تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 396 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان یه ویدئو دور همی آپ کردم(7 مگ).3 گلی که تا حالا زدم و به نظرم قشنگ بودن.(از نظر تکنیکی یا استراتژی و پاس کاری)
    از اونجایی که سایز فیلمو کم کردم(حجمش 21 مگ بود اول).فقط بگم که هر 3 گل رو با رئال زدم.گل اول و دوم مقابل بارسا و گل سومم مقابل دورتموند که همین امروز زدمش.زننده گل اول بنزما,دومی خدیرا و سومیم دوباره بنزما.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واقعا اگه آدم با این First Touch Control و کلا این کنترل توپ تازه رسیده خوب آشنا بشه و اخت بگیره خیلی بازی جذاب تر میشه.تا مدت ها تمرین کردم تا بالاخره امروز کنترل توپمو قوی کردم.گل سوم رو ببینید متوجه میشید چی میگم.با کنترل توپ با رونالدو راحت تونستم بین دو تا حریفم یه فاصله باز پیدا کنم و پاسو بندازم.گل دومم که بازم با کنترل توپ انداختمش هوا و یه ضرب کنجش کردم.
    در کل زیباترین گلا رو میتونید با کنترل توپ خوب بزنید(اگر چه خودمم هنوز توی وقتایی که دریبلای خوشگل میزنم کنترلش برام خیلی خیلی سخت میشه) به خصوص اگه توپو بندازید هوا شوت کنید.تا حالا سه گل اینطوری زدم نمیدونم چرا بیشتر اینجور ضربات میرن برای کنج دروازه و کم پیش میاد دروازه بان بگیرشون معمولا یا گل میشن یا کرنر.
    شما هم بیاید فیلمای گلاتون(که از این سه تای ضایع من خیلی زیباترن) رو بذارید دور همی هم یاد بگیریم از همدیگه هم حال کنیم!(با Fraps فیلم گرفتم با Xilisoft Video Converter هم فرمت و سایزشو عوض کردم.اولش سایز 420 مگ بود!(Fraps اینطوریه : دی) ولی بعدش شد 21 مگ چون بازم زیاد بود سایزو کم کردم شد 7 مگ)
    گل قشنگ اکثرا در مقابل یوزر میشه زد . این cpu خیلی مصنوعیه . کلا بازی در مقابل یوزر واسه همینش قشنگ تره که کارهای تاکتیکی و تکنیکی زیبایی میشه انجام داد و گل های زیبایی هم زد .
    تا حالا کسی دیده cpu گل قشنگ هم بزنه ؟
    والله من امروز گل قشنگ زیاد خوردم ازش : دی
    مقابل همین دورتموند آخر سر 3-2 بردمش.دوتایی که زد تک بودن!یه دونه که زاویه بسته بود گفتم عمرا گل بشه ولی زد خورد به تیر دروازه ریباند شد تو محوطه منم که فکر میکردم میره اوت و فکر نمیکردم به تیر بخوره دفاع رو ول کرده بودم برا همین یه از همونجا یکیشون هد شیرجه ای زد و گل : دی
    یه دونه هم که از راه دور به توپ بستن منو!آخر سرم تو هوا بود توپ کاسیاس برش گردوند از شانسم افتاد دست هافبکشون اونم از همون فاصله یه شوت کرد(کاسیاس برنگشته بود) و در نتیجه گل زیبایی خوردم.
    ولی تیمی که یه بار بهم گل قشنگ نزده بارسا هستش.کلا CPU با ستاره ها گل های ضایع و مسخره میزنه.یارو با مسی اومد همه رو دریبل زد پاس داد به اینیستا اونم یه شوت زد و گل.همه گلاش اینطوری و واقعا نمیشه مسیو گرفت توش درو میکنه میره.ولی تیمایی که ستارشون کمتره معمولا گلاشون به دل میشینه!

2. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

آونهايي كه عاشق هولو برو تو گلو هستند! از اين بازي انتقاد ميكنن برادر من يكم واسه بازيهات وقت بزار ،تند تند ميري جولو فصلا رو رد ميكني با يك تركيب ثابت بدون استراتژي خاص ميخواي همه تيما رو 6 تايي كني؟!

من خيلي از گلام رو ريباند به ثمر ميرسه خيلي از سانتر هام رو سر مهاجم فرود مياد و گل هاي قشتنگي هم با سر زدم در حالي كه قبلا نميتونستم ولي با كمي وقت گذاشتن و تمرين كردن و كار با منو بازي تونستم ار بازي بيشتر لذت ببرم.

بعد از برد هاي خوب مقابل تيمهاي بزرگ وقتي در بازي بعد مثلا با تيم رده 18 بازي ميكنيد اتفاقا بايد وقت زيادي روي تركيب بزارين يعني حتما جابجايي بايد داشته باشيد چون معمولا cpu دست شما رو ميخونه پس بازم در نهايت تكرار ميكنم بايد براي هر بازي وقت گذاشت و با حوصله پيش رفت!
    Last edited by ragbar12; 05-11-2012 at 00:00.

4. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

واقعا بازي با يوزر يه حال ديگه ايي داره ديشب من با khelane بازي كردم خيلي حال داد..اصن بازي با سي بي يو يطنواخت ميشه بعد از چند فصل..جون همه چي مصنوعيه

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

هر بازی بعد یک مدت عادی میشه با سی پی یو بخوای بازی کنی فیفا هم همینه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آونهايي كه عاشق هولو برو تو گلو هستند! از اين بازي انتقاد ميكنن برادر من يكم واسه بازيهات وقت بزار ،تند تند ميري جولو فصلا رو رد ميكني با يك تركيب ثابت بدون استراتژي خاص ميخواي همه تيما رو 6 تايي كني؟!

من خيلي از گلام رو ريباند به ثمر ميرسه خيلي از سانتر هام رو سر مهاجم فرود مياد و گل هاي قشتنگي هم با سر زدم در حالي كه قبلا نميتونستم ولي با كمي وقت گذاشتن و تمرين كردن و كار با منو بازي تونستم ار بازي بيشتر لذت ببرم.

بعد از برد هاي خوب مقابل تيمهاي بزرگ وقتي در بازي بعد مثلا با تيم رده 18 بازي ميكنيد اتفاقا بايد وقت زيادي روي تركيب بزارين يعني حتما جابجايي بايد داشته باشيد چون معمولا cpu دست شما رو ميخونه پس بازم در نهايت تكرار ميكنم بايد براي هر بازي وقت گذاشت و با حوصله پيش رفت!

سلام
    امیدوارم فکر نکنید که من با شما دارم لجبازی میکنم
    اما وقت گذاشتن و ترکیب چیدن ربطی به تقلب و یا باگ در بازی نداره
    وقتی توپ به بدن بازیکن سی پی یو میخوره و میبینی که بازیکن حریف خودش رو جلوی شما به حالتی قرار میده که شما نمیتونی به سمت توپ بری و دوباره خودش توپ رو بر میداره مشکل از من نیست که؟
    یا موقعی که توپ نزدیک بازیکن من هست و من سوییچ میکنم تا برم سمت توپ و توپ رو بگیرم ولی بجای اون بازیکن نزدیک به توپ من یکی دیگه انتخاب میشه و فرصت برای من از دست رفته

حتی شده تو محوطه جریمه حریف توپ جلوی بازیکن من بوده و من هر چی با سرعت دسته رو تکان دادم تا بازیکنم برم توپ رو بگیره تکون نخورد تا سی پی یو اومد و توپ رو گرفت
    نمیدونم شاید به خاطر این باشه که بازی من کرک هست و با بازی اورجینال فرق میکنه
    ولی اینهایی که من گفتم دروغ و من درآوردی نبوده و چیزهایی بوده که دیدم البته بیشتر این اتفاقات در کرر مود میافته و در بازی عادی که خارج از اون باشه حتی میبینی در حمله و در دفاع بازیکنات مشارکت خوبی دارن ولی در کرر مود حتی زمانی که اولترا اتچ میزارم باز هم بازیکنام به سختی به حمله اضافه میشن

به هر حال قصدم اسپم و یا ایراد الکی گرفتن نبوده و نیست و با تمام این حرفها فیفا بازی میکنم و از بازیش لذت میبرم
    راستی چطوری میشه فهمید حریف چه نوع تاکتیکی تو بازیهای قبلیش داشته جایی هست که بشه از حریفت قبل از بازی اطلاعاتی کسب کنی ( در کرر مود)؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

