تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 256 از 328 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

بعضی ها متاسفانه تفکر بسیار مبتدی و سطحی دارن که چون سکس یه چیز لذت بخشه و خدا داده پس زنا و بی بند و باری هم مشکلی نداره.

اول اینکه هرچیزی تو کره زمین جنبه خیر و شر داره و از هرچیزی که خدا داده میشه استفاده منفی هم کرد. پس دلیل نمیشه چون خدا چیزی رو داده بشه ازش هر استفاده ای کرد.
    شما خودتون بررسی کنید دختری که اخلاق داره با کسی که بی بند و بار هست رو مقایسه کنید از هر نظر تا متوجه بشید رعایت نکردن اخلاق چه آسیبی هایی به شخصیت انسان میزنه.

دختری که انقدر بدبخت باشه که زیر این و اون بخوابه مسلما شخصیت درست و حسابی نداره و قابل اعتماد نیست و بعید میدونم هیچ چیز جذابی هم از نظر اخلاقی و معرفت داشته باشه.

چه خوشتون بیاد چه نیاد سکس واسه خانوم ها جلوه خوش آیند و افتخار آمیزی نداره! پس باید یه سری اصول رو رعایت کرد.

2. این کاربر از تانکر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

ثروت زیاد هم خیلی خوبه دختری که باباش ثروتمند باشه مثلا 100 میلیارد تومن خونه و مغازه و ویلا و ماشین داشته باشه سریع براش خواستگار پیدا میشه تو 18 سالگی ولی دختری که باباش کارمند باشه و ثروتی نداشته باشه تا 30 سالگی هم براش شوهر پیدا نمیشه مگر اینکه خودش زرنگ باشه بره پیدا کنه.

یه عمو دارم تلیاردره 500 میلیارد تومن ثروت داره دخترش تو 18 سالگی براش 10 تا خاستگار اومد الانم با خوشتیپترین و تحصیل کرده ترینشون نامزد کرد.

یه عمو دیگه دارم بیکاره الافه کل زندگیش یه خونه تو پایین شهره دخترش 30 سالشه 1 خاستگار هم نداشته

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

2

سلام
    ممنون از نظرتون
    راه درستش همبستری با همسر هست
    در خواب هم تخلیه ی طبیعی انجام میشه اگر واقعاً تحت فشار باشه
    فرمول ماهی 21 بار نمیتونه بر همه منطبق بشه . بعضیها ماهها هم بگذره مشکلی ندارند و سالم هم هستند . قدرت جنسی هم مثل همه ی توانائیهای انسان در افرادِ مختلف متفاوت هست
    خود ارضائی راه طبیعی و نرمال نیست اما درجه ی بد بودنش خیلی کمتر از تجاوز و همجن س بازی و زنا هست
    راه طبیعی فقط ازدواج . مُحتَلِم شدن هم مثل یک شیر اطمینان هست ( خروج مایع در خواب اون هم با تعدادِ نرمال و معقول وگرنه علتِ افراطش باید بررسی بشه)
    ===============================
    به هر حال , چیزی در اختیار انسان قرار نگرفته مگر اینکه باید دستِ آخر حسابش رو پس بده که از کجا به دست آورده و چطور ازش استفاده کرده در زندگیس (پول , هوش , زیبائی , قدرت , شهرت , علم و دانش , نیروی جنسی , موبایل , ماشین , مسکن , شغل , مدرک تحصیلی , همسر , فرزند , پست و مقام و .....)
    هر کسی ظاهراً آزاده که چطور از بدنش استفاده کنه اما انسان مالکِ مطلقِ بدنش نیست و حساب و کتابی بسیار دقیق در انتظارش هست
    هر کسی قبول نداره , میتونه بره هر طور دوست داره زندگی کنه . بالاخره نظرش عوض خواه شد و شاید خیلی دیر نظرش عوض بشه و بدجوری پشیمون بشه از نحوه ی استفاده از بدنش در زندگی
    سلام به روی ماهت
    مرسی از خودت بابت نظرت
    ""راه درستش همبستری با همسر هست ""
    کی گفته؟!
    راه درست یا غلطش رو من یا شما نمیگیم قانون طبیعی موجود میگه
    قانون طبیعی میگه راحت ترین راه یا به عبارت دیگر راهی کمترین انرژی رو ببره اون منتخبه برای رسیدن به هدف
    قانون حرکت آب از فشار بیشتر به کمتر هستش چرا؟ چون من گفتم؟ نه چون سیالات( کل جهان) همیشه به سمته آنتروپی(بی نظمی) بیشتر میرن که میشه از فشار بیشتر به کمتر یا از گرما به سرما این ها قانون طبیعی هستش و با زور و ترس قابل اجرا نیستش
    ""در خواب هم تخلیه ی طبیعی انجام میشه اگر واقعاً تحت فشار باشه ""
    خوب من مگه گفتم نمی کنه!؟ شما دوست دارین بدنتون تحت فشار باشه؟ نه تا وقتی عقل و ابزار دارین برای تخلیه شدن
    ""فرمول ماهی 21 بار نمیتونه بر همه منطبق بشه . بعضیها ماهها هم بگذره مشکلی ندارند و سالم هم هستند . قدرت جنسی هم مثل همه ی توانائیهای انسان در افرادِ مختلف متفاوت هست ""
    من آیا گفتم همه مرد ها؟!! شما گوش نمیدی به حرفام . میگم کسی که اجکولیشن ( انزال) بیشتر از 21 بار داشته باشه نسبت به فردی که خیلی کمتر تخلیه داره بیش 25 درصد کمتر دچار سرطان پروستات میشه
    بعضی ماه ها بگذره سالم هستن باید بررسی بشه شما مقاله یا لینکی دارین؟ من تمام حرفام با رفرنس هستش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توجه داشته باشین این آزمایش عظیم بین 29342 مرد انجام شده است.

درضمن با آوردن یه جمله درست در آخر هر پاراگراف نمیتونین کل جمله رو درستش کنین
    ""قدرت جنسی هم مثل همه ی توانائیهای انسان در افرادِ مختلف متفاوت هست""

""خود ارضائی راه طبیعی و نرمال نیست ""

در باره طبیعی بودن بالا گفتم چیزی که انجام شدش تا حالا و انجام میشه و انجام خواهد شد اون میشه حرکت غالب

""بالاخره نظرش عوض خواه شد و شاید خیلی دیر نظرش عوض بشه و بدجوری پشیمون بشه از نحوه ی استفاده از بدنش در زندگی""
    این یکی منبعش کجاست؟
    شما حرف خیلی بزرگی میزنین در این جمله بالا
    این جمله شما یعنی من در هر ثانیه هر نفری که این بحث رو می خونه زندگی کردم و همه مراحل زندگیش رو طی کردم و عاقبت بسیار بدی در انتظار تک تک اون چند میلیون نفر هستش
    Last edited by navid_fo; 09-12-2016 at 13:53.

5. 3 کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام به روی ماهت
    مرسی از خودت بابت نظرت
    ""راه درستش همبستری با همسر هست ""
    کی گفته؟!
    راه درست یا غلطش رو من یا شما نمیگیم قانون طبیعی موجود میگه
    قانون طبیعی میگه راحت ترین راه یا به عبارت دیگر راهی کمترین انرژی رو ببره اون منتخبه برای رسیدن به هدف
    قانون حرکت آب از فشار بیشتر به کمتر هستش چرا؟ چون من گفتم؟ نه چون سیالات( کل جهان) همیشه به سمته آنتروپی(بی نظمی) بیشتر میرن که میشه از فشار بیشتر به کمتر یا از گرما به سرما این ها قانون طبیعی هستش و با زور و ترس قابل اجرا نیستش
    ""در خواب هم تخلیه ی طبیعی انجام میشه اگر واقعاً تحت فشار باشه ""
    خوب من مگه گفتم نمی کنه!؟ شما دوست دارین بدنتون تحت فشار باشه؟ نه تا وقتی عقل و ابزار دارین برای تخلیه شدن
    ""فرمول ماهی 21 بار نمیتونه بر همه منطبق بشه . بعضیها ماهها هم بگذره مشکلی ندارند و سالم هم هستند . قدرت جنسی هم مثل همه ی توانائیهای انسان در افرادِ مختلف متفاوت هست ""
    من آیا گفتم همه مرد ها؟!! شما گوش نمیدی به حرفام . میگم کسی که اجکولیشن ( انزال) بیشتر از 21 بار داشته باشه نسبت به فردی که خیلی کمتر تخلیه داره بیش 25 درصد کمتر دچار سرطان پروستات میشه
    بعضی ماه ها بگذره سالم هستن باید بررسی بشه شما مقاله یا لینکی دارین؟ من تمام حرفام با رفرنس هستش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توجه داشته باشین این آزمایش عظیم بین 29342 مرد انجام شده است.

درضمن با آوردن یه جمله درست در آخر هر پاراگراف نمیتونین کل جمله رو درستش کنین
    ""قدرت جنسی هم مثل همه ی توانائیهای انسان در افرادِ مختلف متفاوت هست""

""خود ارضائی راه طبیعی و نرمال نیست ""

در باره طبیعی بودن بالا گفتم چیزی که انجام شدش تا حالا و انجام میشه و انجام خواهد شد اون میشه حرکت غالب

""بالاخره نظرش عوض خواه شد و شاید خیلی دیر نظرش عوض بشه و بدجوری پشیمون بشه از نحوه ی استفاده از بدنش در زندگی""
    این یکی منبعش کجاست؟
    شما حرف خیلی بزرگی میزنین در این جمله بالا
    این جمله شما یعنی من در هر ثانیه هر نفری که این بحث رو می خونه زندگی کردم و همه مراحل زندگیش رو طی کردم و عاقبت بسیار بدی در انتظار تک تک اون چند میلیون نفر هستش
    سلام
    اینجور گفتگوها نتیجه مثبتی نداره . اگر صد بار دیگه هم مطلب رد و بدل کنیم باز هم شما حرف خودتون رو درست میدونین بنده هم حرف خودم رو . میدونین چرا ؟
    جواب:
    وقتی دو یا چند نفر از ریشه ی افکار و عقیده با هم اختلاف داشته باشند گفتگو در موردِ شاخ و برگها وقت تلف کردن و مشت به سندان کوبیدن هست
    شما ارزشهاتون و اولویتهاتون و خط قرمزهاتون و خوب و بدهاتون و قانونی و غیر قانونیهاتون و شرعی و غیر شرعیهاتون با بنده تفاوت داره که علت تفاوت در ریشه ها و پایه های عقیده و افکار هست
    در این سایت هم گفتگو در مورد اولین عناصر و فاکتورهای اصلیِ سازنده ی عقیده و اعتقاد ممنوع هست
    عده ی زیادی از مردم هم وقت و حوصله و منطق کافی برای بررسی اختلافات عقیدتی از ریشه رو ندارند
    اختلافهای عقیدتی از این سوال شروع میشه که کلیدی ترین و سرنوشت ساز ترین و اساسی ترین سوال زندگیست
    جهان هستی خالق داره یا خودش خودبخود به وجود اومده ؟
    جواب هر انسانی به این سوال , همه ی زندگیش رو تحت تاثیر قرار میده . اولویتهاش , ارزشهاش , خط قرمزهاش , هدفهاش و نیّتهاش و انگیزه هاش و غیره و غیره همگی تحت تاثیر پاسخ به این سوال هست
    اما پاسخ به این سوال تازه اولِ یک راهِ طولانی در عقیده و افکار هست که گفتار و کردار (رفتار ) هر انسانی رو کاملاً تحت الشعاع قرار میده و تعیین میکنه
    ==============================
    یک نفر نه تنها با پدر یا مادر یا خواهر و برادر و فرزندش به راحتی رابطه ی جنسی برقرار میکنه بلکه حتی با حیوانات هم آمیزش داره
    یکی دیگه فقط همسرش براش شهوت انگیزه و دیگران حتی اگر زیباترین و جذاب ترینها باشند براش جذابیتی نداره حتی اگر فرصت هم کاملاً مهیا باشه
    این 2 نفر از ریشه ی افکار و عقیده با هم فرق دارند
    ===============================
    اختلاف بنده و همعقیده های بنده با شما و همعقیده هاتون علتش اختلاف در ریشه های سازنده ی عقیده و افکار هست
    وقتی اختلاف ریشه ای هست گفتگو در مورد شاخ و برگها عاقلانه نیست و بیهوده هست

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان لطفا بحث ها در راستای تاپیک باشه.

8. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با درود
    دوستان من 26 ساله هستم. دست رو هر دختری میزارم حدودا 3-4 سال از من بزرگ تر هست..به نظرتون جریان چیه؟ من فکر کردم یکی اتفاقی هست..بعد دست رو هر کی گذاشتیم همین شد

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

با درود
    دوستان من 26 ساله هستم. دست رو هر دختری میزارم حدودا 3-4 سال از من بزرگ تر هست..به نظرتون جریان چیه؟ من فکر کردم یکی اتفاقی هست..بعد دست رو هر کی گذاشتیم همین شد
    مغز شوما به افراد مسن تر از خودتون علاقمند هست و میخواد زیردست باشه.

باتشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما
    راستش خودم این جور هستم که کارهای بچه بازی و لوس بازی دخترهای 20-22 و اینها رو نمیتونم تحمل کنم..اما مثلا من 26 ساله هستم و یک دختر 29 ساله یا 30 ساله
    پخته فکر میکنه و درست فکر میکنه..جدی تر هستند من این جور میرم سمت شون - واسه همین...

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما
    راستش خودم این جور هستم که کارهای بچه بازی و لوس بازی دخترهای 20-22 و اینها رو نمیتونم تحمل کنم..اما مثلا من 26 ساله هستم و یک دختر 29 ساله یا 30 ساله
    پخته فکر میکنه و درست فکر میکنه..جدی تر هستند من این جور میرم سمت شون - واسه همین...
    فرق چندانی نمیکنه، فهم و شعور زیاد به سن و سال ربط نداره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فرق چندانی نمیکنه، فهم و شعور زیاد به سن و سال ربط نداره
    پختگی دختران بزرگ‌تر یکی دیگر از دلایل تمایل پسران برای ازدواج با آنان است، چرا که اگر دختر چهار پنج سال بزرگ‌تر باشد، بالغ‌تر و به هیجانات خود مسلط‌تر است و بهتر می‌تواند چالش‌ها را مدیریت کند. همین امر افزایش اعتماد پسر به او را در پی دارد.

14. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •