کدوم؟این سایت هواداری رئال مادرید هم خیلی داره مزخرف مینویسه...! دیگه غیر قابل تحمل شده با تیتر های مسخره ای که میزنه ! معلوم نیست طرفدار کاسیاسه یا رئال؟ یا شاید هم بر ضد خوزه..؟
همین مرجع خبری-ه؟!
کدوم؟این سایت هواداری رئال مادرید هم خیلی داره مزخرف مینویسه...! دیگه غیر قابل تحمل شده با تیتر های مسخره ای که میزنه ! معلوم نیست طرفدار کاسیاسه یا رئال؟ یا شاید هم بر ضد خوزه..؟
همین مرجع خبری-ه؟!
آره....به تیتر هایی که میزنه نگاه کن...ستون پنجم دشمنه....:(البته به علاوه تیکه های که تو متن ها میندازه که من برای پست قبل حذف کردم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این نویسندش یه آدم روان پریشه!
یه بنده خدایی به اسم حامد.ف(کامل نمینویسم..تویه سایتش هست)
3-4 سال پیش باش حرف میزدم، میگفت فقط خوزه بیاد، همه چی حله!
بعد یهو اینجور شده الان!
چند وقت پیشا باهاش حرف میزدم و از خوزه دفاع میکردم...میگفت تیم مهمتره و این داستانا..
بعد این داستان کاسیاس پیش اومد...بهش گفتم فلانی، تو که گفتی تیم مهمتره، پس چی شد؟!
کلا سیستمش همینه...روزانه حال و هواش عوض میشه!
خلاصه پدیده ای برای خودش...از اونا که خیلی خودش رو بالا میگیره..
جالبه که نظرات منتقدینش رو تایید نمیکنه و وقتی هم تایید میکنه، بیشتر از بقیه نظراتش رای مثبت میاره!
مطالبش رو من وقتی بخش فان روحم کم میشه میخونم...
اون دفعه ای یه جا نوشته بود "...تا مشخص شود مورینیو وقتی بارسا را برد، کار خاصی نکرده است"
کلا اگه از اینطور جاهای نامشخص مطلبی گذاشته نشه، بهتره..
چون این حتی خیلی وقتا ترجمه هاش هم به سمتی میرن که خودش دوست داره...یعنی جملات طرف رو عوض میکنه تا حرف خودش رو درباره شخص ثابت کنه...
نه...نیمکت نشینی کاسیاس ضررش نیست. ولی الان واقعا تیم چند دسته شده...یه سری طرف مورینیو...یه سری طرف کاسیاس...یه سری هم این وسط! واقعا با این شرایط فصل بعد چه امیدی هست وقتی همش درگیری داخلی داریم؟
خیلی شرایط بدی شده.
امروز خیلی خبر های زیادی در مورد تیم و بازیکنا بود...
رونالدو، بازیکنی با بهترین عملکرد در اروپا؛ پیشی گرفتن کریس از مسی در رنکینگ کاسترول
محتوای مخفی: متن خبر
مورینیو درفروشگاه ایکئا؛ آقای خاص آماده اثاث کشی می شود!!
مورینیو نه برای خرید خانه، بلکه برای خرید وسائلی که در اسباب کشی مورد نیاز است، به این فروشگاه رفته بود و 200 یورو خرج کرد. به نظر می رسد شمارش معکوس برای بازگشت مربی پرتغالی به استمفوردبریج آغاز شده است.
+
کاریکاتور این خبر...
کاسه صبر بازیکنان سر ریز شده . صحبت های په په،رونالدو و حالا ... راموس.
محتوای مخفی: متن خبر
منبع خبر ها:goal.com
Last edited by eman619rv; 07-05-2013 at 19:48.
با این اوضاع پس اصلا تو تیم نمیمونه
همس تقصیر کاسیاسه -- اگه 2 سال قبل به بارسلونایی ها زنگ نزده بود الان این شکلی نبودیم
//////////
دوستان به نظرتون سرمربی قطعی واسه رئال کی میتونه باشه ؟؟
با توجه به اینکه هنوز باشگاه هیچ اظهار نظری نکردی !!
1 نکته هست...قبل اینکه درباره این موضوع صحبت کنیم..نه...نیمکت نشینی کاسیاس ضررش نیست. ولی الان واقعا تیم چند دسته شده...یه سری طرف مورینیو...یه سری طرف کاسیاس...یه سری هم این وسط! واقعا با این شرایط فصل بعد چه امیدی هست وقتی همش درگیری داخلی داریم؟
اونم بحث اینکه این اخباری که میاد، تا چه حد واقعی هستن؟!
حالا بر فرض اینکه واقعی بودن..
من اون بغل کردن خوزه+راموس رو دیدم و بعد هم صحبت های جدید خوزه که گفته میخواد بمونه، فکر میکنم نشون دهنده این باشه که همه میخوان فصل بعد هرجور شده اون داستان "یکی برای همه، همه برای یکی" بشن تا تیم موفق بشه...
تنها نگرانی من، ایکر هست..
امیدوارم ایکر درک کنه که از اون مهمتر، رئال-ه...خوزه الان مربی-ه و حق داره هرکی رو میخواد بازی بده...
به نظرم اگه ایکر الان (فصل بعد) جوری رفتار کنه که به نفع تیم باشه و حاشیه درست نکنه، بعد از قهرمان(ها)ی احتمالی، میتونه به معنای واقعی کلمه تبدیل به اسطور رئال در این دهه بشه...
اما وای اگه بخواد شرایط یه چند وقت اخیر رو دوباره تکرار کنه...
+
نظر یکی تویه فیسبوک هم جالب بود...:"NO IKER IS FUCKED!! .. That is the problem.. He can't Stay .. OUR TEAM First"...آخر نفهمیدیم ما، طبق نظر این دوستمون؛ ایکر مهمتره یا تیم؟!
والا بعضی چیزا مشخصه. مثلا اینکه کاسیاس رو نیمکت خواهد بود و همین خودش کلی داستان داره.(به غلط)
پپه هم که علیه مو صحبت کرده که صحت داره.
کریس هم علنا گفته آینده مربی براش اهمیت نداره.
راموس هم که یکی در میونه!
به نظرم ساده بینانه هست اگه بگیم اختلافات زیاد عمیق نیست. هست واقعا.
احمد جان ؛ همین روان پریشی که ازش میگید ، بازی هایی که مثلا ساعت 1 بامداد تموم میشه ، به عشق رئال و طرفداراش تا خود صبح هرچی خبر هستش
ترجمه میکنه (بدون هیچ پشتیبانی مالی ) و سایتش آپدیت ترین مرجع خبری فارسی زبان هستش ، جدا از هر گونه سمت و سویی که داره ، همیشه به سود باشگاه می نویسه و
خیر باشگاه رو میخواد ، اگر باش صحبت کردی من حضوری تو میتینگی که پارسال بمناسبت 110 سالگی بود دیدمش.
خوب نیست اینطوری قضاوت کنیم ...
بالاخره خوزه کارهایی تو این چند روزه کرده که خیلیا ازش دلخور شدن ...
اصلی ترین عاملی که به این مسائل دامن میزنه ، مارکا و آ.اس هستند و تماشاگرایی که مخاطب اینا هستن و میرن استادیوم ، بنزینی اند روی آتش!
توی این قضایا ، خیلی شیر تو شیر میشه و حزب خوزه و اسطوره ها و اصل تیم با هم قاطی میشن و هر نتیجه ای که داره به ضرر تیم تموم میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)