باز هم میگم دوستان یا بازی اصلی رو بخرن و یا یه جوری بازیشون رو آپدیت کنن...
    بازی 3 بار آپدیت شده و به نظر من خیلی هم منطقی شده...
    باید تمرین داشته باشید و الکی بازی رو جلو نبرید....
    من از 12 بازی که با فیورنتینا داشتم 6 تا بازی بدون گل خورده داشتم و خیلی از بازیهام رو هم یا حساب 1-0 بردم...واقعا بازی برا من جذاب شده واصلا نمی تونم ولش کنم...
    خبری هم از حمله های زیاد سی پی یو و گل های زیاد نیست...
    هم من تو بازی اشتباه دارم و هم سی پی یو و بیشتر اوقات اشتباهات سی پی یو بیشتره و من هم از اشتبا هاتش استفاده می کنم...
    اکثر این باگها رو هم که میگید من ندیدم....

9. این کاربر از Ramos1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

باز هم میگم دوستان یا بازی اصلی رو بخرن و یا یه جوری بازیشون رو آپدیت کنن...
    بازی 3 بار آپدیت شده و به نظر من خیلی هم منطقی شده...
    باید تمرین داشته باشید و الکی بازی رو جلو نبرید....
    من از 12 بازی که با فیورنتینا داشتم 6 تا بازی بدون گل خورده داشتم و خیلی از بازیهام رو هم یا حساب 1-0 بردم...واقعا بازی برا من جذاب شده واصلا نمی تونم ولش کنم...
    خبری هم از حمله های زیاد سی پی یو و گل های زیاد نیست...
    هم من تو بازی اشتباه دارم و هم سی پی یو و بیشتر اوقات اشتباهات سی پی یو بیشتره و من هم از اشتبا هاتش استفاده می کنم...
    اکثر این باگها رو هم که میگید من ندیدم....
    اگه لجندری بازی میکنید و تو نصف بازی ها گل نخوردید واقعا ایول دارید. من که تو 38 هفته لیگ تو 30 بازیش گل میخورم!
    حالا نمیدونم برای شما چون آپدیت میشه بهتر شده یا من بلد نیستم دفاع کنم. دفاع خوب هم گرفتم ولی باز مشکلم سرجاشه
    سیستم رو هم هرچی دفاعی میکنم باز به یه شکلی گل میخورم

1 بار مقابل سمپدوریا 6-0 جلو بودم و تیم حریف تو قوطی بود، گفتم آخ جون گل نخوردم بعد دقیقه 90 توپ رو انداختن لب خط اوت نزدیک محوطه جریمه و بازیکنشون پشت به دروازه (!) یه سانتر مثل جت کرد و مهاجمشون هم هد زد تو گل. من اصلا هیچکاری نتونستم بکنم
    یه لحظه یاد فوتبالیست ها افتادم که دروازه بان حریف سر جاش میخوب میشد

هد زدن هم خیلی سخت شده. من تو fifa 11 هیچکس نمیتونست رو سرم هد بزنه و حتی تو 12 هم تو دقاع همه هدها رو میزدم ولی الآن هروقت توپ سانتر میشه میترسم!

دوستان در ضمن فکر کنم یه رکوردی هم زدم. تا حالا کسی تو 20 دقیقه اول بازی 4 تا گل خورده؟
    خیلی اون 20 دقیقه جالب بود. اصلا توپ رو نمیتونستم بگیرم و هر ضربه ای میزدن میرفت تو گل! هرچند بازی آخرش 4-2 شد

الآن اواسط فصل سوم هستم و یه بار قهرمان جام حذفی شدم و آرزو به دل برای قهرمانی نموندم!

راستی چجوری میشه صحنه های بازی و گل ها رو ضبط کرد که بعدا بشه آپلود کرد؟؟
    Last edited by MCSE MAN; 05-11-2012 at 14:14.

11. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

سلام
    امیدوارم فکر نکنید که من با شما دارم لجبازی میکنم
    اما وقت گذاشتن و ترکیب چیدن ربطی به تقلب و یا باگ در بازی نداره
    وقتی توپ به بدن بازیکن سی پی یو میخوره و میبینی که بازیکن حریف خودش رو جلوی شما به حالتی قرار میده که شما نمیتونی به سمت توپ بری و دوباره خودش توپ رو بر میداره مشکل از من نیست که؟
    یا موقعی که توپ نزدیک بازیکن من هست و من سوییچ میکنم تا برم سمت توپ و توپ رو بگیرم ولی بجای اون بازیکن نزدیک به توپ من یکی دیگه انتخاب میشه و فرصت برای من از دست رفته

حتی شده تو محوطه جریمه حریف توپ جلوی بازیکن من بوده و من هر چی با سرعت دسته رو تکان دادم تا بازیکنم برم توپ رو بگیره تکون نخورد تا سی پی یو اومد و توپ رو گرفت
    نمیدونم شاید به خاطر این باشه که بازی من کرک هست و با بازی اورجینال فرق میکنه
    ولی اینهایی که من گفتم دروغ و من درآوردی نبوده و چیزهایی بوده که دیدم البته بیشتر این اتفاقات در کرر مود میافته و در بازی عادی که خارج از اون باشه حتی میبینی در حمله و در دفاع بازیکنات مشارکت خوبی دارن ولی در کرر مود حتی زمانی که اولترا اتچ میزارم باز هم بازیکنام به سختی به حمله اضافه میشن

به هر حال قصدم اسپم و یا ایراد الکی گرفتن نبوده و نیست و با تمام این حرفها فیفا بازی میکنم و از بازیش لذت میبرم
    راستی چطوری میشه فهمید حریف چه نوع تاکتیکی تو بازیهای قبلیش داشته جایی هست که بشه از حریفت قبل از بازی اطلاعاتی کسب کنی ( در کرر مود)؟
    دوست من اين مسئله ي كه ميگي براي من هم اتفاق ميوفته ولي نه توي هر بازي بلكه بصورت رندوم واتفاقي در بازيهاي مختلف.
    قرار باشه همه چيز شسته رفته و تر وتميز و هر چيز سر جاي خودش باشه كه بازي يك هفته نشده خسته كنند ميشه وبه شدت تكراري!
    من از همين چيزاي فيفا خوشم مياد شايد مشكل از منه! ولي فوتبال واقعي هم همينطوره گاهي ميبيني بازيكناي بزرگ اشتباهاتي ميكنن كه ادم هاج و واج ميمونه!
    يا تيمهاي قوي در بعضي بازيا چنان اشتباهاتي ميكنن كه ادم ميمونه چطور اين تيم مثلا صد جدوله! ماهيت فوتبال همينه! همينه كه فوتبالو پر طرفدار ترين رشته ورزشي كرده در دنيا . شما ميخواي تو هر بازي بدون سوتي وبه ديد خودت بدون باگ بازيها رو ببري بري جولو حالشو ببري! به هر حال سلايق فرق ميكنن ولي باز هم ميگم ماهيت فوتبال يه چيز ديگه هست.

ودر اخر اينكه به نظر من فيفا با اين كارا ميخواد كاري كنه كه قلق بازي دست كسي نياد يا خد اقل دير قلق بازي دست كاربر بياد
    قلق بازي دست ادم بياد ديگه بازي ارزش بازي كردن نخواهد داشت چون تكراري خواهد شد و به شدت خسته كننده!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوست من اين مسئله ي كه ميگي براي من هم اتفاق ميوفته ولي نه توي هر بازي بلكه بصورت رندوم واتفاقي در بازيهاي مختلف.
    قرار باشه همه چيز شسته رفته و تر وتميز و هر چيز سر جاي خودش باشه كه بازي يك هفته نشده خسته كنند ميشه وبه شدت تكراري!
    من از همين چيزاي فيفا خوشم مياد شايد مشكل از منه! ولي فوتبال واقعي هم همينطوره گاهي ميبيني بازيكناي بزرگ اشتباهاتي ميكنن كه ادم هاج و واج ميمونه!
    يا تيمهاي قوي در بعضي بازيا چنان اشتباهاتي ميكنن كه ادم ميمونه چطور اين تيم مثلا صد جدوله! ماهيت فوتبال همينه! همينه كه فوتبالو پر طرفدار ترين رشته ورزشي كرده در دنيا . شما ميخواي تو هر بازي بدون سوتي وبه ديد خودت بدون باگ بازيها رو ببري بري جولو حالشو ببري! به هر حال سلايق فرق ميكنن ولي باز هم ميگم ماهيت فوتبال يه چيز ديگه هست.

