تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 379 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

فاتحه نسخه PC خوندست. Dislike Rockstar!
    ولی عکسها نشون میده فاتحه PS4 خوندس

2. 5 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

اتفاقا GTA:SA نداره. من بازیش میکنم و نصبه. شاید IV و V داشته باشن.

Sent from my ST15i using Tapatalk
    فقط GTA V داره . اونم نسخه جدیدش

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سیستم بازی به طور رسمی منتشر شد....

حداقل سیستم مورد نیاز:

• OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2 (NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
    • Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
    • Memory: 4GB
    • Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
    • Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
    • HDD Space: 65GB
    • DVD Drive

سیستم پیشنهادی :

• OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
    • Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
    • Memory: 8GB
    • Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
    • Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
    • HDD Space: 65GB
    • DVD Drive

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تاریخ انتشار بازی به 24 مارس تاخیر خورد.....

+

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درسته خیلی دوست داشتیم سریع تر بازی بیاد بیرون ولی این تاخیر زد تو ذوقمون....ولی فک کنم لازم بود چون تاخیر انداختن تو معرفی سیستم مورد نیاز بازی نشون میداد که هنوز تردید دارن و این تاخیر صرف تست چندین باره ی بازی میشه تا هیچ گونه یا حداقل باگ رو شاهد باشیم....
    این بازی رو حتما" (گرچه با تاخیر ) ولی اصلشو میخرم...دو سالیه بازی اصل نخریدم ولی به نظرم این بازی استحقاقشو داره....
    +
    سیستم بازی همچینم فضایی نبود....سیستم پیشنهادی میگه که با یه بازی ای که به خوبی بهینه شده طرفیم...مثل سری های قبلی ...

دوستان لطفا" رعایت کنن و اسپم های توهین آمیز ندن .... بیشتر ایرانی ها پولی بابت بازی نمیدن...حالا دلیل ارسال این پست های بی ربط چیه نمیدونم....

درسته که جزئیات و کیفیت بافت ها تو نسخه pc بهتره اما من حس میکنم نور پردازی تو نسخه pc خیلی خشک و بی روح شده
    تو نسخه PS3 گرمای نور خورشیدو میشد حس کرد اما رو PS4 و PC انگار خبری از اون نورپردازی نیست

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

درسته که جزئیات و کیفیت بافت ها تو نسخه pc بهتره اما من حس میکنم نور پردازی تو نسخه pc خیلی خشک و بی روح شده
    تو نسخه PS3 گرمای نور خورشیدو میشد حس کرد اما رو PS4 و PC انگار خبری از اون نورپردازی نیست
    در عکس هیچی معلوم نیست مخصوصا نورپردازی، من از PS4 خبر ندارم اما هنوز هم هیچ گیم پلی و فیلمی از نسخه PC منتشر نشده فقط چندتا عکسه، قبل از عرضه نسل هفت هم ملت از گرافیک پایین عکس ها و فیلم ها شکایت میکردن اما وقتی بازی عرضه شد فک همه افتاد پایین از گرافیک بازی

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

باید اعتراف کنم تو عکس های مقایسه ای بهترین ها تو Ps4 ــه....PC یه کم بی دلیل روشن نشون میدن عکسا....

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تو بعضی عکس ها ps4 بهتره تو بعضیا pc ! باید دید در واقعیت کدوم بهتره

8. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام
    بلاخره دبروز بازی بدستم رسید با قیمت ۲۰۵
    من سری های قبلی این بازی را از gta III تا نسخه قبلی یعنی IV بازی کردم فک کنم حدود ۴-۵ نسخه باشند

خوب بریم سر اصل ماجرا من یسری نقد بر این بازی میتویسم که برای خودم جالب بود و ممکنه دوستان هم توی همین تاپیک نوشته باشند اما من ندیدم
    اول از همه داخل پگ یک نقشه یک کد ۱ میلیون دلاری و دیسک بازی موجود هستند
    نکات جالب توجه این نسخه
    ۱.میشه گفت راک استار از نمامی امکانات دول شاک ۴ (دسته پلی استیشن ۴) استفاده کرده
    الف.چراغ دسته با توجه به وضعیت در بازی تغییر رنگ میده مثلا هتگامی که پلیس دنبالتان میافتد مانند اژیر پلیس قرمز و ابی چشمک زن میشود و اگر بازی را در اتاق تاریک بازی کنید این نور روی دیوار میافتد و بسیار جالب میشود وضعیت های دیگر هم هست که...
    ب.اسپیکر دسته برای تماس تلقنی است...مثلا گوشی که زنگ میخورد صدا از اسپیکر پخش میشود!!!! خیلی جالب هست انگاری واقها گوشی خودتان زنگ میخورد
    پ.پدال گاز با کلید r2 دقیقا شما یک پدال گاز دارید و میشود کم زیاد و یا متوسط گاز داد!!!!
    ۲.این بازی واقعا بالا شهر پایین شهر دارد!!! یعنی تیپ مردم بالا شهر خیلی فشن و شیک هست و ماشین های شیکی هم توی خیابان ها میینید اما در پایین شهر وضع فرق میکند در ساحل هم با لیاس راحتی
    میدونید که توی نسخه های قبل طرف توی ساحل و بالا شهر و پایین شهر ی تیپی داشت!!!!
    ۳.صدا گزاری واقغا استثنایی هست ! مثلا زیر یک درخت کنار رود که میروید واقعا صدا وزش باد لابلای شاخه های درخت قابل شنیدن هست!!!
    ۴.ترافیک ماشین ها بسیار طبیعی شده است..مثلا در نسخه های قبل ما توی اوتوبان دوچرخه هم میدیدم اما اینحا خبری نیست ..کامیون ها بیشتر در جاده های بین شهری هستند
    ۵.سرعت ماشین ها در جاده ها بسیار زیاد است و اصلا نمیشه پیاده از جاده ‌گذشت

ویرایش اول:
    ۶.کارکتر شما عرق می کند و لباسش خیس میشود
    ۷.انفجار خودرو بسیار طبیعی است صدا گذرای ویبره تکون خوردن دوربین ..هنگامی که تو یک خیابان شلوغ منفجر بشه تو اون خیابان راه بندان میشه ماشین ها بوق میزنن و.... حتی تصادف هم میشه
    ۸.ماشین شما از نظر فنی هم خراب میشود...میدونید که در نسخه های قبل یا ماشین سالم بود یا میترکید اما توی این نسخه ماشین رفته رفته خراب میشود(سرعتش کم میشود نمی پیجد) تا جایی که دیگر استارت نمی خورد
    ویرایش دوم:
    ۹.اگه با موتور ب زمین بخورید صورتتان زخمی میشود
    ۱۰.بطور کلی محیط خارج از شهر بسیار زیبا تر و طبیعی تر طراخی شده
    ۱۱.شما میتونید با لات و لوت ها دعوا بکنید!!!
    ۱۲.اگر ب هواپیماتان تیر بخورد رفته رفته سقوط میکنید موتور ها از کار میافتند
    ۱۳.هنوز هم توی خیابانها بچه نمیبینیم نمیدونم چرا؟؟؟ بعد از ۸ نسل
    ۱۴.بازی بنزین نداره!!!! واقعا توی این سبک بعیده...مافیا ۱سال ۲۰۰۱ بنزین داشت!!!!
    ویرایش سوم
    ۱۵.شرایط بارانی فوق العاده طراحی شده است..مثلا توی خیابانها چاله اب تشکیل میشوند...فک کنم لباس مردم هم تغییر میکند ....اگر سوار هواپیما بشوید پرواز بسیار سخت است
    ۱۶.دزدین ماشین مدل بالا و پایین فرق دارد مثلا ماشین مدل پایین درشو خودش باز میکنه ولی مدل بالا شیشه شو میشکنه
    ۱۷.ماموریت های اصلی بسیار داستان زیبا و متنوعی دارند مدت زمان مناسبی هم طول میکشه که توم بشن حدود ۳۰ تا ۴۵ مین
    ۱۸.اواخر شب و اوایل صب خیابان ها بسیار خلوت میشوند

چون این بازی را تازه خریدم این پست به مرور اپدیت میشود
    Last edited by HOJ-JAT; 23-03-2015 at 23:35.

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

امروز رفتم گیم اسپات نظرات در مورد خبر پیشفروش نسخه پی سی رو بخونم ... مردم از خنده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ما ایرانیا که به جا خودمون که میریم کرک شده میگیریم ...

تمام خارجی ها هم نوشتن 2 ساله ما رو فیلم دارین .. بعد توقع داریم بازی رو پیش خرید کنیم ؟ 100 % پورتتون رو کرک شده بازی میکنیم

به شخصه ترجیح میدم دیگه راک استار سری بعدی جی تی ای رو نزنه . ولی همه پی سی بازا کرک شده بازیش کنن

11. 4 کاربر از dverbame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

دو تا صحنه زیبا بر خورد کردم اسکرین شات گرفتم

13. 7 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shahriyar ps4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان آیا میشه در ps4 به بازی gta v سیو انداخت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •