دیگه از غلامپور ما بهتر دروازبان نداشتیم که اینو اتخاب کرده.
عابدزاده کجا و این کجا
بله
خير
دیگه از غلامپور ما بهتر دروازبان نداشتیم که اینو اتخاب کرده.
عابدزاده کجا و این کجا
- افشين قطبى سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در رابطه با تيم ملى و انتخاب دايى به عنوان سرمربى گفت: ظهر روز بازى با مقاومت سپاسى معلوم نشد چه اتفاقاتى در فدراسيون فوتبال رخ داد كه على دايى را جاى من به عنوان سرمربى تيم ملى انتخاب كردند. فدراسيون با اين كار با شخصيت من، پرسپوليس، هواداران و حبيب كاشانى بازى كرد. متأسفانه در ايران شخصيت، تجربه و كيفيت كار يك مربى مهم نيست بلكه فردى كه پارتى قوى ترى داشته باشد سرمربى تيم ملى مى شود. بله، آنها مربى تيم ملى را با پارتى بازى انتخاب كردند.
تجرب افشین قطبی کجا . علی دایی کجا
متاسفانه با دخالتهای علی آبادی بعد از اینکه نتونست دو شغله بشه و رییس فدراسیون ولی نشون داد که کار به دست خودش و کفاشیان فقط یک عروسک.
دیگه دولت مهروز دیگه کاریش نمیشه کرد
احتمالا قطبی میگه سرمربی تیم ملی بین المللی انتخاب نشد![]()
به نظر شما ورزشگاه ازادي تهران از نظر موقعيت مكاني ( فاصله راه و مسير ) جاي مناسبي براي بازي هاي فوتبال هست
غلامپور
مگه عابدزاده مرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
من خودم براي رفتن به ورزشگاه راه زيادي بايد بيام چون در شرق تهران هستم
وخيلي سخته اين همه راه رو بيام
ولي ورزشگاه تختي رو در بازي سپاهان فجر ديدم زمينش كاملا اماده و مناسب بود و اين مشكلات راه رو نداشت
منبع خبر رو ذکر نکردي
من که تا حالا ورزشگاه نرفتم ولی فکر کنم با مترو و اتوبوس دیگه نباید مشکلی باشه.
مشكل تيم ملي سر مر بيش نيست !حالا چه قطبي ميشد چه علي دايي(!) چه علي پروين وامثال اينها. مشكل اينه كه بازيكنا اينقدر در آمد دارن كه پول ديگه براشون قديمي شده وديگه حال بازي كردن ندارن.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)