havzhini :
شما اصلا خودتم میفهمی چی میگی خداییش؟ (دوست عزیز شما همون اول توهین کردی به من چون همه میدونن چجور شخصیتی دارید من هم چیزی نمیگم , مثلا شما جای پدرمی !! )
دوست عزیز داری حرف های منو تکرار میکنی ؟ من که گفتم اصلا 500 دلار ! پایین ترین ظرفیتش این قیمت رو داره ! (دوست عزیز همین همه چی رو ثابت میکنه من همه چیزو وصل میکنم ؟ هه !!

) havzhini :
در مقابل 500دلار ایپد 900دلار زیاد نیست؟اونم به قول شما که ایپد خدای عالم هستی
هست چه برسه به تبلتها (پس الان شما تو این جملت سیر و پیاز رو مقایسه میکردی ؟ )
دوست عزیز قابل توجه شما فقط شرکت مایکروسافت 10 میلیون نسخه از تبلت ویندوزی خودشو فروخته ! من آمار چند ماه پیش رو دارم میدم ! و دوست عزیز قابل توجه شما قبل اینکه بیاد وارد بازار بشه من قیمتشو میدونستم با انواع ظرفیت ها و rt vs pro شو !
الان شما قدرت تحلیل و تجزیتون خیلی بالائه و منو تحت تاثیر قرار داده!!!!

و من هیچوقت تو عمرم نمیام ادعایی بکنم! و ... یه چیزایی هست که جاش نیس اینجا مطرح کنم !
تمام حرفه من اینه که طرز فکر بعضی ها مثل شما باعث شده ما الان بدبخت باشیم . دوست عزیز من میشه به من بگی آیفون 1 اون موقع چند دلار بود ؟

هر چی بوده باشه چند سال پیش و وضعه پارسال ما خیلی خیلی بهتر از الان بوده و شما دارید اینو انکار میکنید !

یعنی الان شما دارید پول پارو میکنید و بیخیال بقیه هستید ! من فقط نظرمو گفتم
دوست عزیز شما فکر کن من دارم از ویندور xp استفاده میکنم اما میخوام بدونم شما هم سن من بودید در چه سطحی بودید !

و خیلی واسم جالبه نمیدونستم شما تو اتاق من دوربین دارید و میدونید من چکار میکنم و با چه ویندوزی کار میکنم ! من به شما گفتم فرقشو میدونید ؟ یعنی اینقدر آدم حقیر
باشه جواب اینو نتونه بده ؟ و بیاد مسخره کنه به جاش ! دوست عزیز خودم فرقشو میدونم ! و نیازی به توضیح شما نبود فقط ظرفیت شما رو میخواستم بسنجم با او سنتون !
آره من بدبختم , آفرین بر شما ! اما اونقدر بدبخت نیستم که بیام یک نفر رو حقیر کنم ! به آینده فکر کنیم ؟ آره درسته نمیدونستم میتونم به جای رهبر تصمیم بگیرم ! من در مورد خودم صحبت نمیکنم در مورد دولتمون صحبت میکنم که ارتباط مستقیم با ملتمون داره فکر کردید این حرفا , فقط حرفه منه ؟ دوست
عزیز من از 100 ها نفر شنیدم اما مشکل اینه که هنوز کسایی هستن تو این مملکت که راضین از شرایط ! و معتقدند وضعیت ما با پارسال هیچ فرقی نکرده !
havzhini :
وگرنه همون 1میلیون تومن هم قبلا خیلی خیلی زیاد بود و کسی رقبت نمیکرد 1میلیون بده (دوست عزیز من نمیدونم چرا قبول نمیکتید ! وقتی حرف میزنید بعد انکارش میکنید !)
من اصلا سنم یک رقمی شما 3 رقمی و پروفسور ! خوبه خودتون دارید در مورد عهد دقیانوس و آیفون 1 صحبت میکنید !!!
آره من اصلا کارم تجزیه و تحلیل نیس این شمایی که استادی !