تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 256 از 461 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان امروووووووز اصلا حال خوندن نداشتم چون سرم درد میکرد ! الان عذاب وجدان دارم ! :(
    منم اصلا حال نداشتم شدیدا سرم درد میکرد بخاطر سرماخوردگیم
    ولی بازم 6 ساعت درس خوندم

2. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

سلام
    بعد از ترم اول دیگه انگیره ای واسه درس خوندن ندارم.میخوام بخونم ولی رغبتی ندارم و نمیخونم
    چیکار کنم به نظرتون؟
    منم وضعم خرابه از 6400 دارم هر ازمون 300 , 400 تا افت می کنم

راستی بچه ها کسی قرص می خوره

می تونی تغییراتی توی اتاق یا محل درس خوندنت بدی تا تنوع ایجاد بشه حتی می تونی جای درس خوندنت رو عوض کنی تا یه جوری شوک بهت وارد بشه
    من که مجبور شدم اتاقم رو به دلیل سرو صدا عوض کنم! تاثیر داشت
    Last edited by urchin7; 16-02-2012 at 02:25.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلاممممممممممممممممممممم
    بچه ها ديگه داغ كردم
    هر چي ميخوام به روزاي قبل كه صبح تا شب ميخوندم برسم نميشه ..... يه مدت شل شدم ... حالا هم ديگه به اون روزاي اوج نميرسم

....
    سوال

تاريخ ادبيات بايد قسمت منابع اصلي و كمكي هم بخوني ؟؟؟؟ من كه هر چي ميخونم باز اثار يه خدا بيامرزي رو ميارن جلو چش ما

من ترازم تو گاج 6000 ....تقريبا رتبم تو كنكور چي ميشه ؟؟؟؟ اين تراز با تراز كانون فرق داره ؟؟؟ اخه يه سري ها ميگفتن تراز اوردن تو كانون يه مقدار راحتتره مثلا تو اگه بري شركت كني ميشي 6500 .....نميدونم والله
    ممنون

سلام
    برای طالعه سعی کنید همواره اهسته ولی پیوسته بخوانید زیاد به خودتان فشار نیاورید.
    بدون استرس و افکار دیگه درس بخونید.تمرکز خود را روی دروسی که مسلط هستید بگذارید تا با روحیه گرفتن بتوانید ساعات خود را به مررور افزایش دهید ...
    تاریخ ادبیات همون منبع کتاب هست ولی گاهی اوقات از دل مطالب کتاب در میانرد.پس متن هارا خوب بخونید ...

تراز کانون شاید به این علت میگن راححتر هست که چون سوالاتش مشابه کتابهاش هست.وازکتابهای خودش سوال میده رو میشه با خوندنشون یکم بالاتر زد.
    ولی حدودش تقریبا یکسان هست....

موفق باشید...

5. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

منم اصلا حال نداشتم شدیدا سرم درد میکرد بخاطر سرماخوردگیم
    ولی بازم 6 ساعت درس خوندم
    ایول . من حدود 1.5 ماه بود که روزی 7 8 ساعت متوسط درس میخوندم !

---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------

دوستان . این رسم ساختار لوویس رو چه جوری باید یاد بگیرم ؟ از رو مبکران میخونم

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ایول . من حدود 1.5 ماه بود که روزی 7 8 ساعت متوسط درس میخوندم !

---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------

دوستان . این رسم ساختار لوویس رو چه جوری باید یاد بگیرم ؟ از رو مبکران میخونم
    ساختار هایی لوویس که توی کتاب شیمی 2 هستن خیلی پیچیده نیستن من که رو هوا رسمشون میکنم فقط هم یه بار کتاب رو خوندم .

اکثرون که ترکیب هایی هستن که معلومه اتم مرکزی کدومه وقتی هم اتم مرکزی رو داشته باشی دیگه 90% ماجرا حلّه ؛ فقط 7-8 تا ترکیب معروف هست که اتم مرکزیشون یکم حفظیه اونا رو هم از روی کتاب برداریشون روی یه کاغذ بنویسی و هفته ای یه بار تمرین کنی سر جلسه میتونی با سرعت 50 m/s رسمشون کنی

8. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

من خیلی خوب شده حالم.دیگه افسرده نیستم.به لطف رفیق عزیزمون.به تجویز پزشک که مامانم باشه که خوب طبیعیه یکم افراطی عمل می کنه هر دو هفته یه بار یه ماه استراحت مطلق (این که یکم نشد).به قول اون یارو همه چی ارومه .من چقد........ تراز ازمونامم داره خوب می شه دارم به تهران می فکرم.اگه بشه چی می شه .اگه تهران قبول شم دیگه افسوس نمی خورم که یه سال عقب افتادمو .خدا جونم جبران کن دیگه!!!!!!چه ربطی به اینجا داش؟داشتم رد می شدم خیلی احساس خوب داشتم گفتم منتقل کنم منتقل شد؟!هوم؟!دوستون دارم خوب بخونید .تهران می بینمتون(خیلی دیگه سرخوش شدم)
    Last edited by mahla jan; 16-02-2012 at 16:25. دليل: بر حسب عادت :دی

10. 2 کاربر از mahla jan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه ربطی به اینجا داش؟داشتم رد می شدم خیلی احساس خوب داشتم گفتم منتقل کنم منتقل شد؟!هوم؟!دوستون دارم خوب بخونید .تهران می بینمتون(خیلی دیگه سرخوش شدم)
    بابا انگیزه
    انرژی
    اصلا دوپینگ
    آره منتقل شد
    باشه،پس قرارمون کدوم دانشگاه؟

---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------

دوستان حتما میدونین که بیمه تامین اجتماعی برای پسرای +18 برگه اشتغال به تحصیل میخواد تا بفهمه پسر هنوز دستش تو جیب باباشه
    حالا اگه کسی پشت کنکوری باشه یا غیر حضوری بخونه از این برگه محرومه،کسی راه حلی واسش نداره؟
    من باید واسه کار دیگه ای (بیمه تکمیلی) برگه اشتغال به تحصیل داشته باشم اما ...
    چیکار کنم؟
    کسی نبود؟
    فوری فوتیه ها

12. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

ساختار هایی لوویس که توی کتاب شیمی 2 هستن خیلی پیچیده نیستن من که رو هوا رسمشون میکنم فقط هم یه بار کتاب رو خوندم .

اکثرون که ترکیب هایی هستن که معلومه اتم مرکزی کدومه وقتی هم اتم مرکزی رو داشته باشی دیگه 90% ماجرا حلّه ؛ فقط 7-8 تا ترکیب معروف هست که اتم مرکزیشون یکم حفظیه اونا رو هم از روی کتاب برداریشون روی یه کاغذ بنویسی و هفته ای یه بار تمرین کنی سر جلسه میتونی با سرعت 50 m/s رسمشون کنی
    پس مبتکران چیه پیچونده واسه خودش ؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

پس مبتکران چیه پیچونده واسه خودش ؟
    اقا من کتاب سبز عربی کانون گرفتم بعد سی دیش میگه شما 3 رمز فعال سازی رو دریافت کردین منم رفتم کانون گفتم دریافت نکردم گفتن خب بیا یه سیدیه دیگه بهت بدیم ولی عربی نداشتن منم شیمی 2 ورداشتم (چه ربطی به عربی داره ) بلا بلا بلا ... حالا میخواستم بگم کسی میتونه یه دونه از رمزاشو بده به من؟

15. این کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Azot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

پیدا کردن اتم مرکزی اصلا سحت نیست و حتی حفظی هم نیست
    اتم مرکزی همیشه سمت چپ فرمول شیمیایی یه ترکیب نوشته میشه. به جز هیدروژن که هیچوقت اتم مرکزی نمیشه (هیچوقت) پس اگه تو یه ترکیب هیدزوژن بود اونم سمت چپ فرمول شیمیایی، عتصر بعد از H اتم مرکزیه.

مثال :

H2SO4
    که تو این مثال H نمی تونه اتم مرکزی باشه. S عنصر بعد از H هست. پس S اتم مرکزیه
    H2O
    که H نمیشه اتم مرکزی باشه پس O اتم مرکزیه
    OF2
    که O سمت چپه و اتم مرکزی میشه
    و ...

بعد از پیدا کردن اتم مرکزی، شماره ی گروه عناصر یک ترکیب شیمیایی رو با هم جمع می کنیم، این تعداد تعداد الکترون های در دسترسه. اتم مرکزی رو وسط رسم می کنیم، اتم های دیگه رو به نسبت آرایش هندسی در اطراف. با هر دو الکترون یک پیوند بین اتم ها قرار میدیم
    اتم مرکزی باید هشت تایی بشه (معمولا) پس با الکترون های باقیمانده اتم مرکزی رو هشت تایی می کنیم.

پ.ن : مبتکران اون درسنامه ای که در مورد ساختار لوییس نوشته (حدود 10 صفحه) افتضاحه (البته خود کتاب عالیه) ولی اون قسمت زیاد جالب نیست.

17. 4 کاربر از Azot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •