تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 475 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

اگه تبلت آیپد 3 بهتره خوب اونو می خرم .(از نظر سخت افزاری)
    تازه قیمتشم 1200000 است.
    من که نگفتم با ios مشکل دارم .من که چیزی یادم نمیاد. از چه نظر می گید .یعنی دقیقا من چی گفته بودم.
    سیستم عامل آیپاد 3 (ios)رو میشه ارتقا داد ؟این ارتقای سیستم عامل رو باید به کی بدیم تا برای ما انجام بدن.(خودم نمی تونم)

دوست عزیز شما نبودی گفتی با جیلبریک و این مسائل مشکل دارم ؟ خوب دوست من اگه شما نبودید من شما رو با کس دیگه ای اشتباه گرفتم !

قیمتش 1.200 هست ؟ چه نسخه ای ؟ لطفا بگید!

دوست عزیز من فکر کردم شما تبلت اندرویدی میخواین شما اصلا نمیگید من واسم سیستم عامل مهم نیس !

بله میشه دوست عزیز شما بخرید من کامل راهنماییتون میکنم مشکلی نیس !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما نبودی گفتی با جیلبریک و این مسائل مشکل دارم ؟ خوب دوست من اگه شما نبودید من شما رو با کس دیگه ای اشتباه گرفتم !

قیمتش 1.200 هست ؟ چه نسخه ای ؟ لطفا بگید!

دوست عزیز من فکر کردم شما تبلت اندرویدی میخواین شما اصلا نمیگید من واسم سیستم عامل مهم نیس !

بله میشه دوست عزیز شما بخرید من کامل راهنماییتون میکنم مشکلی نیس !
    من بودم که گفتم با جیلبریک مشکل دارم.
    به نظر من بهتره این دوستمون اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصمیم خودشونو بگیرن. اول ببینند سیستم عامل ios چطوره، بعد ببینند میتونن با محدودیت هاش کنار بیان یا نه؟ بعدش با سیستم عامل اندروید مقایسش کنند ببینند کدوم براشون بهتره! بعد از اون دنبال خرید یه تبلت مناسب برای خودشون باشند.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

من بودم که گفتم با جیلبریک مشکل دارم.
    به نظر من بهتره این دوستمون اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصمیم خودشونو بگیرن. اول ببینند سیستم عامل ios چطوره، بعد ببینند میتونن با محدودیت هاش کنار بیان یا نه؟ بعدش با سیستم عامل اندروید مقایسش کنند ببینند کدوم براشون بهتره! بعد از اون دنبال خرید یه تبلت مناسب برای خودشون باشند.
    فکر کردم ایشون این حرف رو زدند ! شرمنده دوست عزیز

من هم همین رو بهشون میگم که اول تحقیق کنند بعد تصمیم بگیرند .

4. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه محسن cr7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    قــــــــــــــــــــــــــــــم

پيش فرض

فکر کردم ایشون این حرف رو زدند ! شرمنده دوست عزیز

من هم همین رو بهشون میگم که اول تحقیق کنند بعد تصمیم بگیرند .
    منظور تون چه محدودیتهایی است ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چون من بودجم به این می خوره.
    این تبلت از نظر سخت افزاری از هواوی بهتره ؟آخه هواوی رم 2gb داشت.
    و بازی های آیپد گرافیک بیشتری نسبت به بازی های اندروید دارند؟
    و نرم افزار های آیپد بهتر و بیشتر اند؟
    خوبی ها و بدی های این دستگاه چیست ؟( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    Last edited by محسن cr7; 06-06-2013 at 17:46.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

منظور تون چه محدودیتهایی است ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چون من بودجم به این می خوره.
    این تبلت از نظر سخت افزاری از هواوی بهتره ؟آخه هواوی رم 2gb داشت.
    و بازی های آیپد گرافیک بیشتری نسبت به بازی های اندروید دارند؟
    و نرم افزار های آیپد بهتر و بیشتر اند؟
    خوبی ها و بدی های این دستگاه چیست ؟( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

دوست عزیز به خاطر سیستم عاملش رم 1 گیگ رو پوشش میده و عملکردش بالاتر از رم 2 گیگ هواوی میشه !

دوست عزیز Application های ios خیلی بیشتر از اندروید هستن ! 1. چون سیستم عامل iphone قدیمیتره 2. اپلیکیشن هایی بیشتری در کل واسه ios ساخته میشه . !

بازی های آیپد گرافیک بهتری ندارند بلکه به خود تبلت (مخصوصا صفحه نمایش آیپد !) و سیستم عاملش بستگی داره بازی رو چطور اجرا کنه و با او مشخصات تبلت تنظیماشتو config کنه .

دوست عزیز مزیت و عیب هاش همه واضحه !

مزیت های آیپد : 1. باتری فوق العاده ای داره 2. صفحه نمایش عالی داره (رتینا با رزولوشن 2048 *1536) 3. بهترین مزیتش سیستم عاملشه که برتری بزرگی میده به آیپد نسبت به رقباش ! ,,,,

به نظر من عیب خاصی نداره فقط اینکه شما باید جیل کنی ! و کار کردن باهاش سخته برای بعضی ها !

7. 2 کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه رامینم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

اپد خوب هست اما مشکلش زیاده. رمش هم 3 گیگ بیشتر میشه نه 2 گیگ . تازشم بعضیاشون اینترنت ندارن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر من عیب خاصی نداره فقط اینکه شما باید جیل کنی ! و کار کردن باهاش سخته برای بعضی ها !
    ها کاکو، منظورت منم دیگه
    بابا دردسره، چون اندروید خیلی سر راست و راحته.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

ها کاکو، منظورت منم دیگه
    بابا دردسره، چون اندروید خیلی سر راست و راحته.

