تو پست خصوصی جوابتو دادم. لطفا چکش کن.
تو پست خصوصی جوابتو دادم. لطفا چکش کن.
سلام
چجوری مال بعذی از بچه ها چند فایل اضافی داره ولی مال من نداره
ما من همین چند فایل توی عکس را دارد!!
یکی از بچه ها همچنین چیزی نوشته بود:
اقا ما بالاخره بعد از کلی سرچ تو سایتای انگلیسی تونستیم این موها رو ایمپورت کنیم البته بدون اینکه نیازی به داشتن عمر نوح داشته باشیم (قابل توجه SAJAD DP ) بوسیله کیت سرور حالا واسه اونایی که مثل من بلد نبودن مو ها رو ایمپورت کنن توضیح میدم:
ابتدا باید این فایل مپ رو دانلود کنید:
****.4shared***/file/24133835/2c8d5174/map.html?dirPwdVerified=dbd6fb42
این فایل رو که دانلود کردید توی پوشه X:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\hair
قرار بدید.
بعد از اون فایل موی بازیکن مورد نظر رو هم توی همین آدرس قرار بدیدبدون اینکه پوشهای جدید ایجاد کنید یعنی این مسیر C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\hair
حالا میرسیم به تنظیمات داخل MAP كه داخل خودش یه مثال براتون زده قسمت Example رو نگاه کنید میتونید راحت بفهمید که چیکار باید کرد ولی بازم اگر متوجه نشدید بگید تا توضیح بدم
![]()
Last edited by moj63; 26-09-2007 at 01:51.
سلام
من كي گفتم ايپورت با كيت سرور عمر نوح مي خواد؟سلام
چجوری مال بعذی از بچه ها چند فایل اضافی داره ولی مال من نداره
ما من همین چند فایل توی عکس را دارد!!
یکی از بچه ها همچنین چیزی نوشته بود:
اقا ما بالاخره بعد از کلی سرچ تو سایتای انگلیسی تونستیم این موها رو ایمپورت کنیم البته بدون اینکه نیازی به داشتن عمر نوح داشته باشیم (قابل توجه SAJAD DP ) بوسیله کیت سرور حالا واسه اونایی که مثل من بلد نبودن مو ها رو ایمپورت کنن توضیح میدم:
ابتدا باید این فایل مپ رو دانلود کنید:
****.4shared***/file/24133835/2c8d5174/map.html?dirPwdVerified=dbd6fb42
این فایل رو که دانلود کردید توی پوشه X:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\hair
قرار بدید.
بعد از اون فایل موی بازیکن مورد نظر رو هم توی همین آدرس قرار بدیدبدون اینکه پوشهای جدید ایجاد کنید یعنی این مسیر C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\hair
حالا میرسیم به تنظیمات داخل MAP كه داخل خودش یه مثال براتون زده قسمت Example رو نگاه کنید میتونید راحت بفهمید که چیکار باید کرد ولی بازم اگر متوجه نشدید بگید تا توضیح بدم
من كه آموزش ايپورت رو هم آماده كردم و گذاشتم!
من گفتم پيدا كردن مدل مول بازيكنان در 0_text ( نه كيت سرور ) عمر نوح مي خود
----------
درضمن اين عكس گذاشتي نشون ميده كه بازي مال شركت هيتك هست و اگر مي خواي كيت سرور كار كنه ايد كرك بازي كه 20 مگ هست رو گير بياري بعد از كپي اون فايل رو پاك كني ( پاك هم نكردي مهم نيست
Last edited by SAJAD DP; 26-09-2007 at 07:12.
با سلام خدمت همه
اگه ميشه يه اپشن فايل ليگ برتر بذاريد كه چهرها و پيراهن ها در كيت سرور ساخته بشه نه تو بخش اديت خود پي اس 6 چون چهره ها غير واقعي ميشن
هیچ راهی نداره وسط مستر لیگ تیم عوض کنیم؟مثلا مستر لیگ را با رئال شروع کردم و میخوام بعد از چند فصل یه تیم دیگه رو (بدون این که مسترلیگ رو از اول شروع کنم) انتخاب کنم.
نه.این اصلا امکان پذیر نیستش.به هیچ وجه.
به نظر شما کدام سیستم برای بازی pes6 بهتر است...4-4-2 3-5-2 4-2-4 3-2-1-4 و یا ........
لطفا بگید چون بین چند سیستم شک دارم...
البته الان 3-2-1-4 با منچستر تو مستر بازی میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)