ولی عکسها نشون میده فاتحه PS4 خوندس![]()
ولی عکسها نشون میده فاتحه PS4 خوندس![]()
فقط GTA V داره . اونم نسخه جدیدش
درسته که جزئیات و کیفیت بافت ها تو نسخه pc بهتره اما من حس میکنم نور پردازی تو نسخه pc خیلی خشک و بی روح شده
تو نسخه PS3 گرمای نور خورشیدو میشد حس کرد اما رو PS4 و PC انگار خبری از اون نورپردازی نیست![]()
در عکس هیچی معلوم نیست مخصوصا نورپردازی، من از PS4 خبر ندارم اما هنوز هم هیچ گیم پلی و فیلمی از نسخه PC منتشر نشده فقط چندتا عکسه، قبل از عرضه نسل هفت هم ملت از گرافیک پایین عکس ها و فیلم ها شکایت میکردن اما وقتی بازی عرضه شد فک همه افتاد پایین از گرافیک بازی
باید اعتراف کنم تو عکس های مقایسه ای بهترین ها تو Ps4 ــه....PC یه کم بی دلیل روشن نشون میدن عکسا....
تو بعضی عکس ها ps4 بهتره تو بعضیا pc ! باید دید در واقعیت کدوم بهتره
سلام
بلاخره دبروز بازی بدستم رسید با قیمت ۲۰۵
من سری های قبلی این بازی را از gta III تا نسخه قبلی یعنی IV بازی کردم فک کنم حدود ۴-۵ نسخه باشند
خوب بریم سر اصل ماجرا من یسری نقد بر این بازی میتویسم که برای خودم جالب بود و ممکنه دوستان هم توی همین تاپیک نوشته باشند اما من ندیدم
اول از همه داخل پگ یک نقشه یک کد ۱ میلیون دلاری و دیسک بازی موجود هستند
نکات جالب توجه این نسخه
۱.میشه گفت راک استار از نمامی امکانات دول شاک ۴ (دسته پلی استیشن ۴) استفاده کرده
الف.چراغ دسته با توجه به وضعیت در بازی تغییر رنگ میده مثلا هتگامی که پلیس دنبالتان میافتد مانند اژیر پلیس قرمز و ابی چشمک زن میشود و اگر بازی را در اتاق تاریک بازی کنید این نور روی دیوار میافتد و بسیار جالب میشود وضعیت های دیگر هم هست که...
ب.اسپیکر دسته برای تماس تلقنی است...مثلا گوشی که زنگ میخورد صدا از اسپیکر پخش میشود!!!! خیلی جالب هست انگاری واقها گوشی خودتان زنگ میخورد
پ.پدال گاز با کلید r2 دقیقا شما یک پدال گاز دارید و میشود کم زیاد و یا متوسط گاز داد!!!!
۲.این بازی واقعا بالا شهر پایین شهر دارد!!! یعنی تیپ مردم بالا شهر خیلی فشن و شیک هست و ماشین های شیکی هم توی خیابان ها میینید اما در پایین شهر وضع فرق میکند در ساحل هم با لیاس راحتی
میدونید که توی نسخه های قبل طرف توی ساحل و بالا شهر و پایین شهر ی تیپی داشت!!!!
۳.صدا گزاری واقغا استثنایی هست ! مثلا زیر یک درخت کنار رود که میروید واقعا صدا وزش باد لابلای شاخه های درخت قابل شنیدن هست!!!
۴.ترافیک ماشین ها بسیار طبیعی شده است..مثلا در نسخه های قبل ما توی اوتوبان دوچرخه هم میدیدم اما اینحا خبری نیست ..کامیون ها بیشتر در جاده های بین شهری هستند
۵.سرعت ماشین ها در جاده ها بسیار زیاد است و اصلا نمیشه پیاده از جاده گذشت
ویرایش اول:
۶.کارکتر شما عرق می کند و لباسش خیس میشود
۷.انفجار خودرو بسیار طبیعی است صدا گذرای ویبره تکون خوردن دوربین ..هنگامی که تو یک خیابان شلوغ منفجر بشه تو اون خیابان راه بندان میشه ماشین ها بوق میزنن و.... حتی تصادف هم میشه
۸.ماشین شما از نظر فنی هم خراب میشود...میدونید که در نسخه های قبل یا ماشین سالم بود یا میترکید اما توی این نسخه ماشین رفته رفته خراب میشود(سرعتش کم میشود نمی پیجد) تا جایی که دیگر استارت نمی خورد
ویرایش دوم:
۹.اگه با موتور ب زمین بخورید صورتتان زخمی میشود
۱۰.بطور کلی محیط خارج از شهر بسیار زیبا تر و طبیعی تر طراخی شده
۱۱.شما میتونید با لات و لوت ها دعوا بکنید!!!
۱۲.اگر ب هواپیماتان تیر بخورد رفته رفته سقوط میکنید موتور ها از کار میافتند
۱۳.هنوز هم توی خیابانها بچه نمیبینیم نمیدونم چرا؟؟؟ بعد از ۸ نسل
۱۴.بازی بنزین نداره!!!! واقعا توی این سبک بعیده...مافیا ۱سال ۲۰۰۱ بنزین داشت!!!!
ویرایش سوم
۱۵.شرایط بارانی فوق العاده طراحی شده است..مثلا توی خیابانها چاله اب تشکیل میشوند...فک کنم لباس مردم هم تغییر میکند ....اگر سوار هواپیما بشوید پرواز بسیار سخت است
۱۶.دزدین ماشین مدل بالا و پایین فرق دارد مثلا ماشین مدل پایین درشو خودش باز میکنه ولی مدل بالا شیشه شو میشکنه
۱۷.ماموریت های اصلی بسیار داستان زیبا و متنوعی دارند مدت زمان مناسبی هم طول میکشه که توم بشن حدود ۳۰ تا ۴۵ مین
۱۸.اواخر شب و اوایل صب خیابان ها بسیار خلوت میشوند
چون این بازی را تازه خریدم این پست به مرور اپدیت میشود
Last edited by HOJ-JAT; 23-03-2015 at 23:35.
امروز رفتم گیم اسپات نظرات در مورد خبر پیشفروش نسخه پی سی رو بخونم ... مردم از خنده
ما ایرانیا که به جا خودمون که میریم کرک شده میگیریم ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمام خارجی ها هم نوشتن 2 ساله ما رو فیلم دارین .. بعد توقع داریم بازی رو پیش خرید کنیم ؟ 100 % پورتتون رو کرک شده بازی میکنیم![]()
![]()
به شخصه ترجیح میدم دیگه راک استار سری بعدی جی تی ای رو نزنه . ولی همه پی سی بازا کرک شده بازیش کنن![]()
دو تا صحنه زیبا بر خورد کردم اسکرین شات گرفتم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)