ممنون راستی چندتا درایو واسه خودش رو لب تاپ من اضافه شده قبلا 2تا بود یکی c و یکی recovery الان 2تا دیگه هم هست یکی hp tpplsیکی local q
ممنون راستی چندتا درایو واسه خودش رو لب تاپ من اضافه شده قبلا 2تا بود یکی c و یکی recovery الان 2تا دیگه هم هست یکی hp tpplsیکی local q
احتمالا بعد آپدیت کردن بایوس توسط HP support Assistantایجاد شده .
مرسی داداش ورزن بایوس رو کجلا میشه دید وقتی دگمه fn رو با esc میزنم ورزنش f13 2.7
ورژنش همونیه که اونجا نشون میده. ورژن جدید F.1Aهستش.
پس چرا ورزنش تغییر نکرد داداش
hp 6199ee
سلام به همگی
دلمون تنگ شده بود واسه اینجا
دوستان ، یه 5 روزی که حدودا اگه اشتباه نکنم 5 یا 6 بار ، اون صفحه ی آبی رنگ معروف ( dumping Ram و ... ) قبل از بالا اومدن ویندوزم ، نشون دادده می شه ، و کاری بجز خاموش کردن لپ تاپم ندارم (ضمنا 6080 هست مدلم )
نکته ی دیگه اینکه ، ویندوزم کاملا آپدیت هست ، HP Support Assistant تا تونست آپدیت کرد و....
مشکل چیه ؟ + راه حل ؟
ممنون
من لپ تاپم وقتی روشن میکنم میگه ریکاوری بگیر و یه چیزایی راجبه s.m.a.r.t مینویسه و وقتی میرم تو ویندوز این ارور رو میده چه کار باید بکنم؟؟؟؟
![]()
حتما درست آپدیت نکردی. یه بار دیگه آپدیت کن.
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
روی Reset Disk To Normalکلیک کنین و اگه پیام خاصی داد بخونین و طبق اون جلو برین. اگرم نمیدونین که دارین چیکار میکنین خودتون کاری نکنین و بسپارین به کسی که سر در میاره.در ضمن آپدیت کردن بایوس هم به احتمال زیاد مشکل رو حل کنه.
Last edited by XplodR; 25-10-2011 at 17:34.
خوب اول از همه آرامش خودتو حفظ کن
مگه چقد چیزای تو هارد واست مهم بود،جونت سلامت. دوباره همشو درست میکنی و گیر میاری.
منم یک کاه پیش این اتفاق واسم افتاد و بردم همونجایی خریدم گف هاردت کلا ریست میشه مثل روز اول و هرچی داشتی پرید و پارتیشن ها هم همش به باد میره!! هرکار کردیم نتونیتیم کاریش کنیم و انگار یه لپ تاپ جدید خریدم و همه رندرهای مکسم و فایلها و.. پرید
احتمالا از آپدیت ناقص ویندوز بوده
ایشالا غم آخرت باشه!!![]()
اصلا غمی در کار نیست که !!!!
من هیچ مشکلی ندارم ، بعد اینکه خاموش می کنم فدوباره راحت ویندوز میاد بالا ... میگم این مشکل پیش میاد ، ضرری برام نداره ، فقط باید دوباره لپم رو روشن کنم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)