ودر اخر اينكه به نظر من فيفا با اين كارا ميخواد كاري كنه كه قلق بازي دست كسي نياد يا خد اقل دير قلق بازي دست كاربر بياد
    قلق بازي دست ادم بياد ديگه بازي ارزش بازي كردن نخواهد داشت چون تكراري خواهد شد و به شدت خسته كننده!
    غیر منطقی بازی کردن cpu چه ربطی به تکراری نشدنش داره . cpu اگه راست میگه هر بار تاکتیک جدا بچینه . یه کم فرمیشن عوض کنه . کلا مثل ادم بازی کنه . حتی تکنیک بره . اما غیر منطقی بازی نکنه . اگه واقعا بازیش خوب باشه خوب ادم باخت رو میپذیره و فوقش اگه از شکست بدت اومد میری میزاریش روی درجه اسون .
    مشکل اینجاست که حتی توی لجندری لااقل من یکی از این cpu بهتر بازی میکنم . فقط راحت گل میخورم . چه میشه کرد . هر کار هم بکنم باز هم همون گلهای مفتی رو میخورم . cpu کاملا مفتی میاد به من گل میزنه . سر چی ؟ سر اینکه همه کارهاش دقیقه . مثلا یک موقعیت فقط واسش پیش میاد و همون رو چنان تبدیل به گل میکنه که دلت میخواد فیفا رو ترک کنی .
    اما منی که این همه موقعیت داشتم توی بازی الکی الکی میبازم . کاش تک و توکی از بازی ها اینطوری باشه اما توی هر بازی همینطوره .
    یه چی میگم . اومدم کریر رو روی پروفشنال رفتم . توی 4 تا بازی همه رو 10-0 ، 7-0 و 6-0 ، 8-0 زدم حتی بازی های دیگه رو هم راحت و با اختلاف زیاد بردم . بعد از اسونی بازی حالم به هم خورد و گذاشتمش روی world class . بازی بعدی 3-0 باختم . یعنی فقط تفاوت درجه سختیش توی حلقم .

دقیقا توی این بازی که کردم مشکلات و باگهایی پیش اومد که توی بازی های قبل پیش نیومد . مثلا به لطف تنه های های زیاد cpu سه تا بازیکن مهمم همون اول مصدوم شدن . داور هم که کاملا داشت وسط زمین ماست میخورد .
    دیگه یه چندتا بازی کردم اما همون نتایج . دوباره گذاشتم روی pro و باز هم 10-0 و 9-0 و .... . تازه خوبه یه تیم سه ستاره برداشته بودم .

جالبه که توی بازی معمولی روی لجندری به راحتی میبرم بازی ها رو . اما این کریر کاملا منطق حالیش نمیشه .

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من هم قبل از آپدیت ها یه سری مشکلات داشتم....
    مثلا زیاد گل می خوردم و سی پی یو خیلی غیر واقعی بازی می کرد....البته من باز هم میبردمش ولی بازی 6-4 یا 7-2 یا مثلا 4-3 زیاد داشتم....
    اکثر هدها رو سی پی یو میزد....
    ولی بعد از آپدیت ها بازی به شدت منطقی شده و اصلا مثل قبل نیست به صورتی که میشه تو بازیهای سخت و نزدیک حتی از یک گلی که زدی هم دفاع کنی...
    هدها هم الان من 80 درصدشون رو می زنم و خیلی کم پیش می یاد سی پی یو بتونه هد بهم گل بزنه...
    یه چیز دیگه هم اینکه دیگه از مصدومیتهای بی جا خبری نیست و اگه باشه هم در حد 10 روز تا 2 هفتس....
    به خاطر همین هم میگم یه راهی پیدا کنید که بتونید بازی رو حتما آپدیت کنید...
    در ضمن من رو لجندری بازی می کنم و الان هم تو کریر جدیدم با فیورنتینا با اختلاف 1 امتیاز سوم هستم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •