ممنونم که یادآوری کردین
بله فراموش کرده بودم
محتوای مخفی: Click to view
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
ممنونم که یادآوری کردین
بله فراموش کرده بودم
سلام.
من یک کامپیوتر دارم که شب ها به اینترنت وصل میشه و فایل دانلود می کنه و اصولا هم کاری باهاش نمی کنم . چون سیستم کمی ضعیف هست برای محافظت از -- و اینجور مسائل چه چیزی پیشنهاد می کنید ؟
قبلا کمودو داشتم تا اینکه اذیتم کرد و بعد از پاک کردن دوباره که نصب کردم نتونستم اصلا ریموت کنترل بشوم (دو تا کامپیوتر دارم که به این یکی ریموت میشم) . بی دردسر بودن و سبک بودنش برام خیلی مهم هست .
البته نمیدونم بهتره فایر وال بگیرم با اینترنت سکوریتی .
ممنون میشوم راهنمایی کنید .
اینترنت سیکروبتی بهتره .
خوب چون سیستم ضعیف هست باید اینترنت سیکروبتی سبک نصب کنی
یک سوال ازت دارم تو سیستمت چیز خیلی مهمی داری که نباید -- بشی ؟
اگه فایروال خالی بخوای که مثل کمودو گیر بده و هر اتفاقی بخواد تو کامپیوترت بیافته بهت خبر بده ( رقیب کمودو ) . انلاین ارمور رو پیشنهاد میکنم که مثل کمودو hips قدرتمندی داره
ولی اگه اینترنت سیکروبتی بخوای نود اسمارت رو پیشنهاد میکنم نسخه 6 فینال
میتونید مشخصات سیستم خودتون رو قرار بدین؟
ممنون .
در واقع سیستمی که دارم (از یکی از بچه ها گرفتم که نمی خواستش و کانفیگش اینه : رم 512 ddr و پنتیوم 2.4 دوهسته ای )
در واقع هیچ چیز مهمی توش نیست و فقط محلی برای نگه داری موقت فیلم های دانلودی ام هست که بعد از مدتی منتقلشون می کنم به کامپیوتر اصلی - ریموت دسکتاپ میشم بیشتر بهش و امنیتش هم برای اینه که خیلی ولنگ و باز نمونه . چون اگر هکی چیزی بشوم یا ویندوز از کار بیفته ( با توجه به اینکه به زحمت تونستم روش ویندوز نصب کنم- واقعا به زحمت ) برام مهمه .
با این مشخصاتی که دارین شما از Comodo Internet Security یا Kaspersky Internet Security 2014 و یا Emsisoft Internet Security 8.1 استفاده کنید
چرا Comodo ؟ چون سبکه، رایگانه، امنیتتون رو تامین میکنه، فایروال قدرتمندی داره، حجم آپدیت کمی داره، پشتیبانی از زبان پارسی
چرا Kaspersky ؟ چون سبکه، کد فعالسازی براش پیدا میشه، فایروالش قویه، حجم آپدیتش کمه، امنیتتون رو عالی تامین میکنه
چرا Emsisoft ؟ دو موتور اسکن، فایروال خوب، پشتیبانی از زبان پارسی، رفتار شناسی، قدرت شناسایی عالی
من فقط چند تا از مزیت های این برنامه های امنیتی رو بهتون گفتم
انتخاب با خودتونه
Eset Smart Security رو پیشنهاد میخواستم بدم ولی بخاطر فعال کردنش با سریال که واقعا اذیت کننده هستش، کنار گذاشتم
Avast internet Security هم خوبه ولی برا آپدیتش چون ایران تحریم هستش، یا باید از طریق آپدیت آفلاین اقدام به آپدیت کنید و یا با شیشه شکن!!!
شما هم با اون پیشنهاداتون میگه با کمودو مشگل دارم بعد شما کمودو پیشنهاد میدید
میگه رم کامپیوترش 512 هست بعد شما کاسپر با امسی سافت پیشنهاد میدید
اوست هم که تحریمه نباید پیشنهاد میدادید
اون وقت واسه نود 32 فعال کردنش سخته ام سی سافت نیست ؟!!!!
دوست عزیز با این مشخصاتی که شما دارید من فکر میکنم ویندوز شما xp هست درسته ؟ یا ویندوز 7 نصب کردی؟ اگه 7 هست فایروال خودش کافی هست و فقط به یک انتی رایگان سبک نیاز پیدا میکنی اگه xp هست بگو یک فکری برات بکنیم .
System Request for Comodo
System Request for Emsisoft
System Request for Eset
System Request for Kaspersky
پدرام جان پیشنهاد دادن مشکلی نداره!
سعی ما بر اینه که گزینه هایی رو پیش روی کاربران قرار بدیم تا بتونن راحتتر انتخابشون رو به ما بگن تا بتونیم به بهترین نحو راهنماییشون کنیم
قصد تحمیل کردن عقاید خودمون رو هم به کسی نداریم!
Kaspersky رو پیشنهاد دادم چون نسخه ی 2014 بسیار سبکه و راحت و کاربرپند
Comodo رو پیشنهاد دادم چون سبکه، حافظه کم مصرف میکنه، از آپدیت آفلاین پشتیبانی میکنه و رایگانه و بی دردسر
Avast رو گفتم چون کسی که فیلم دانلود میکنه، شیشه شکن هم داره!!
Eset خوبه براش ولی دنبال سریال گشتن کمی اذیت میکنه
Emsisoft هم عالیه چون خیلی نگانه امنیته سیستمشه
![]()
عزیز من شما کلا نمیخوای قبول کنی پیشنهاد اشتباهی دادی
همینطور که خودت لینک دادی کاسپراسکی و ام سی سافت حداقل 1 گیگ رم میخوان ولی دوست ما کامپیوترش حداکثر 512 مگ رم داره (400 مگ در دسترسه )
با کمودو هم که مشگل داره و میگه نمیخواد نصب کنه
اوست هم که تحریمه و اپدیتش دردسر داره کسی که این کامپیوتر رو دار فقط برای نگه داری فیلم و دانلودم اونم شب ها نمیخواد دردسر داشته باشه میخواد راحت باشه
نود 32 رو هم که بهش پیشنهاد ندادین و گفتین دردسر فعال سازی داره ( تا حدودی اشتباه گفتین چون سریال برای نود زیاد هست فقط زود سریال هاش بلاک میشه )
برای همین من دارم میگم تمام پیشهاد های شما اشتباه هستن . پیشنهاد دادن مشگلی نداره ولی ببینین طرف چی میخواد و چی میگه و چی میتونه نصب کنه بعد پیشنهاد بدین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ناراحتت کردم ببخشید .![]()
Last edited by pedram_01; 08-10-2013 at 17:29.
نود که اصلا مشکل فعال سازی نداره
لینک فرستادم راحت فعال میشه
اونقدری که برای نود یوزر هست برای هیچ نرم افزاری نیس
راستی نورتون رو نگفتین
فقط مشکلش آپدیت یه کم زیادش هس![]()
Last edited by ~~~; 08-10-2013 at 15:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)