سلام
اولی: مربوط به سازگار بودن با محیط زیست. گزارشهایی که در این زمینه تهیه شده.
دومی: همون معادل تمام وقت معنی میده. باید دید متن به چه چیز اشاره داره.
سلام
اولی: مربوط به سازگار بودن با محیط زیست. گزارشهایی که در این زمینه تهیه شده.
دومی: همون معادل تمام وقت معنی میده. باید دید متن به چه چیز اشاره داره.
سلام
لطفا متن زیر رو به انگلیسی ترجمه کنید.
اکانت من توسط ادمین بن شده. من کار خلاف قانون انجام دادم؟ لطفا بفرمائید تا مشکل رو حل کنم.
با سپاس
فکرکنم شما یه یه سالی هست درگیر این مشکلی. امیدوارم هرچه زود تر مشکلتون حل شه
Doing nothing against rules, my account is banned by admin, would you please tell me what is the problem
سلام.
ازلطفتون ممنونم. نه این یه مشکل دیگه است.مشکل اصلی من اینکه این انگلیسی رو وقت نکردم یاد بگیرم.
![]()
خواهش میکنم
من الان خودم یه مشکل اساسی پیداکردم - اونم اینکه به محض اینکه میخوام وارد شبکه بشم کامپیوترم ری استارت میشه نمیدونم چه مرگشه - بعدچند بار ری استارت شدن الان بالا خره تونستم وارد شبکه شم
کسی علتش رو نمیدونه؟ البته میدونم به اینجا ربطی نداره - گفتم شاید از دوستانی که اینجا هستن کسی بتونه کمک کنه - ممکنه ویروس باشه؟
اگه این متن رو هم ترجمه کنید کارم راه می افته.
ترافیک سایت ما واقعی هست. چون در داخل ایران سایت ما و همینطور سایت شما بلاک شده، کاربران داخلی مجبور به استفاده از v.p.n هستند. البته تعداد زیادی از کاربران سایت هم در خارج از ایران هستند که اون ها این مشکل رو ندارند. لطفا دوباره این مشکل رو بررسی کنید. به سایت ما هم نگاه کنید شکتون برطرف می شه.
ممنونم.
البته من در این زمینه تخصص ندارم ولی من هم یه همچین مشکلی دارم. البته مال من مربوط به بلندگو هست. اگر بعد از بالا اومدن سیستم بلندگو رو روشن کنم سیستم ریستارت می شه. حتما باید قبلا این کارو بکنم. احتمالا مودم یا کارت شبکه سیستمتون دچار مشکل شده باشه. شاید هم مشکل نرم افزاری باشه. به نظرم مودم و کارت شبکه رو تست کنید.
Due to the blockage of our site and also your site in Iran, there is a real traffic on our site and indoor users must use V.P.N , of course we have a lots of outdoor users who none of them hase such a problem, please check the problem again, to solve your doubts you can check our website.
Last edited by sajjad1973; 14-12-2012 at 20:10.
این جمله لطفا ،در ترجمش شک دارم
anderson has found Jesus
همینطوری ساده بگیم میشه این ( بستگی داره که بدونیم داستان چیه)
اندرسون - جسوس ( مسیح) رو پیدا کرده بود - یافته بود
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)