سلام به روی ماهت
مرسی از خودت بابت نظرت
""راه درستش همبستری با همسر هست ""
کی گفته؟!
راه درست یا غلطش رو من یا شما نمیگیم قانون طبیعی موجود میگه
قانون طبیعی میگه راحت ترین راه یا به عبارت دیگر راهی کمترین انرژی رو ببره اون منتخبه برای رسیدن به هدف
قانون حرکت آب از فشار بیشتر به کمتر هستش چرا؟ چون من گفتم؟ نه چون سیالات( کل جهان) همیشه به سمته آنتروپی(بی نظمی) بیشتر میرن که میشه از فشار بیشتر به کمتر یا از گرما به سرما این ها قانون طبیعی هستش و با
زور و
ترس قابل اجرا نیستش
""در خواب هم تخلیه ی طبیعی انجام میشه اگر واقعاً تحت فشار باشه ""
خوب من مگه گفتم نمی کنه!؟ شما دوست دارین بدنتون تحت فشار باشه؟ نه تا وقتی عقل و ابزار دارین برای تخلیه شدن
""فرمول ماهی 21 بار نمیتونه بر همه منطبق بشه . بعضیها ماهها هم بگذره مشکلی ندارند و سالم هم هستند . قدرت جنسی هم مثل همه ی توانائیهای انسان در افرادِ مختلف متفاوت هست ""
من آیا گفتم همه مرد ها؟!! شما گوش نمیدی به حرفام . میگم کسی که اجکولیشن ( انزال) بیشتر از 21 بار داشته باشه نسبت به فردی که خیلی کمتر تخلیه داره بیش 25 درصد کمتر دچار سرطان پروستات میشه
بعضی ماه ها بگذره سالم هستن باید بررسی بشه شما مقاله یا لینکی دارین؟ من تمام حرفام با رفرنس هستش
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه داشته باشین این آزمایش عظیم بین
29342 مرد انجام شده است.
درضمن با آوردن یه جمله درست در آخر هر پاراگراف نمیتونین کل جمله رو درستش کنین
""قدرت جنسی هم مثل همه ی توانائیهای انسان در افرادِ مختلف متفاوت هست""
""خود ارضائی راه طبیعی و نرمال نیست ""
در باره طبیعی بودن بالا گفتم چیزی که انجام شدش تا حالا و انجام میشه و انجام خواهد شد اون میشه حرکت غالب
""بالاخره نظرش عوض خواه شد و شاید خیلی دیر نظرش عوض بشه و بدجوری پشیمون بشه از نحوه ی استفاده از بدنش در زندگی""
این یکی منبعش کجاست؟
شما حرف خیلی بزرگی میزنین در این جمله بالا
این جمله شما یعنی من در هر ثانیه هر نفری که این بحث رو می خونه زندگی کردم و همه مراحل زندگیش رو طی کردم و عاقبت بسیار بدی در انتظار تک تک اون چند میلیون نفر هستش