تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 256 از 372 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

^جون خودت جوک نگو!
    تیری هانری و رونالدو زمانی رفتن که دیگه چیزی ازشون باقی نمونده بود البته هنوز وضعیت رونالدو معلوم نیست.
    روبینهو هم زمانی که توی مادرید بود تا میتونست خدایی میکرد اا تو منچستر سیتی هم حتی بازی گیرش نمیاد.
    اتفاقا لیگ انگلیس لیگ قدرتی و سرعتی هست که هرکسی نمیتونه توش دوام بیاره.
    مطمئنم اگه بازیکن هایی مثل مسی و رونالدینهو همون زمان هم توی لیگ انگلیس میومدن دوام نمیوردن واسه همینه که هیچ کدوم از این بازیکنان و مشابهشون نیومدن لیگ انگلیس و اشکالی هم که به روبینهو گرفته میشه همین انتخاب غلط لیگ هست.
    لیگ اسپانیا لیگ بسیار بازی هست که خیلی راحت به بازیکنان تکنیکی و سرعتی اجازه کار داده میشه.
    در مورد ایتالیا بحث نکنم بهتره چون خود ایتایایی ها به زور این فوتبال مضخرف رو میبینن!!!
    در مورد انتقال رونالدو هم بگم که هیچ بازیکنی در تاریخ فوتبال ارزش این همه هزینه رو نداره با این قیمت میشه یه تیم ساخت.
    اگه این قیمت رو بدن دست ونگر + پول کاکا باهاش یه تیم جدید میسازه که این رئال رو میخوره.

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

اگه این قیمت رو بدن دست ونگر + پول کاکا باهاش یه تیم جدید میسازه که این رئال رو میخوره.
    ونگر با این پول 3 تا تیم میسازه در حد قهرمانی اروپا (تیم اصلی + تیم ذخیره ها + تیم نوجوانان)

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

تیری هانری و رونالدو زمانی رفتن که دیگه چیزی ازشون باقی نمونده بود البته هنوز وضعیت رونالدو معلوم نیست.
    من از اوایل دهه نود فوتبال اروپا رو دارم دنبال می کنم، اولین فینالی که پخش زنده دیدم 93-94 بین بارسلونا و میلان بود(اون موقع شما دنیا اومده بودی؟)

کریستیانو رونالدو وقتی اومد رئال فوتبالش تموم شده بود؟

انری وقتی اومد بارسا فوتبالش تموم شده بود ولی فصل قبل 26 تا گل واسه بارسا زد.

برو جمع اش کن، اندازه عمرت فوتبال دیدم، لازم نکرده نظر کارشناسی بدی.

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

هر بازیکنی وقتی باشگاهش رو عوض میکنه یه افت محسوسی تو بازیش مشاهده میشه. مخصوصا اگه باشگاه جدیدش تو یه لیگ دیگه باشه یعنی یه کشور دیگه باشه. حالا اگه اون بازیکن واقعا بازیکن خوبی باشه سریع خودشو با شرایط جدید وفق میده و برمیگرده به شرایط اوج.
    به نظر من باید به کریس رونالدو فرصت داد تا دوباره خودش رو احیا کنه و به شرایط آرمانی برگرده. یه زمانی هم وقتی فلورنتینو پرز کهکشانی های 1 رو راه انداخته بود همین حرفها رو در مورد زیدان میزدن که این قیمت خیلی زیاده و این بازیکن ارزش این همه پول رو نداره. اما دیدیم که ارزش زیدان بیش از این حرفها بود. به نظر من رونالدو میتونه ارزش های خودش رو ثابت کنه فقط باید یه کم بهش فرصت داد.
    موفق باشید.

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

من از اوایل دهه نود فوتبال اروپا رو دارم دنبال می کنم، اولین فینالی که پخش زنده دیدم 93-94 بین بارسلونا و میلان بود(اون موقع شما دنیا اومده بودی؟)
    من كاري ندارم كه با نظر شما موافقم يا نه
    ولي از نظر من اين جمله سفسفه محسوب ميشه و مخصوصا اون قسمت قرمز رنگ باعث ميشه آدم فكر كنه خودتون هم اونموقع به دنيا نيومده بودين !!!

ولي اين جمله :

برو جمع اش کن، اندازه عمرت فوتبال دیدم، لازم نکرده نظر کارشناسی بدی.
    باعث ميشه آدم مطمعن بشه

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

قیافه یارو اصلا نمی خوره نظر بده
    چرت گفته!
    رونالدو درسته داره بدکار می کنه ولی اینم باید گفت که چند روز مصدوم بوده!!!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد انتقال رونالدو هم بگم که هیچ بازیکنی در تاریخ فوتبال ارزش این همه هزینه رو نداره با این قیمت میشه یه تیم ساخت.
    من با شما موافقم واقعا اصلا هیچ بازیکنی آن قدر نمی ارزه و مثلا همون آرسنال فکر کنم این پول رو توی 5 فصل هم به زور خرج می کنه البته رئال همه پولو با تبلیغات و این جور چیزا در آورده و براش مسئله ای نیست این وسط بیشتر از هم منچستر سود کرد چون بازیکن آزاد نبود و با منچستر قرارداد داشت.با اینکه من از منچستر خوشم نمیاد ولی مطمئن باشید تا چند سال دیگه چند بازیکن بهتر از رونالدو میسازه.در کل من اصلا قبول ندارم قیمت یه بازیکن آن قدر زیاد باشه این جوری پیش بره دیگه قیمت ها میره بالای 100 میلیون یورو
    انری وقتی اومد بارسا فوتبالش تموم شده بود ولی فصل قبل 26 تا گل واسه بارسا زد.
    منم صد در صد با شما موافقم که آنری اصلا فوتبالش تموم نشده بود و توی اوج به بارسا اومد.باور کنید همین الانش هم اگر بازی های بارسا رو ببنید خیلی خوب بازی می کنه نمونش بازی با سویا در لیگ بود که خیلی خوب بازی کرد. توجه کنید بازیکنی مثل آنری در اواخر فوتبالش خوب بازی میکنه و با قراردادی حدود 25 میلیون یورو به بارسا اومد ولی مثلا بازیکنی مثل رونالدو که آن قدر پول براش دادن آیا در سن مثلا 32 سلگی میتونه مثل آنری خوب باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

من به این موضوع صحه میزارم که رونالدو خصوصیات مثبت زیادی داره که باعث میشه ازش بعنوان یه بازیکن برجسته(نه در حد بازیکنی مثل زلاتان و البته زیدان) یاد بشه.

همونطور که دکتر صدر اعلام کرد کیفیت رونالدو در حدی نیست که در زمره بهترین تیم دهه اخیر قرار بگیره.

اما خصوصیات رونالدو: قطعا سریعترین فوتبالیست، از نظر تکنیک فردی سطح خوبی داره(بیشتر نمایشی و نه در حد مسی)، شوتزن نسبتا خوب، کاشته زن خوب، سرزن خوب.

ولی کم دیدم جلوی تیم های بزرگ بازی درخشانی داشته باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrzad3344's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض والدانو: هميشه با رونالدو مشكل داريم

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، خورخه والدانو بازيكن اسبق رئال مادريد و تيم ملي آرژانتين گفت: ما هميشه با رونالدو مشكل داريم و پس از هر بازي بايد دردسرهاي به وجود آمده توسط او را حل كنيم.
    وي افزود: اينكه رونالدو دو بار براي تيم در ديدار با مالاگا گل زده است بسيار ارزش دارد اما نبايد توقع داشته باشد كه به خاطر درخشش در بازي اخير از وي تشكر كنيم. او را براي همين درخشش‌ها خريده‌ايم اما حاشيه‌هاي اخلاقي اين بازيكن هر بار براي ما دردسر مي‌شود و يكي از وكيل‌هاي باشگاه عملا به وكيل رونالدو تبديل شده تا مدام به جاي او در دادگاه‌ها حاضر شود

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrzad3344's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض تيموريان براي ترك تيم فولام اعلام آمادگي كرد

آندرانيك تيموريان بازيكن ايراني تيم فوتبال فولام انگليس براي ترك اين تيم اعلام آمادگي كرد. به گزارش ايرنا، برخي سايت‌هاي خبري انگليس روز سه شنبه به نقل از وي نوشتند: اين بازيكن ‪ ۲۶‬ساله ايراني گفته است كه مي‌خواهد از تيم فولام برود، چون از وضعيتي كه در اين تيم دارد، راضي نيست.
    تيموريان گفت: از مدير برنامه هايم خواسته ام، تيمم را عوض كند، چرا كه از بازي نكردن خسته شده ام.
    هافبك ملي پوش كشورمان با بيان اين كه دوست دارد هر چه زودتر اين اتفاق روي دهد، ابراز اميدواري كرد قبل از پايان ماه جاري ميلادي از تيم فولام برود.
    تيموريان اظهار داشت: مي‌توانم در فصل نقل و انتقالات زمستاني به تيم ديگري بروم، چند تيم انگليسي و اروپايي تمايل خود را براي امضاي قرارداد با من اعلام كرده اند، اما در حال حاضر نمي‌توانم نامي از آنها ببرم.
    تيموريان در سال ‪ ۲۰۰۶‬پس از ترك تيم ابومسلم خراسان براي پيوستن به تيم بولتون راهي انگليس شد، اما اندكي بعد پس از انتخاب سم آلارديس به عنوان مربي نيوكاسل، توسط اين باشگاه ترخيص شد و در تابستان ‪ ۲۰۰۸‬با تيم فولام قرارداد امضا كرد.
    وي كه مورد بي‌مهري روي هاجسون سرمربي كنوني تيم فولام قرار گرفته است، گفت: هاجسون به من اعتماد ندارد، او مرا بازي نمي‌دهد، حتي زماني كه كاملا آماده هستم، با او صحبت كردم تا به من فرصت بازي بدهد، اما تاكنون اثري نداشته است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •