من پچ pesedit 2.5 نصب کردم با توجه به این که دربردارنده پچ 1.03 کونامی هست مهارت بازیکنا علی الخصوص در دریبل کمتر شده و بازی راحتتر شده
میتونید از سایت ------ ir دانلود کنید
من پچ pesedit 2.5 نصب کردم با توجه به این که دربردارنده پچ 1.03 کونامی هست مهارت بازیکنا علی الخصوص در دریبل کمتر شده و بازی راحتتر شده
میتونید از سایت ------ ir دانلود کنید
Last edited by yoones1; 24-12-2011 at 18:32.
سلام
من فایل گزارشگر بازی رو گرفتم حالا کجا باید بریزمش...
سلام
بايد تو پوشه img تو محل نصب بازي بريزيد
پاک شود !!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by Mehran14233; 24-12-2011 at 23:24.
من پچ 2.5 رو نصب کردم و الان رنگ لباس تیمها ریخته به هم!
مستر لیگی هم که قبلا درست کرده بودم منوهاش لود میشه اما وقتی میخوای وارد next match بشی سیستم هنگ میککنه و باید با alt+f4 بیای بیرون
چه کار باید انجام بدم؟
دوستان این پچ 2.5 فکر کنم گیم پلی رو یه کم روون تر کرده . پاسکاری ها راحت تر شده . البته فکر کنم !
شاید به خاطر آپدیت 1.3 کونامی هستش که اون رو هم شامل میشه .
ویرایش : این 500مین پست من بود![]()
دوستان چطور توی مستر لیگ تمرینات رو تنظیم کنم تا مربی اونا رو تنظیم کنه.یعنی خودم تنظیم نکنم.اخه خودم هرکاری میکنم نمیتونم خوب تنظیم کنم... دوستان کممممممک کنید
چرا این بازیش اینجوری شده ؟
نه میشه دفاع کرد نه میشه راحت گل زد .
ولی کامپیوتر خیلی راحت هم گل میزنه هم دریبل میزنه هم دفاع میکنه
اگه کسی میدونه چجوری میشه خوب بازی کرد لطفا راهنمایی کنه .
از پچ استفاده کن یه خورده بهتر میشه.ولی در کل باید با حوصله توپو توزمین بچرخونی ودر یه فرصت مناسب سانتر یا پاس بدی....ولی زیاد باید کار کنی.کلا سبکش تغییر کرده.....
پچ 2.5 رو دانلود کن یه کم تغییر میده بهتر میشه . ولی دفاع کردن کلاً سخت شده فقط ضربدر رو نگه دار (بدونس سرعت) میشه توپ رو گرفت . نمیره سمت ت.پ ولی جلوی حریف سد میشه و بعد از چند تا پاس که به هم دادن توپ رو میگیری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)