منم اصلا حال نداشتم شدیدا سرم درد میکرد بخاطر سرماخوردگیم
ولی بازم 6 ساعت درس خوندم![]()
منم اصلا حال نداشتم شدیدا سرم درد میکرد بخاطر سرماخوردگیم
ولی بازم 6 ساعت درس خوندم![]()
منم وضعم خرابه از 6400 دارم هر ازمون 300 , 400 تا افت می کنم
راستی بچه ها کسی قرص می خوره
من که مجبور شدم اتاقم رو به دلیل سرو صدا عوض کنم! تاثیر داشت
Last edited by urchin7; 16-02-2012 at 02:25.
سلام
برای طالعه سعی کنید همواره اهسته ولی پیوسته بخوانید زیاد به خودتان فشار نیاورید.
بدون استرس و افکار دیگه درس بخونید.تمرکز خود را روی دروسی که مسلط هستید بگذارید تا با روحیه گرفتن بتوانید ساعات خود را به مررور افزایش دهید ...
تاریخ ادبیات همون منبع کتاب هست ولی گاهی اوقات از دل مطالب کتاب در میانرد.پس متن هارا خوب بخونید ...
تراز کانون شاید به این علت میگن راححتر هست که چون سوالاتش مشابه کتابهاش هست.وازکتابهای خودش سوال میده رو میشه با خوندنشون یکم بالاتر زد.
ولی حدودش تقریبا یکسان هست....
موفق باشید...
ایول . من حدود 1.5 ماه بود که روزی 7 8 ساعت متوسط درس میخوندم !
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
دوستان . این رسم ساختار لوویس رو چه جوری باید یاد بگیرم ؟ از رو مبکران میخونم
ساختار هایی لوویس که توی کتاب شیمی 2 هستن خیلی پیچیده نیستن من که رو هوا رسمشون میکنم فقط هم یه بار کتاب رو خوندم .
اکثرون که ترکیب هایی هستن که معلومه اتم مرکزی کدومه وقتی هم اتم مرکزی رو داشته باشی دیگه 90% ماجرا حلّه ؛ فقط 7-8 تا ترکیب معروف هست که اتم مرکزیشون یکم حفظیه اونا رو هم از روی کتاب برداریشون روی یه کاغذ بنویسی و هفته ای یه بار تمرین کنی سر جلسه میتونی با سرعت 50 m/s رسمشون کنی![]()
من خیلی خوب شده حالم.دیگه افسرده نیستم.به لطف رفیق عزیزمون.به تجویز پزشک که مامانم باشه که خوب طبیعیه یکم افراطی عمل می کنه هر دو هفته یه بار یه ماه استراحت مطلق(این که یکم نشد).به قول اون یارو همه چی ارومه .من چقد........ تراز ازمونامم داره خوب می شه دارم به تهران می فکرم
.اگه بشه چی می شه .اگه تهران قبول شم دیگه افسوس نمی خورم که یه سال عقب افتادمو .خدا جونم جبران کن دیگه!!!!!!
چه ربطی به اینجا داش؟داشتم رد می شدم خیلی احساس خوب داشتم گفتم منتقل کنم منتقل شد؟!هوم؟!دوستون دارم خوب بخونید .تهران می بینمتون
(خیلی دیگه سرخوش شدم)
![]()
Last edited by mahla jan; 16-02-2012 at 16:25. دليل: بر حسب عادت :دی
بابا انگیزه
انرژی
اصلا دوپینگ
آره منتقل شد
باشه،پس قرارمون کدوم دانشگاه؟
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
کسی نبود؟
فوری فوتیه ها
پس مبتکران چیه پیچونده واسه خودش ؟
اقا من کتاب سبز عربی کانون گرفتم بعد سی دیش میگه شما 3 رمز فعال سازی رو دریافت کردین منم رفتم کانون گفتم دریافت نکردم گفتن خب بیا یه سیدیه دیگه بهت بدیم ولی عربی نداشتن منم شیمی 2 ورداشتم (چه ربطی به عربی داره) بلا بلا بلا ... حالا میخواستم بگم کسی میتونه یه دونه از رمزاشو بده به من؟
![]()
پیدا کردن اتم مرکزی اصلا سحت نیست و حتی حفظی هم نیست
اتم مرکزی همیشه سمت چپ فرمول شیمیایی یه ترکیب نوشته میشه. به جز هیدروژن که هیچوقت اتم مرکزی نمیشه (هیچوقت) پس اگه تو یه ترکیب هیدزوژن بود اونم سمت چپ فرمول شیمیایی، عتصر بعد از H اتم مرکزیه.
مثال :
H2SO4
که تو این مثال H نمی تونه اتم مرکزی باشه. S عنصر بعد از H هست. پس S اتم مرکزیه
H2O
که H نمیشه اتم مرکزی باشه پس O اتم مرکزیه
OF2
که O سمت چپه و اتم مرکزی میشه
و ...
بعد از پیدا کردن اتم مرکزی، شماره ی گروه عناصر یک ترکیب شیمیایی رو با هم جمع می کنیم، این تعداد تعداد الکترون های در دسترسه. اتم مرکزی رو وسط رسم می کنیم، اتم های دیگه رو به نسبت آرایش هندسی در اطراف. با هر دو الکترون یک پیوند بین اتم ها قرار میدیم
اتم مرکزی باید هشت تایی بشه (معمولا) پس با الکترون های باقیمانده اتم مرکزی رو هشت تایی می کنیم.
پ.ن : مبتکران اون درسنامه ای که در مورد ساختار لوییس نوشته (حدود 10 صفحه) افتضاحه (البته خود کتاب عالیه) ولی اون قسمت زیاد جالب نیست.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)