اونی که رو دستهی صندلی بودف شماره داوطلبیه. همون رو با ش.شناسنامه داشته باشی کافیه.شماره پرونده ای که روی کارت ورود به جلسه هست با شماره پرونده پرینت ثبت نام فرق داره کدوموباید بزنیم
اونی که رو دستهی صندلی بودف شماره داوطلبیه. همون رو با ش.شناسنامه داشته باشی کافیه.شماره پرونده ای که روی کارت ورود به جلسه هست با شماره پرونده پرینت ثبت نام فرق داره کدوموباید بزنیم
به ما هم خبر بدین که بالاخره نتیجتون رو دیدین یا نه؟ من که نگران شدمبی صاحب هرچی میزنم میگه داوطلب یافت نشد
شماره پرونده ای که روی کارت ورود به جلسه هست با شماره پرونده پرینت ثبت نام فرق داره کدوموباید بزنیم
بچه ها من چند بار چک کردم اطلاات درسته ولی میگه داوطلب یافت نشد باید چیکار کنم
من شدم 1212 منطقه 2.
به نظرتون میشه آی تی تهران قبول شد؟
خب اونو من یادداشت نکردم الان از کجا پیدا کنم
یک بار سایت سازمان سنجش رو ببندید. دوباره با کمک یکی از اعضا خونواده شماره بالای کارت ورود به جلسه و شماره شناسنامه تون رو با احتیاط تو قسمت اول وارد کنین. مراقب باشن اسم و فامیلتون رو درست طبق کارت ورود به جلسه وارد کرده باشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز عبور یا رمز ورود همونیه که موقع خرید کارت اعتباری ثبت نام، همراه شماره پرونده گرفتین. اگه هنوز دارینش که کارتون رو راه میندازه. وگرنه امیدوارم کد رهگیری زیادرقمی رو داشته باشید!خب اونو من یادداشت نکردم الان از کجا پیدا کنم
پارسال 2800 قبول شده بوده البته نمی دونم که سهمیه جانبازی داشته یا نه . ولی انشا الله قبول میشید
چی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدید یا نه؟
ببخشید بچه ها من امروز قاطی کردم . رتبه ی زبانم 84 هست نه 86 !! شرمنده!![]()
Last edited by Sh.m_note; 01-08-2013 at 06:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)