دوست عزیز درسته اندروید رابط کاربری فوق العاده ساده ای داره .

اما شاید واسه یکی مثل من این چیزا مهم نباشه و قدرت آیپد رو ترجیح میدم نسبت به این عیبش .

دوست عزیز خیلی ها هستن آیپد رو ترجیح میدن اما خیلی های دیگه تبلت اندرویدی رو ترجیح میدن شما اول تحقیق کن بعد تصمیم بگیر . موفق باشید.
    Last edited by sajjad_doost; 06-06-2013 at 23:35.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

havzhini :
    شما اصلا خودتم میفهمی چی میگی خداییش؟ (دوست عزیز شما همون اول توهین کردی به من چون همه میدونن چجور شخصیتی دارید من هم چیزی نمیگم , مثلا شما جای پدرمی !! )

دوست عزیز داری حرف های منو تکرار میکنی ؟ من که گفتم اصلا 500 دلار ! پایین ترین ظرفیتش این قیمت رو داره ! (دوست عزیز همین همه چی رو ثابت میکنه من همه چیزو وصل میکنم ؟ هه !! ) havzhini :
    در مقابل 500دلار ایپد 900دلار زیاد نیست؟اونم به قول شما که ایپد خدای عالم هستی
    هست چه برسه به تبلتها (پس الان شما تو این جملت سیر و پیاز رو مقایسه میکردی ؟ )

دوست عزیز قابل توجه شما فقط شرکت مایکروسافت 10 میلیون نسخه از تبلت ویندوزی خودشو فروخته ! من آمار چند ماه پیش رو دارم میدم ! و دوست عزیز قابل توجه شما قبل اینکه بیاد وارد بازار بشه من قیمتشو میدونستم با انواع ظرفیت ها و rt vs pro شو !
    الان شما قدرت تحلیل و تجزیتون خیلی بالائه و منو تحت تاثیر قرار داده!!!! و من هیچوقت تو عمرم نمیام ادعایی بکنم! و ... یه چیزایی هست که جاش نیس اینجا مطرح کنم !

تمام حرفه من اینه که طرز فکر بعضی ها مثل شما باعث شده ما الان بدبخت باشیم . دوست عزیز من میشه به من بگی آیفون 1 اون موقع چند دلار بود ؟ هر چی بوده باشه چند سال پیش و وضعه پارسال ما خیلی خیلی بهتر از الان بوده و شما دارید اینو انکار میکنید ! یعنی الان شما دارید پول پارو میکنید و بیخیال بقیه هستید ! من فقط نظرمو گفتم

دوست عزیز شما فکر کن من دارم از ویندور xp استفاده میکنم اما میخوام بدونم شما هم سن من بودید در چه سطحی بودید ! و خیلی واسم جالبه نمیدونستم شما تو اتاق من دوربین دارید و میدونید من چکار میکنم و با چه ویندوزی کار میکنم ! من به شما گفتم فرقشو میدونید ؟ یعنی اینقدر آدم حقیر

باشه جواب اینو نتونه بده ؟ و بیاد مسخره کنه به جاش ! دوست عزیز خودم فرقشو میدونم ! و نیازی به توضیح شما نبود فقط ظرفیت شما رو میخواستم بسنجم با او سنتون !

آره من بدبختم , آفرین بر شما ! اما اونقدر بدبخت نیستم که بیام یک نفر رو حقیر کنم ! به آینده فکر کنیم ؟ آره درسته نمیدونستم میتونم به جای رهبر تصمیم بگیرم ! من در مورد خودم صحبت نمیکنم در مورد دولتمون صحبت میکنم که ارتباط مستقیم با ملتمون داره فکر کردید این حرفا , فقط حرفه منه ؟ دوست
    عزیز من از 100 ها نفر شنیدم اما مشکل اینه که هنوز کسایی هستن تو این مملکت که راضین از شرایط ! و معتقدند وضعیت ما با پارسال هیچ فرقی نکرده !

havzhini :
    وگرنه همون 1میلیون تومن هم قبلا خیلی خیلی زیاد بود و کسی رقبت نمیکرد 1میلیون بده (دوست عزیز من نمیدونم چرا قبول نمیکتید ! وقتی حرف میزنید بعد انکارش میکنید !)
    من اصلا سنم یک رقمی شما 3 رقمی و پروفسور ! خوبه خودتون دارید در مورد عهد دقیانوس و آیفون 1 صحبت میکنید !!!

آره من اصلا کارم تجزیه و تحلیل نیس این شمایی که استادی !

دوست عزیز من به جان خودم اصلا راضی نیستم شما ناراحت بشی فقط ار این ناراحت شدم که همون اول بی احترامی کردی ! اگه اون حرف رو نمیزدی این بحث ها پیش کشیده نمیشد بیایید از هم انتقاد کنیم به جای اینکه مسخره کنیم و توهین کنیم .

اگه من حرفی زدم که باعث آزردگی خاطر شما شده من پوزش میخوام . شرمنده دوست عزیز اما من اخلاقی که دارم حرف تو دلم نمیمونه و حتی اگه خودم هم اشتباه نکرده باشم از طرف مقابل عذر میخوام , حرفمو میزنم .

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    تبلیت GS-Pad GSP-X7 چطور تبلتی هست ؟ ارزش خرید داره به قیمت 420 هزار تومان ؟
    رایتل روش جواب میده ؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •