با کسی که اشتباه کرده و خسارتی زده (مثلاً یک فایل را روی سیستم پاک کرده!) و حالا به جای معذرتخواهی میگه آن فایل فایل مهمی نبوده!!! (و معنی اون فایل مهمی برای من بوده را نفهمه!) چه رفتاری باید کرد؟
با کسی که اشتباه کرده و خسارتی زده (مثلاً یک فایل را روی سیستم پاک کرده!) و حالا به جای معذرتخواهی میگه آن فایل فایل مهمی نبوده!!! (و معنی اون فایل مهمی برای من بوده را نفهمه!) چه رفتاری باید کرد؟
اگر شرایط شغلی محسوب میشه و شما یا فرد دیگه کارفرما هستید که باید حتما جریمش کنید...
در غیر اینصورت به نظر میرسه بهتره به اون فرد اعتماد خیلی کمتری داشته باشید و یا دسترسی بهش ندید یا اینکه از فایلها بک آپ داشته باشید
من واقعا راهکار دیگه ای به ذهنم نمیرسه. بخوایم با منطق طرف بحثی بکنیم، سر انجامی نداره
از لحاظ فنی هم پیشنهاد میدم اگر فایل رو ندارید، از نرم افزار ریکاوری استفاده کنید. احتمال برگشت فایل زیاده![]()
قضیه فایل یکی از دستهگلهای ایشان است!
ایشان در مقابل اشتباهاتشون پاسخگو نیستند (نه معذرتخواهی میکنند و نه جبران!) و اعتراض هم میکنند که چرا داری قضیه را بزرگش میکنی! چیزی نشده که!
میخوام بدونم با این تیپ آدمها در محیط غیرکاری چطور باید رفتار کرد؟
شباهت این افراد به نسل آدمیزاد تنها شباهتی ظاهریست؛
کسی که چنین رفتاری از خودش نشون میده بعید میدونم برای نظر شما ارزشی قائل باشه.
با این حال به نظرم بد نیست شانس خودتون رو برای حل این مشکل امتحان کنید.
البته توجه کنید که عصبانی شدن و تندگویی شما به نفع اون تموم میشه
میتونید بگید:
فایلی رو که حذف کردید، الان به شدت بهش نیاز دارم و چنانچه این مشکل حل نشه شما باید مسئولیت تـبـعاتـش رو بر عهده بگیرید.
برعکس؛ شما دارید کارتون رو کوچیک و کم اهمیت جلوه میدید!چرا داری قضیه را بزرگش میکنی! چیزی نشده که!
درستی یا نادرستی کار شما، به درجه ی اهمیت این فایل بستگی نداره. امیدوارم لااقل در این مورد مسئولیت کار خودتون رو به عهده بگیرید.
اقا من یه مشکلی دارم
من نمیتونم جواب تعارف و ... رو بدم مثلا من یه سلام میکنم طرف ۱۰۰ تا چیز میگه دنبالش منم جواب بلد نیستم بدم طوریه ایا ؟ یا کلی ترش این که زشته جواب تعارف و .... دیگران رو ندیم؟ در کل جواب تعارف هایی رو که میکنن بلد نیستم حالا هر زمینه ای که باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by m-530; 28-11-2014 at 17:54.
سلام؛
برای امر ازدواج دو پایه ی ترازو باید فراهم باشه: عشق و علاقه - شرایط ازدواج
با نبودن هر یک از اینها ستون های زندگی به شکل محکمی نمیتونه ساخته بشه.
مع الوصل بستگی به دختر هم داره، برخی از خانوم ها قصد ادامه تحصیل دارن تا پایان دانشگاه و برخی قصد ازدواج.
خواستگاری کردن هم که جرم نیست اما پیشنهاد میکنم بیشتر صبر کنید تا شرایط ازدواج براتون فراهم بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by m-530; 28-11-2014 at 18:48.
به هرحال شما تا این پیشنهاد رو بهش ندید، متوجه احساس قلبی ایشون نسبت به خودتون نمیشید.
اشکالی نداره، به نظرم باید بهش پیشنهاد بدید و بستگی به طرف مقابل داره که قبول کنه یا نه ....
چهار تا از اون تعارف هارو بنویس تا برات مثال بزنم چی باس بگی.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)