تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 720 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خواندن هر چیزی نیازمند یک سری اطلاعات جامع از قبل هست مشکی vt30 زمانیکه سیستم infinit black روی مدار این پنل روشن باشد برابر با 0 هست ولی بر روی مدهای thx و سینما و کاستوم سیستم اینفینیت بلک از مدار این تی وی خارج میشود دلیل این مسئله حفظ گاما در منحنی صحیح است ضمنا آقای کاتزمایر در کالیبره کردن پنل vt30 سطح عمق مشکی را بر روی light قرار داده :

Picture mode: THX
    Contrast: +86
    Brightness: +54
    Color: +54
    Tint: -1
    Sharpness: 0
    Color temp: Warm 2
    Color mgmt: Off
    Photo enhancement: [grayed out]
    C.A.T.S.: Off
    Video NR: Off
    Pro settings: [grayed out]

--Aspect adjustments:
    Screen format: FULL
    HD Size: Size 2
    [others grayed out]

--PC adjustments: Grayed out

--HDMI settings: [no change from default]

--Advanced picture:
    3D Y/C filter: Off [grayed out]
    Color matrix: HD [grayed out]
    Block NR: Off
    Mosquito NR: Off
    Motion smoother: Off [grayed out]
    Black level: Light
    3:2 pulldown: On
    24p Direct in: 60Hz

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی در avforums پنل را طوری کالیبره کرده اند که عمق رنگ مشکی آن از پایونیر Kuro عمیقتر است....

شما همین الان در فروهای مختلف مطالعه بفرمائید مشکی پاناسونیک روی 0% stimuli pattern مساوی 0.0000000 فوت لامبرت هست همین عدد در مورد پایونیر کورو و شارپ الیت مساوی با 0.0005 و 0.0004 فوت لامبرت هست .
    هر برندی فلسفه ای پشت سر محصولات هست و فلسفه پاناسونیک روی بالا نگه داشتن جزئیات در نماهای تاریک بدون black crush است در مورد شارپ الیت حرفی نیست ولی مشکی hx92 در صحنه های تاریک همچنان تمایل به رنگ آبی دارد و کنتراست پائینتری هم نسبت به vt30 دارد بالا رفتن عمق رنگ مشکی در این پنل فقط زمانی حادث میشود که بک لایت پشت صحنه خاموش شود که در یک نمای واقعی هر گز این اتفاق نمیوفتد...
    نمونه:
    50VT30:
    توجه شود که در این مد اینفینیت بلک از مدار خارج شده وگرنه مشکی برابر با 0 بود.
    Calibrated black level (black screen) 0.02 cd/m2
    کنتراست واقعی
    Calibrated black level (ANSI checkerboard) 0.02 cd/m2

Sony HX923
    LED ها خاموش شده اند:
    Calibrated black level (black screen) 0 cd/m2 (LEDs turn off)
    کنتراست واقعی:
    Calibrated black level (ANSI checkerboard) 0.05 cd/m2

کد:
    کد:
    دوست من پیش از همه اینها از نظرتون متشکرم و بسیار خوب تحلیل کردید اما یکسری مشکلات و اشتباهاتی در برسیتون دارید که به قول خودتون اگر اینقدر حرفه ای به بحث نگاه میکنید باید یک مقدار اطلاعاتتون رو در مورد برند و محصولی که باهاش قیاس رو انجام میدید داشته باشید

اول از همه اینکه در لینک های HDTV Test که شما محبت فرمودید ولینک کردید مدل hx923 سونی تست شده درواقع KDL-HX923 هست و HDTV که دیوید کاتزمایر تست کرده سری Premium سونی بوده XBR-hx929 هست که با hx925 و hx923 تا حدود نسبتا زیادی تفاوت داره از 960 هرتزی بودن پنل xbr تا جزئیات دیگر (که باعث شده کاتزمایر اون نظر رو بده) .

دوست من اینکه کاتزمایر بلک لول رو روی LIGHT قرار داده بسته به تنظیم کالیبریشن ایشون بوده و حتما قرار دادن infinit black باعث مواردی میشه که ادیتور ها ترجیح دادن روی مد های دیگه مثل THX پنل رو کالیبره کنن.عدد 0 کاندلا متر مربع رو خوب Photo meter ها میسنجن لطفا یک ادیتور معتبر که به این عدد رسیده رو نقل کنید من مطالعه کنم تا مطمئن شم چون برام جالبه.(بحث کل کل نیست برام جالبه چون من مدت زیادیه که از دنیای tv ها دور بودم و سراغ avs و av نرفتم :د ی)

اما در مورد hx923 و hx925 .دوست من اینکه تنها با خاموش بودن led ها میزان نور تولیدی این tv برابر 0 کاندلا مترمربع هست و با روشن شدن led ها مشکی خیلی کمی میاد(حول و حوش قسمت روشن به خاطر روشن بودن led اون قسمت) کاملا قابل قبول هست و من در عرایض بالا تر هم عرض کردم که در گوشه ها و در تاریکی مطلق و سفیدی در پنل اندکی halo effect مشاهده میشه.من نمیدونم این برای hx929 هم هست یا خیر اما مطمئنم در گوشه های پنل برای hx929 وجود داره.اما این در نور عادی خونه غیر قابل تشخیصه ومشکی تولیدی بسیار عمیق تر از پلاسما است که در تاریکی مطلق 0.02 cd/m2 رو نشون میده.در زیر نور حتی عادی خونه مشکی یک ;ed اونم چیزی در حد hx925 بسیار عمیق تر از vt30 هست شک نکن(این رو از روی فن بازی میخوای قبول کنی یا نکنی برای من فرقی نداره دوست من اما چیزیه که بر اساس تجربه خدمتتون میگم)

یک نکته اینه که تنظیمات ادیتور ها کاملا با هم تفاوت داره و به طور مثال برای black level پانی VT30 به نظر HDTV Test مشکیش نسبت به VT20 کاهش هم داشته:

We measured the P50VT30B’s black level as being 0.02 cd/m2, which is minutely higher than last year’s TX-P50VT20 (which measured a hairline under 0.01 cd/m2)

که خوب البته با بالاتر بودن برایتنس VT30 قابل پیشبینی هم بوده.در مورد پایونیر هم من نمیدونم چرا پاینور ELITE توی بحث ها نیست چون سری ELITE پاینور در رده Premiem ها هستن و اونها باید توی بحث باشن.یا در رقابت vx300 پانی

یک نکته مهم دیگه:

مشکی PLASMA در زیر نور واقعا کاهش پیدا میکنه در فیلم های shout out 2011 کاملا مشخص بود ویکی از دوستان تصویر اون رو گذاشته که vt30 چطور در برابر یه led tv مثل d8000 چطور رنگ باخته بود. من خودم مدتها پلاسما باز بودم و تصاویر پلاسماها لذت بخش تره . اما در زیر نور(حتی نور هادیی خونه 50 تا 200 لومن) led قطعا تصاویر بسیار جذاب تری تولید میکنن.

برای همین برای پذیرایی بنده led رو واسه خونواده ترجیح دادم و برای اتاقم انشالا st30 یا vt30 شاید سری 2012 پانی
    Last edited by ramincybran; 12-11-2011 at 15:14.

2. 3 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اینم عکس از دفترچه TC-P55VT30 و TC-P65VT30 ص53 (96Hz فقط برای دوبعدی هست پس 60 و 48 مشترک دو و سه بعدی هست.)

4. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظر من این نمونه مقایسه ها فقط به درد همون کل کل کردن شرکت ها و سازنده ها میخوره وگرنه واقعا اگه یه کاربر خونگی دنبال کیفیت باشه به جای اینکه بیاد 0.02 cd/m2 رو با 0.01 cd/m2 مقایسه کنه ( که عمرا به وسیله چشم قابل تفکیک و تشخیص باشه) بهتره بره و از وسایل جانبی با کیفیت و مرغوب استفاده کنه و فکر یه بلوری پلیر خوب و کابل با کیفیت و محتوای تصویری با کیفیت بالا باشه .
    بعضی از موارد که دوستان عنوان می کنن واقعا مهم و تاثیر گذار هست . مثلا همین black level واقعا مهمه ولی نه در این حد که 0.01 رو با 0.0005 یا مثلا 0.02 مقایسه کنیم . اتفاقا چیزی که مهم تر هست توانایی پنل در نگه داشتن این مقادیر بعد از بازه های زمانی طولانی مدت هست و اینکه ببینی فلان پنل اگه black level فعلی اون 0.01 هست آیا بعد از 1 سال هم میتونه همین سطح کیفیت رو ارائه بده یا نه و این پایداری کیفیت خیلی مهم تر از اون تفاوت های جزئی هست
    به نظر من اینا بیشتر بازی تبلیغاتی هست که تولید کننده ها راه انداختن

6. 3 کاربر از Black.Hawk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست من پیش از همه اینها از نظرتون متشکرم و بسیار خوب تحلیل کردید اما یکسری مشکلات و اشتباهاتی در برسیتون دارید که به قول خودتون اگر اینقدر حرفه ای به بحث نگاه میکنید باید یک مقدار اطلاعاتتون رو در مورد برند و محصولی که باهاش قیاس رو انجام میدید داشته باشید

اول از همه اینکه در لینک های HDTV Test که شما محبت فرمودید ولینک کردید مدل hx923 سونی تست شده درواقع KDL-HX923 هست و HDTV که دیوید کاتزمایر تست کرده سری Premium سونی بوده XBR-hx929 هست که با hx925 و hx923 تا حدود نسبتا زیادی تفاوت داره از 960 هرتزی بودن پنل xbr تا جزئیات دیگر (که باعث شده کاتزمایر اون نظر رو بده) .

دوست من اینکه کاتزمایر بلک لول رو روی LIGHT قرار داده بسته به تنظیم کالیبریشن ایشون بوده و حتما قرار دادن infinit black باعث مواردی میشه که ادیتور ها ترجیح دادن روی مد های دیگه مثل THX پنل رو کالیبره کنن.عدد 0 کاندلا متر مربع رو خوب Photo meter ها میسنجن لطفا یک ادیتور معتبر که به این عدد رسیده رو نقل کنید من مطالعه کنم تا مطمئن شم چون برام جالبه.(بحث کل کل نیست برام جالبه چون من مدت زیادیه که از دنیای tv ها دور بودم و سراغ avs و av نرفتم :د ی)

اما در مورد hx923 و hx925 .دوست من اینکه تنها با خاموش بودن led ها میزان نور تولیدی این tv برابر 0 کاندلا مترمربع هست و با روشن شدن led ها مشکی خیلی کمی میاد(حول و حوش قسمت روشن به خاطر روشن بودن led اون قسمت) کاملا قابل قبول هست و من در عرایض بالا تر هم عرض کردم که در گوشه ها و در تاریکی مطلق و سفیدی در پنل اندکی halo effect مشاهده میشه.من نمیدونم این برای hx929 هم هست یا خیر اما مطمئنم در گوشه های پنل برای hx929 وجود داره.اما این در نور عادی خونه غیر قابل تشخیصه ومشکی تولیدی بسیار عمیق تر از پلاسما است که در تاریکی مطلق 0.02 cd/m2 رو نشون میده.در زیر نور حتی عادی خونه مشکی یک ;ed اونم چیزی در حد hx925 بسیار عمیق تر از vt30 هست شک نکن(این رو از روی فن بازی میخوای قبول کنی یا نکنی برای من فرقی نداره دوست من اما چیزیه که بر اساس تجربه خدمتتون میگم)

یک نکته اینه که تنظیمات ادیتور ها کاملا با هم تفاوت داره و به طور مثال برای black level پانی VT30 به نظر HDTV Test مشکیش نسبت به VT20 کاهش هم داشته:

We measured the P50VT30B’s black level as being 0.02 cd/m2, which is minutely higher than last year’s TX-P50VT20 (which measured a hairline under 0.01 cd/m2)

که خوب البته با بالاتر بودن برایتنس VT30 قابل پیشبینی هم بوده.در مورد پایونیر هم من نمیدونم چرا پاینور ELITE توی بحث ها نیست چون سری ELITE پاینور در رده Premiem ها هستن و اونها باید توی بحث باشن.یا در رقابت vx300 پانی

یک نکته مهم دیگه:

مشکی PLASMA در زیر نور واقعا کاهش پیدا میکنه در فیلم های shout out 2011 کاملا مشخص بود ویکی از دوستان تصویر اون رو گذاشته که vt30 چطور در برابر یه led tv مثل d8000 چطور رنگ باخته بود. من خودم مدتها پلاسما باز بودم و تصاویر پلاسماها لذت بخش تره . اما در زیر نور(حتی نور هادیی خونه 50 تا 200 لومن) led قطعا تصاویر بسیار جذاب تری تولید میکنن.

برای همین برای پذیرایی بنده led رو واسه خونواده ترجیح دادم و برای اتاقم انشالا st30 یا vt30 شاید سری 2012 پانی
    عرض کردم که خواندن هر مطلبی در اینترنت نیازمند یکسری اطلاعات جامع از قبل است چون وقتی در فرومی حرفه ای بحث میشود یکسری اطلاعات به صورت پیش فرض بین افراد وجود دارد ولی متاسفانه در اینجا باید با کسانی بحث شود که اطلاعات پایه کافی ندارند و تنها بر اساس اینکه یک محصولی را دارند توقع دارند بهترین محصول دنیا باشد .... مثلا در مورد شما مدل HX929 در آمریکا همان مدل HX923 در انگلستان هست و تفاوت رفرش ریت این دو را هم قبلا جناب Alucard عنوان نمودند که به دلیل سیستم پخش هست که در آمریکا 60 هرتزی هست و 960 هرتز مضربی با عدد صحیح برای 60 هرتز ان تی اس سی هست یعنی 60x16=960 ولی در اروپا 800 هرتز هست چون در آنجا سیستم پخش 50 هرتزی پال هست 50x16=800 میشود پس این دلیل تفاوت رفرش ریت...

منبعی که تائید میکند سونی hx929 در آمریکا همان hx923 یا hx925 در اروپا هست:
    Sony HX929 is available in 46, 55 and 65 inches called 46HX929, 55HX929 and 65HX929. The same TV is called either HX920, HX923 or HX925 in Europe.
    کد:
    پس این اولین ادعای غلط شما....

مورد دوم در مورد سیستم اینفینیت بلک :
    در پلاسماهای high end پاناسونیک فعال بودن آن تنها در مدهای vivid یا داینامیک صورت می پذیرد که مساله جدیدی نیست و مربوط به سال 2008 هست یعنی از مدلهای pz800 در آمریکا و در ایران py800 تا به حال که تنها در مد داینامیک و vivid سیستم اینفینیت بلک فعال میشود که عمق رنگ مشکی آن 0.0 هست دیلیل اینکه چرا سیستم اینفینیت بلک در پلاسماهای پاناسونیک تنها در مد داینامیک فعال میباشد احتمالا برخورد با پدیده black crush در مدهای سینما و thx است که توجه به تصویر life like بیش از کنتراست اهمیت دارد.
    مطلب جدیدی نیست و در همان سال 2008 در مورد آن در فرومهای حرفه ای بحثهای زیادی شده....
    مثلا یک نمونه از اندازه گیری عمق رنگ مشکی بر روی مد vivid یا همان داینامیک در مورد vt20 از سایت hdguru:

Panasonic’s “Infinite Black Pro” mode kicks in when using the “Vivid” setting and yielded a black level reading of 0.000 (meaning below our Minolta LS-100 light meter sensitivity) with a 0 IRE black test signal, making the contrast ratio indeed infinite.
    کد:
    در مورد فیلتر رنگ مشکی در اتاق روشن من در فروشگاهی با نور زیاد فیلتر st30 را دیدم و مشکی آن با مشکی یک led پاناسونیک در محیط روشن کاملا قابل قیاس بود شما خودتان می توانید بروید تجربه کنید...

به نظر من این نمونه مقایسه ها فقط به درد همون کل کل کردن شرکت ها و سازنده ها میخوره وگرنه واقعا اگه یه کاربر خونگی دنبال کیفیت باشه به جای اینکه بیاد 0.02 cd/m2 رو با 0.01 cd/m2 مقایسه کنه ( که عمرا به وسیله چشم قابل تفکیک و تشخیص باشه) بهتره بره و از وسایل جانبی با کیفیت و مرغوب استفاده کنه و فکر یه بلوری پلیر خوب و کابل با کیفیت و محتوای تصویری با کیفیت بالا باشه .
    بعضی از موارد که دوستان عنوان می کنن واقعا مهم و تاثیر گذار هست . مثلا همین black level واقعا مهمه ولی نه در این حد که 0.01 رو با 0.0005 یا مثلا 0.02 مقایسه کنیم . اتفاقا چیزی که مهم تر هست توانایی پنل در نگه داشتن این مقادیر بعد از بازه های زمانی طولانی مدت هست و اینکه ببینی فلان پنل اگه black level فعلی اون 0.01 هست آیا بعد از 1 سال هم میتونه همین سطح کیفیت رو ارائه بده یا نه و این پایداری کیفیت خیلی مهم تر از اون تفاوت های جزئی هست
    به نظر من اینا بیشتر بازی تبلیغاتی هست که تولید کننده ها راه انداختن
    اتفاقا تفاوت بین 0.01 cd با 0.02 cd خیلی زیاد هست دوست عزیز مثلا شما یک پنل دارید که 50 cd درخشش دارد زمانیکه عمق رنگ مشکی شما 0.01 باشد کنتراست واقعی شما ( نه کنتراستهایی که سازندگانی مثل سامسونگ اعلام میکنند) برابر با 5000 خواهد بود ولی زمانیکه عمق رنگ مشکی به 0.02 افت کند کنتراست 2500 به 1 میشود که دقیقا نصف است و کاملا به چشم می آید.
    تفاوت مدلهای 2010 پاناسونیک مثل vt20 با vt30 در این است که عمق رنگ مشکی vt30 در یک صحنه با کنتراست بالا ثابت میماند و داینامیسم بهتری دارد ولی vt20 افت میکند هر چند در ابتدا ممکن است عمق بهتری داشته باشد.
    Last edited by ............; 12-11-2011 at 18:40.

8. 8 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

[*]3D Refresh Rate که سه بعدی 50 هرتز رو 100 هرتز میکنه.
    سلام

البته تا جایی که من دیدم تنظیمات 3 بعدی (3D Refresh Rate) شامل سه گزینه 100 و 120 و AUTO بود که من روی 120 قرار دادم.

10. این کاربر از behroozgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

عرض کردم که خواندن هر مطلبی در اینترنت نیازمند یکسری اطلاعات جامع از قبل است چون وقتی در فرومی حرفه ای بحث میشود یکسری اطلاعات به صورت پیش فرض بین افراد وجود دارد ولی متاسفانه در اینجا باید با کسانی بحث شود که اطلاعات پایه کافی ندارند و تنها بر اساس اینکه یک محصولی را دارند توقع دارند بهترین محصول دنیا باشد .... مثلا در مورد شما مدل HX929 در آمریکا همان مدل HX923 در انگلستان هست و تفاوت رفرش ریت این دو را هم قبلا جناب Alucard عنوان نمودند که به دلیل سیستم پخش هست که در آمریکا 60 هرتزی هست و 960 هرتز مضربی با عدد صحیح برای 60 هرتز ان تی اس سی هست یعنی 60x16=960 ولی در اروپا 800 هرتز هست چون در آنجا سیستم پخش 50 هرتزی پال هست 50x16=800 میشود پس این دلیل تفاوت رفرش ریت...

منبعی که تائید میکند سونی hx929 در آمریکا همان hx923 یا hx925 در اروپا هست:

کد:
    پس این اولین ادعای غلط شما....

مورد دوم در مورد سیستم اینفینیت بلک :
    در پلاسماهای high end پاناسونیک فعال بودن آن تنها در مدهای vivid یا داینامیک صورت می پذیرد که مساله جدیدی نیست و مربوط به سال 2008 هست یعنی از مدلهای pz800 در آمریکا و در ایران py800 تا به حال که تنها در مد داینامیک و vivid سیستم اینفینیت بلک فعال میشود که عمق رنگ مشکی آن 0.0 هست دیلیل اینکه چرا سیستم اینفینیت بلک در پلاسماهای پاناسونیک تنها در مد داینامیک فعال میباشد احتمالا برخورد با پدیده black crush در مدهای سینما و thx است که توجه به تصویر life like بیش از کنتراست اهمیت دارد.
    مطلب جدیدی نیست و در همان سال 2008 در مورد آن در فرومهای حرفه ای بحثهای زیادی شده....
    مثلا یک نمونه از اندازه گیری عمق رنگ مشکی بر روی مد vivid یا همان داینامیک در مورد vt20 از سایت hdguru:

کد:
    در مورد فیلتر رنگ مشکی در اتاق روشن من در فروشگاهی با نور زیاد فیلتر st30 را دیدم و مشکی آن با مشکی یک led پاناسونیک در محیط روشن کاملا قابل قیاس بود شما خودتان می توانید بروید تجربه کنید...

اتفاقا تفاوت بین 0.01 cd با 0.02 cd خیلی زیاد هست دوست عزیز مثلا شما یک پنل دارید که 50 cd درخشش دارد زمانیکه عمق رنگ مشکی شما 0.01 باشد کنتراست واقعی شما ( نه کنتراستهایی که سازندگانی مثل سامسونگ اعلام میکنند) برابر با 5000 خواهد بود ولی زمانیکه عمق رنگ مشکی به 0.02 افت کند کنتراست 2500 به 1 میشود که دقیقا نصف است و کاملا به چشم می آید.
    تفاوت مدلهای 2010 پاناسونیک مثل vt20 با vt30 در این است که عمق رنگ مشکی vt30 در یک صحنه با کنتراست بالا ثابت میماند و داینامیسم بهتری دارد ولی vt20 افت میکند هر چند در ابتدا ممکن است عمق بهتری داشته باشد.
    اهه پس خدارو شکر راستش من قسمت نبوده اون قسمت از کامنت استاد عزیزم مهدی جان رو که رفرش ریت بالاتر رو به خاطر استاندارد pal و ntsc بوده بخونم و علت 960 و 800 هرتزی بودن این پنل هارو متوجه بشم.(خدارو شکر که شما این قسمت از کامنتشون رو به بنده گوش زد کردید و به قول خودتون اطلاعات پیش فرضتون رو با همین یک مورد به ارش کبریا رسوندید : دی)

پس پیش از هر چیزی خدارو شکر که تفاوت بین XBR ها و KDL ا نیست.به طور مرسوم همیشه XBR ها High end ]ای سونی بودن و من فکر میکردم در اینجا هم این صادق باشه که خدار شکر منتفیه.

اما RECALLING سری HX923 سونی که چند وقت پیش هم صحبتش شده بود باعث شده بود دیگه کلا سری XBR رو جدا بدونم.البته نمیدونم در ریجن 925 هم این مورد گذارش شده بود یا خیر اما برای 929 هرگز چینین چیزی نبوده (یا لاقل من خبر ندارم)

پس با کالیبره بودن 923 به این خواهیم رسید

The Sony XBR-HX929 series produces deeper black levels than any current LCD or plasma TV

البته نمیدونم کاتزمایر با pattern های تست شده در flatpanels و hdtv test به این نتیجه رسیده یا در همون خاموش بودن کل led ها که مشکی رو 0.00 کرده

درمورد اینکه چون من 925 دارم میخوام بهترین باشه سخت در اشتباهی رفیق من خدمتت عرض کردم یک مدت بسیاری نزدیک به 2 سال هست از دنیای hdtv ها دورم و من در دورانی سوپر پلاسما فن بودم و الان هم هستم(البته نه به ننگیت قدیم) و G10 پانی S10 پانی , حتی V10 برای یکی از دوستان عزیزم تیهه کردم .خدمتتون هم عرض کردم اگر یک روزی مثلا من vt30 برای اتاق گرفتم باید حالا مثلا بشم فن پلاسما؟

خدمتتون عرض کردم مشکل پلاسما ها اینه که در زیر نور عمق مشکیشون بشدت کاهش پیدا میکنه حتی پلاسما های براقی چون VT30 و ST30 اما در زیر نور کم تصویر پلاسماها هر LED TV رو دود میکنه.همون نداشتن Halo effect واسه یک پلاسما به کل led tv ها می ارزه.

عرض من در زیر نور پزیرایی و جاهای با نور کافی هست که از لذت تصاویر تولیدی پلاسما کاهش میده و led ها تصاویر بشدت براق تر و با عمق مشکی بالاتر تولید میکنن.

این نظر من دوست من بدون هیچ گونه فن بازی بر حسب تجربه خدمتت میگم.برای اتاق تاریک من vt30/st30 بهترین انتخاب ممکن هست اما برای پذیرایی led ارجح تر هست.
    Last edited by ramincybran; 12-11-2011 at 22:57.

12. 3 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام

البته تا جایی که من دیدم تنظیمات 3 بعدی (3D Refresh Rate) شامل سه گزینه 100 و 120 و AUTO بود که من روی 120 قرار دادم.
    100 واسه سیستم متداول پال هست.
    120 سیستم NTSC هست. چون شما از رسیورتون خروجی 60 هرتز گرفتین 120 واسه شما بهتر جواب میده.

14. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

[QUOTE=kambiz11000;6624156]همین الان قیمت 42 VT30 اختلافی نداره با 42 ST30
    مگه 42" vt30 اومده؟ میشه بگی کجا؟

16. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خدمتتون عرض کردم مشکل پلاسما ها اینه که در زیر نور عمق مشکیشون بشدت کاهش پیدا میکنه حتی پلاسما های براقی چون VT30 و ST30
    عرض کنم خدمت شما که عزیز جان louver filter پلاسمای st30 ای که من دیدم زیر نور مغازه ای که کاملا روشن بود مشکی را دقیقا مانند یک lcd یا led حفظ میکرد و فاصله زیادی از پلاسماهای v20 و vt20 در این مورد یعنی حفظ کردن رنگ مشکی در محیط بسیار پرنور داشت.

ولی ممکن است فیلتر های vt30 ضعیفتر باشد یا دست کم در مدلهای آمریکایی ضعیفتر از مدلهای اروپایی و آسیایی باشد اگر شما تشریف بردید یک فروشگاه پاناسونیک وقتی که پنل st30 خاموش است مشکی آن را با یک led یا lcd مقایسه کنید کاملا با آنها برابری میکند این موضوع را بنده با چشم خود تجربه کردم.

18. 3 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این پلاسما از لحاظ حرارت و دما و برق مصرفی چطوره؟
    TX-P65VT30E: 500 W
    TX-P55VT30E: 430 W
    TX-P50VT30E: 410 W
    TX-P42VT30E: 350 W
    اگه مثل st30 باشه 1مقدار گرما تولید میکنه که اگه نزدیکش بشی متوجه میشی.

20. 4 کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •