تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 339 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

امشب سوار تاکسی شدم .... یهو پرسید استقلال یا پرسپولیس؟

گفتم استقلال

کرایه نگرفت =)) یکی گفت طرفدار تیم ملیه .... کرایه گرفت : ))

تبریک میگم بردمون رو ان شاالله بردهای بعدی

ان شالله منم میرم استادیوم

2. 7 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ما که امروز دهنمون آسفالت شد قشنگ
    پدرمون در اومد تا بلیط تهیه کردیم با کلی هل و زور و فشار و....!!!
    ولی در کل شاهین خیلی خوب بازی کرد ما که قشنگ 120 دقیقه تشویقش کردیم....خیلی حال کردم تماشاگرای با اخلاقی داشتند!!
    مراسم اهدا جام هم که معمولا وسط زمین برگزار میشه این دفعه کنار زمین سمت طرفدارای شاهین برگزار شد...شاهینی ها هم خوب تشویق میکردن!!(البته اکثرا خودشون هم استقلالی بودن)
    تبریک میگم به استقلال و هوادارانش!

4. 5 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

استقلالي‌ها باجام قهرماني برسرمزارحجازي

بازيکنان استقلال جام قهرماني جام حذفي را بر سر مزار ناصر حجازي بردند و اين قهرماني را به وي تقديم کردند.

پرويز مظلومي که به همراه تيمش به قهرماني جام حذفي فوتبال دست پيدا کرده است، گفت: اين قهرماني را به روح زنده ياد «ناصر حجازي» تقديم کرديم.

وي همچنين گفت: پس از بازگشت به تهران بازيکنان جام قهرماني را بر سر مزار ناصر حجازي بردند و براي شادي روحش دعا کردند.

منبع:ورزش3

6. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روشن: از قهرمانی در جام حذفی واقعا خوشحالم
    در خصوص قهرمانی تیم فوتبال استقلال تهران در جام حذفی، گفت: از قهرمانی استقلال در رقابت های جام حذفی بسیار خوشحالم و فکر می کنم این قهرمانی قابل پیش بینی بود.

وی ادامه داد: با توجه به مصدومان زیاد استقلال در حال حاضر و مشکلات موجود باید به تمام اعضای تیم فوتبال این باشگاه تبریک بگویم.
    پیشکسوت باشگاه استقلال تهران در خصوص شانس این تیم برای قهرمانی در لیگ برتر، گفت: به طور حتم در لیگ برتر کار استقلال بسیار دشوار خواهد بود و باید برای قهرمانی تلاش بیشتری انجام دهند.

وی تصریح کرد: سپاهان و تراکتورسازی به همراه استقلال مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ برتر فوتبال کشورمان هستند و نمی توان شانس تیمی را بیشتر دانست.

وی در خصوص حاشیه های جدید فدراسیون فوتبال کشورمان و احتمال برکناری کفاشیان اظهار داشت: تغییر در فدراسیون فوتبال نه تنها مشکلات را کاهش نمی دهد بلکه افزایش نیز خواهد داد.

روشن خاطرنشان کرد: اگر کفاشیان را نمی خواستند باید از قبل فکر این روز ها را می کردند اما حالا باید همه از رییس فدراسیون فوتبال حمایت کنند.

منبع ورزش 3

---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

مظلومی: به قولی که به حجازی دادم عمل کردم
    پرویز مظلومی در برنامه ورزش و مردم در مورد قهرمانی در جام حذفی گفت: شاهین خیلی خوب بازی کرد. آنها با مشکلاتی که داشتند جنگنده ظاهر شدند و باید به مردم بوشهر و مسئولان این تیم تبریک بگویم. از آنها می‌خواهم این تیم را بیشتر حمایت کنند تا در ادامه نتایج بهتری بگیرند.

وی گفت: در نیمه نخست باد شدیدی می‌وزید و کیفیت را پایین آورده بود اما نیمه دوم بهتر شد. من سال گذشته قولی به ناصر حجازی داده بودم که در جام حذفی قهرمان شویم و به همین دلیل این جام را به او تقدیم کردم و قرار شد که جام قهرمانی را بر سر مزارش ببریم.
    مظلومی گفت: زمین حافظیه نسبت نسبت به گذشته بهتر شده بود و کیفیت خوبی داشت و امیدوارم برای فصل آینده برنامه‌ریزی بهتری شود و بیش از آغاز جام حذفی مکان فینال مشخص شود تا دیگر این مشکلات به وجود نیاید.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا نتوانستید در ۹۰ دقیقه کار را تمام کنید اظهار داشت: مشکلاتی در مورد بازیکنان داشتیم و مصدومیت‌ها اجازه نداد همه بازیکنان خود را در اختیار داشته باشیم و مجبور شدیم برخی بازیکنان را در پست‌های غیرتخصصی قرار دهیم. در نیم فصل اول تیم ما زمانی که کامل بود ۹ امتیاز از سپاهان پیش بود اما پس از اینکه بازیکنان کلیدی خود را از دست دادیم دچار مشکل شدیم. اکثر مصدومیت‌های ما مربوط به زمین بازی می‌شود. خوشبختانه مصدومان ما روز به روز به شرایط بهتری می‌شوند و تیموریان از اوایل فروردین کار خود را آغاز خواهد کرد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا شما هم مانند شاهین بوشهر با مشکلات رنج می‌برید یا خیر گفت: قانونی که مجلس تصویب کرد به دولتی‌ها این اجازه را نداد که هزینه کنند و دست و پای مدیران باشگاه را بست اما حالا خوشبختانه برای فصل بعد مجوز صادر شده است. استقلال با طرفدارانی که دارد اگر خصوصی شود می‌تواند روی پای خود بایستد. باید از مدیران استقلال تشکر کنم که حمایت‌های خوبی را از تیم داشته‌اند.

مظلومی افزود: فتح‌الله‌زاده سختی‌های زیادی کشیده تا مشکلات مالی برطرف شود. اداره تیم استقلال که به قول برخی مانند یک دولت است بسیار دشوار است و باید همه هواداران را راضی نگه‌داریم. من تنها ۲۰ درصد از قراردادم را گرفتم اما دینی به هواداران و باشگاه داریم که باید عمل کنیم. شاید عیب ما این است که خیلی استقلالی هستیم و عشق و علاقه ایجاد می‌کند زیاد به دنبال مسائل مالی نباشم و افتخار می‌کنم که در استقلال هستم.

سرمربی استقلال در پاسخ به این سؤال که چرا گفته بودید آنهایی که امیرقلعه‌نویی را تشویق می‌کنند استقلالی نیستند گفت: در این باره سوءتفاهم شده است. منظور من آنهایی بود که در گوشه ورزشگاه با پرچم قرمز حاضر می‌شوند!

مظلومی در مورد اینکه چرا فرهاد مجیدی از استقلال رفت تاکید کرد: خیلی به مجیدی نیاز داشتیم و مهاجمان زیادی هم به خاطر حضور او جذب نکردیم و وقتی هم که می‌خواست برود به شدت مخالف بودیم اما فتح‌الله‌زاده به خاطر مشکلات خانوادگی که او داشت اجازه داد تا جدا شود و نمی‌توانستیم او را به زور نگه‌داریم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا استقلال پتانسیل قهرمانی در آسیا دارد گفت: اولین هدف ما این است که از گروه صعود کنیم. اگر مصدومان برسند می‌توانیم در آسیا حرفی برای گفتن داشته باشیم.

سرمربی استقلال در مورد اینکه آیا روی ضربات پنالتی تمرینات زیادی کرده بودند گفت: پنالتی‌های ما را چهار بازیکن چپ‌پا زدند و مهار ضربات بازیکنان چپ‌پا برای دروازه‌بان سخت است خوشحالم که همه آنها توپ‌هایشان را وارد دروازه کردند.
    مظلومی در پاسخ به این سؤال که در دوران بازیگری بیشترین پولی که دریافت کرده‌اید چقدر بوده گفت: در دوران بازیگری هیچ پولی نگرفته‌ام و فقط قبل از انقلاب زمانی که می‌خواستم لژیونر شوم مسئولان باشگاه به خاطر اینکه حفظم کنند قرارداد 120 هزار تومانی با من بستند.

مظلومی در مورد شرایط میداودی گفت: او پس از مصدومیت هنوز به فرم ایده‌آل نرسیده و با تمریناتی که برای او در نظر گرفته‌ایم در آینده بهتر می‌شود. ما روی میداودی حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم تا از او استفاده بیشتری کنیم.

منبع : ورزش 3

8. 2 کاربر از oumadam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

منم قهرمانی رو تبریک میگم, با توجه به شریط زمین و وضعیت مصدومین عالی بودیم.
    این قهرمانی بنا به دلایلی که واقعا چسبید. حالا برنامه 90 بعدی آقای پرسپولیسی پور حتما
    میاد با 3 دقیقه از روی فینال و قهرمانی جام حذفی میپره اتفاقا اینجوری لذتش بیشتره . . .

10. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

جشن قهرماني

12. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

میگم این مظلومی نیستش؟
    هرچی نگاه میکنم توی عکسا نمیبینمش

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x386.

14. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

منم تبریک میگم
    یه بازی نسبتا خوب تو یه زمین افتضاح

16. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

میگم این مظلومی نیستش؟
    هرچی نگاه میکنم توی عکسا نمیبینمش
    نه نیست مثل اینکه ...
    فکر کنم داره دور افتخار می زنه

18. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

نه بابا...
    سناریو علی دایی تکرار شد..
    به جون خودم باید فاتحه مظلومی رو بخونیم.
    مربی بعدی کیه:
    گوادیولا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •