من که خودم با این تلویزیون امتحان نکردم ولی احتمالا مشکلی نباید داشته باشه ، کافیه وی ... رو شیر کنی
البته من به صورت وایرلس کلا نتونستم وصل بشم (به صورت ad-hoc منظورمه که بشه اون کار رو کرد) ولی با کابل شبکه به احتمال 99 درصد هیچ مشکلی نداره
من که خودم با این تلویزیون امتحان نکردم ولی احتمالا مشکلی نباید داشته باشه ، کافیه وی ... رو شیر کنی
البته من به صورت وایرلس کلا نتونستم وصل بشم (به صورت ad-hoc منظورمه که بشه اون کار رو کرد) ولی با کابل شبکه به احتمال 99 درصد هیچ مشکلی نداره
سلام به همه دوستان و پیشکسوتان عزیز.
من امروز با این انجمن آشنا شدم و تازه ثبت نام کردم چون تازگیا قصد داشتم یه تی وی بخرم اما خیلی گیج شدم.... میخوام LED بگیرم
یکی میگه فقط سامسونگ....یکی میگه سونی.....تازگیا هم یکی از آشناهامون میگه اسنوا هم خوبه!!!...
اما فک کنم ال جی باید چیز خوبی باشه...
اون چیزی که میخوام رو خلاصه مینویسم و دوستان و پیشکسوتان لطف کنن مشاوره بدن.ممنونم
1-سقف قیمت تا 1/800/000 تومن باشه
2- LED باشه
3- سایزش هم ترجیحا 42 اینچ باشه
4- 3D داشته باشه
5- خیلی علاقه ای ندارم که به اینترنت وصل بشه
6- از همه مهمتر اینکه کیفیت تصویرش فوق العاده باشه
7- از نظر ورودی و خروجی هم خیلی چیزا رو مثل کامپیوتر و غیره رو هم ساپورت کنه
Last edited by betta007; 21-06-2012 at 18:02.
راستی این نرم افزارهایی که فیلم ها رو به 3بعدی تبدیل میکنن قضیه اش چیه؟ کسی میدونه؟ میشه باهاش فیلم رو به 3بعدی تبدیل کرد و بعدش روی تی وی نگاه کنیم؟ کیفیتش با اون فیلم های اوریجینال که تبلیغش میکنن برا فروش چجوریه؟
با این مشخصات و بودجه ای که دارید 42LW57000 بهترین گزینه هست.
ا سلام دوست عزیز من یک lw57000 دارم و میخواستم بدونم از طریق شبکه کردن یا dnla ممکن که کامپیوتر به صورت آنلاین بندازم رو تلوزیون یا خیر چون از این طریق انگار به هارد کامپیوتر دسترسی داری و لی من میخوام هرچی در کامپیوتر اجرا کردم آنلاین روی تلوزیون اجرا شه آیا ممکن ؟و نرم افزار خاصی می خواد مثلا برنامه مثلا --- dreem که دارم روی کامپیوتر اجرا میکنم روی تلوزیون هم بیفته و از طریق کابل لن میخوام این کار انجام بشه ممنون میشم پاسخم بدید
DLNA فقط فایل ها رو به اشتراک می ذاره این کاری که شما می خواید بگنید از طریق کابل HDMI یا VGA میشه.
سلام دوست خوب smhsh121
اگه بخوام یه 42 اینچ LED ساده بگیرم با قیمت ماکزیمم 1/500/000 پیشنهادت چیه؟
یه سایتی اگه سراغ داری که این تلویزیون ها رو بصورت تخصصی توضیح داده باشه رو بهم معرفی کن؟ البته این فروم هم خیلی خوبه
اما سایت گلدیران اصلا در مورد محصولاتش توضیح خوبی نداده و خیلی اجمالی ازش میگذره
42 اینج ساده بدون امکانات خاص ال جی 34000 خوبه. متاسفانه سایت گلدیران خیلی سایت ضعیفیه و اطلاع رسانیش در حد اسم مدل هست. سایت چاره می تونی بری هم مشخصاتش کامل تره و هم قیمت نمایندگی داره.
کسی از دوستان میدونه که جشنواره جدید ال جی کی شروع میشه؟
Last edited by betta007; 22-06-2012 at 16:50.
شروع شد به ما هم خبر بدید!
ولی گویا شتر! نه یعنی ما در خواب باید ببینیم ........![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)