موافـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــقم.
چطور بفهمیم که لپتاپ دقیقا مدل و سری ساخت و تاریخ ساختش کی بوده؟؟
یه مقایسه داشته باشیم ببینیم دقیقا مشکل کدوم مدل هاست
سلاممن تازه ویندوز 10 نصب کردمچجوری باید بفهمم درایور گرافیک نصبه؟چجوری میتونم از حسگر اثر انگشت استفاده کنم؟نور صفحه نمایش را هم نمیتونم تغییر بدم!!
سلام
این بلو اسکرین اعصاب نذاشته واسم تو ویندوز 10
مشکلم از گرافیک amd و درایورش هست . بازی فیفا16 رو اجرا میکنم و بازی میکنم و بعد میخوام بازی رو ببندم و خارج شم بلو اسکرین میاد و خاموش میشه
درایور گرافیک 4540 هم واسه ویندوز 10 که تو سایت hp هست ماله دو سال پیشه و اپدیت نمیده بدبختی
من درایور اینتل میذارم از طریق خود اپدیت ویندوز 10 نصب کنه و amd هم دانلود میکنه ولی سوییچ گرافیک نمیاره و بعدش درایور amd خود سایت hp رو نصب میکنم و سوییچ هم اضافه میشه ولی همین مشکل بلو اسکرین پیش میاد
دوستانی که از سایت amd قبلا درایور گرافیک 4540 رو دانلود میکردن و نصب میکردن اگر درایورشو از سایت amd بگیرم ونصب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
Last edited by Greedy; 09-08-2016 at 20:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)